reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Dziewczęta,

Nie było mnie długo... musiałam odpocząć - tak solidnie - od tematu starań. Wróciłam do treningów (na szczęście mięśnie pamiętają i po 5ciu treningach zaczyna wracać kondycja), solidnej diety, zaplanowaliśmy wakacje na koniec czerwca - życie wróciło do normy!

U mnie równy miesiąc od poronienia, ale @ jeszcze nie dała ani pół znaka, że nadchodzi... Mam zamiar w kolejnym cyklu wyluzować totalnie, nie będe nic mierzyć, będziemy rozrabiać z mężem tylko wtedy gdy najdzie ochota, zero stresu, paniki i pośpieszania...

Dużo wpisów naprodukowałyście - nie ogarnę chyba wszystkiego. Napiszecie mi co tam nowego, dobrego się działo pod moją nieobecność? :) Jak się miewacie?

reklama
Hej Dziewczęta,

Nie było mnie długo... musiałam odpocząć - tak solidnie - od tematu starań. Wróciłam do treningów (na szczęście mięśnie pamiętają i po 5ciu treningach zaczyna wracać kondycja), solidnej diety, zaplanowaliśmy wakacje na koniec czerwca - życie wróciło do normy!

U mnie równy miesiąc od poronienia, ale @ jeszcze nie dała ani pół znaka, że nadchodzi... Mam zamiar w kolejnym cyklu wyluzować totalnie, nie będe nic mierzyć, będziemy rozrabiać z mężem tylko wtedy gdy najdzie ochota, zero stresu, paniki i pośpieszania...

Dużo wpisów naprodukowałyście - nie ogarnę chyba wszystkiego. Napiszecie mi co tam nowego, dobrego się działo pod moją nieobecność? :) Jak się miewacie?
Witam Cie. Zycze owocnych staran.

Hej Dziewczęta,

Myślałam dziś o Tobie przeglądając wątek...
Fajnie że powoli wracasz do życia[emoji6]
Tak,luz nie zaszkodzi[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika super ze powróciłaś kochana ...oby @@@ przyszla jak najszybciej do Ciebie a wraz z nią nowe nadzieje na lepsze jutro...:happy::happy:
Ja tez się staram tak że nie przywiązuje uwagi do tego kiedy z moim ukochanym sie "przytulamy" nie mierze temperatury nie robie testów owu po prostu tak sobie na luzie podchodzimy do tematu mimo wszystko jak juz jest po owu to i stres sie pojawia i jakieś takie napięcie czy się udało czy nie chociaż też staram sie zająć głowę innymi sprawami i nie zwracać uwagi na bolące cycki czy klócia w podbrzuszu i tak sobie spokojniej jakos czlowiek żyję chyba ze juz dobije do 20cyklu to wtedy może i spokoju zabraknie i chęci nawet i Bóg wie jeszcze czego :-D:laugh2: :happy::happy:

Cześć dziewczyny [emoji6]
Jak tam? Już po weekendzie majowym czy ma któraś jeszcze wolne? Ja w zasadzie nie brałam wolnego.. wczoraj byłam w pracy i jutro też idę. Pogoda nie nastraja pozytywnie.. syn dzisiaj marudny, a mnie już drugi raz dzisiaj dokuczają zawroty głowy.. Teraz oglądamy bajki i wcinamy popcorn [emoji12]
Joaszka, przykro mi, że @ przyszła [emoji53]
Marc, a badałaś progesteron?
Gabrika, fajnie, że napisałaś [emoji6] i dobre nastawienie! Trzymam za was kciuki, żeby maleństwo jak najszybciej bo was wróciło! [emoji110]️
Arow, oby po tym zabiegu szybko wam się udało zobaczyć dwie kreseczki! [emoji6]
Moka, może to ze stresu? Połóż się i wypocznij [emoji6]wszystko będzie dobrze, jestem pewna,że pecherzyki już pięknie pękły!
Windy, jak u ciebie? Już po owu? Łapiesz się jeszcze na styczeń?
MartaBarbara,kiedy testujesz??
Lanvin, co tam u ciebie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@gabrika super ze powróciłaś kochana ...oby @@@ przyszla jak najszybciej do Ciebie a wraz z nią nowe nadzieje na lepsze jutro...:happy::happy:
Ja tez się staram tak że nie przywiązuje uwagi do tego kiedy z moim ukochanym sie "przytulamy" nie mierze temperatury nie robie testów owu po prostu tak sobie na luzie podchodzimy do tematu mimo wszystko jak juz jest po owu to i stres sie pojawia i jakieś takie napięcie czy się udało czy nie chociaż też staram sie zająć głowę innymi sprawami i nie zwracać uwagi na bolące cycki czy klócia w podbrzuszu i tak sobie spokojniej jakos czlowiek żyję chyba ze juz dobije do 20cyklu to wtedy może i spokoju zabraknie i chęci nawet i Bóg wie jeszcze czego :-D:laugh2: :happy::happy:

Pewnie coś w tym jest, ale ja nie chce by wszystko znów kręciło się wokół starań, to za bardzo wyssało ze mnie energie... wierzę że uda mi się nie nakrecać i podejść do tematu racjonalnie. Oby!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak narazie nie będę się starać odpuszczam. Jutro dzwonie się umówić na wizytę do nowego sama profesora. Zobaczymy jaki ma plan działania. Powoli dochodzę do siebie. Zbieram siły na walkę. Wakacje zaplanowane. Polskie morze [emoji173]
@MoKa trzymam mocno kciuki za powodzenie. Może te objawy to dobry znak[emoji110] [emoji110]
@marc faktycznie powinnaś te plamienia skonsultować z lekarzem.
@Paraplu gdzie się podziewasz? Jak wygląda sytuacja??
@Lanvin?? Co to za zniknięcie?
@StorAnia jak tam działaczka?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie coś w tym jest, ale ja nie chce by wszystko znów kręciło się wokół starań, to za bardzo wyssało ze mnie energie... wierzę że uda mi się nie nakrecać i podejść do tematu racjonalnie. Oby!

I ja bym tak chciała...niby był luz. Ale do wczoraj. Jak @ przyszła to choć oczekiwana -płacz,złość i histeria...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak narazie nie będę się starać odpuszczam. Jutro dzwonie się umówić na wizytę do nowego sama profesora. Zobaczymy jaki ma plan działania. Powoli dochodzę do siebie. Zbieram siły na walkę. Wakacje zaplanowane. Polskie morze [emoji173]
@MoKa trzymam mocno kciuki za powodzenie. Może te objawy to dobry znak[emoji110] [emoji110]
@marc faktycznie powinnaś te plamienia skonsultować z lekarzem.
@Paraplu gdzie się podziewasz? Jak wygląda sytuacja??
@Lanvin?? Co to za zniknięcie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak u Ciebie? Czy te testy kilka tygodni temu to fałszywy alarm? :(

reklama
Do góry