reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny utworzyłam wątek o plemnikach staraczek 2017. Tz.o plemnikach partnerów Staraczek z naszego wątku. Może jednak zrobić ogólny? Tz.żeby pisał tam każdy kto może coś powiedzieć na ten temat??
Link do: Badanie nasienia- wyniki,sposoby na poprawę parametrów -Staraczki 2017

Tak żeby wszystkie informacje o sposobach leczenia,informacje,ciekawostki dot.badania nasienia były w 1 miejscu.

Nie wiem czy utajniać wątek tylko dla nas?

Jakieś opinie i pomysły?[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zero leków. Jutro mam wizytę a do tego czasu muszę przetrwać. Że też akurat teraz. Kurde zero objawów przeziębienia. Tylko gorączka, ból pleców na dole i brzucha na dole szczególnie po prawej stronie

@MoKa trzymam &&&& za pozytwny test za pare dni ktore pewnie będą dla Ciebie najdłuższe ....dla mnie bynajmniej czas przed @@@ ciągnie sie niemiłosiernie :unsure::shocked2::blink:
@gabrika co u Ciebie kochana jak samopoczucie juz lepsze ?
@marc takie plamienia zawsze miałaś czy to tak po tym dongu?
@kotek87 przykro mi ze wredna.@@@ przyszła ... ostatnio cos te nasze forum stoi jkby w miejscu samych nieszczęść ....
:hmm::-( :(
@renia200 może ta czerwona wiedzma juz nie przyjdzie życzę ci tego z calego seduszka ....
U mnie dzis 25dc / 31 może 28 dni + - :happy:
Tak sie zastanawiam czy coś ten jod z nad morza mi pomógł w tym cyklu coś czy doopa :happy::-D no co skoro pomagaja dongi ,ziólka,i inne specyfiki to ja moge wierzyć w to że zmiana klimatyczna tez może wspomóc to czy tamto :laugh2::laugh2: poki co nic na to nie wskazuje bo moje "urojone objawy"ciąży to co miesiac mnie nawiedzaja juz zaczynam myśleć że sa w zmowie z ta wredna.@@@@ :laugh2::oo:
Pogoda u mnie w kratke raz slonce raz deszcz no kur....zwariować można a tu nie ma żadnych nadzieji na poprawę poproszę koleżanki z forum z rejonu polski obdarzonej słońcem o oddanie mi mojej pogody sprzed 2 dni :-D;-) ;);-) ;)

Zawsze.... :-( nawet dong nie pomógł....
Skasowałam aplikacje i wykresy :-) 16 maja idę do ginekologa - tej pani co tutaj kiedyś pojechałam z wykresem wydrukowanym z tych 2 cykli i badaniami i z prośba o duphaston - zobaczymy co powie... te plamienia mnie zawsze niepokoiły.
A jakoś moja @ nie chce sie za nic rozkręcić :-(

Skasowałam aplikacje i wykresy :-) 16 maja idę do ginekologa - tej pani co tutaj kiedyś pojechałam z wykresem wydrukowanym z tych 2 cykli i badaniami i z prośba o duphaston - zobaczymy co powie... te plamienia mnie zawsze niepokoiły.
@marc ja już dawno bym się przyjrzala tym plamieniom...
Nie jest to dobry objaw...
Nie odpuszczaj i szukaj dobrego gina co zrobi komplet badań. Nic na oko!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zero leków. Jutro mam wizytę a do tego czasu muszę przetrwać. Że też akurat teraz. Kurde zero objawów przeziębienia. Tylko gorączka, ból pleców na dole i brzucha na dole szczególnie po prawej stronie
Mam tak samo od wczoraj silny ból z prawej strony jakby jajnik i plecy z dolu bolą tez najchetniej nie wstalabym dzis z łóżka ale mamy gości więc zacislam zębiska i jakos przetrwac do wieczora trzeba

38,2 :( chyba to jednak choróbsko a nie owulacja :(
Kochana jesli masz goraczke domowymi sposobami ja zbij.
1 lyzka masla
1 lyzka miodu
1 do 2 zabkow czosnku przecisnietego
I to wszystko zalac goracym mlekiem.
Ubrac sie w dres lub ciepla pizame wypic i pod koldre tak zeby tylko glowa wystawala.
Wypocisz sie i jutro bedziedz monter

reklama
No pewnie takie plamienia też mają swoja przyczyne kochana ... slyszalam wlasnie ze podaja ginekolodzy duphaston wlasnie na plamienia przed @@@ i ze to moze być niedomoga lutealna ale ja tam sie nie znam za bardzo na tym

Do góry