Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana czy ja dobrze czytam że ty się nie poddajesz???? [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] walczysz razem z nami??? Tak bardzo się cieszę[emoji2] [emoji2] [emoji2]Dziewczynki jesteście kochane. Jeśli macie na zbyciu to chętnie przygarnę :*
A czemu ona jest lepsza? Stosuje się ją raz dziennie?
@Spark, ale Ty przecież ciągle potrzebujesz luteiny, to może masz receptę na zbyciu?
Nie, no wzruszyłam się. Siedzę w tramwaju i znowu ryczę... [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Skąd ja to znam;/ kiedy termin @@??Jeju Ania wspolczuje Ci pewnie masz glowe pelna tego wszystkiego.
Ja dziewczyny swiruje:/ po raz 1 od pol roku wiem kiedy mialam owu i wstrzelilam sie oczywiscie z mezem i teraz jak glupia oczekuje rezultatow:/ kazdy bol jajnika kazde ciagniecie na dole a ja robie sobie nadzieje i nie potrafie inaczej myslec :/ masakra a tu tydzien di spodziewanej @ :/
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli dostałaś @??@Martaldz i o to mi chodzi. Nie chcę żyć złudną nadzieją. Jeśli to koniec, to ogarniam się i szukam innej pracy. Jeśli nie to muszę iść na monitorowanie owulacji, żeby wiedzieć czy ona jest czy nie. Bo co z tego, że wszystko w tym cyklu wskazywało, że ona była, jak po 3 dniach luteiny występują plamienia...
I bardzo dziękuję za pomoc.
@mfifi04 chwilę jeszcze będę, ale raczej niezbyt wierzę w swoje szanse, więc nie nakręcam się
16 maj za tydzien :/ [emoji120]oby jej nie bylo [emoji14]Skąd ja to znam;/ kiedy termin @@??
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom