reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

jedni wolą przeżywać sami , inni wolą jednak się podzielić ze światem i przeżywać ,,wspólnie ,, szczęście i porażki . Ale wiadomo dużo też daje napewno to że można na tym zarobić
Jejuu!!! Mega gratuluję! Co miesiac śledziłam co u ciebie i mocno trzymam kciuki cały czas!!🥰🥰🥰🥰 Rośnijcie zdrowo i nudnej ciąży!

reklama
W tym Medicover to debile pracują . Weszłam na czat z położna bo czytałam że też może wystawić skierowanie na badanie . Pisze jej co , że podejrzewam ciążę , że testy pozytywne i chciałabym prosić o skierowanie na HCG (żebym nie musiała płacić ) a ona mi pisze że badanie HCG nie potwierdza ani nie wyklucza ciąży i mam się umówić na wizytę do lekarza po 2 tygodniach od miesiaczki i dopiero lekarz jak będę widział taką potrzebę to da skierowanie , no dzbany 🤦

W tym Medicover to debile pracują . Weszłam na czat z położna bo czytałam że też może wystawić skierowanie na badanie . Pisze jej co , że podejrzewam ciążę , że testy pozytywne i chciałabym prosić o skierowanie na HCG (żebym nie musiała płacić ) a ona mi pisze że badanie HCG nie potwierdza ani nie wyklucza ciąży i mam się umówić na wizytę do lekarza po 2 tygodniach od miesiaczki i dopiero lekarz jak będę widział taką potrzebę to da skierowanie , no dzbany 🤦

Noo mówiłam że Medicover to stan umysłu 🤣

Ja po wizycie. Wszystko się oczyściło więc super. Akurat jestem przed owu, pęcherzyk 23 mm. Mówił że jak psychicznie jestem w stanie to możemy próbować ale on by się wstrzymał do maja. Mówi że ta panujaca grypa wpływa na poronienia i obstawia że u mnie to może być problem bo po owu w grudniu byłam mega chora. Doradza nam obojgu soe po szczepić na grypę i covida. Przeczekać okres chorobowy i próbować. A mi po trzech poronieniach przyda soe przerwa żeby ciało soe zregenerowało i nabrało siły. Eh...
No wyszłam i w aucie sobie popłakałam. Ten widok tych kobiet z brzuchami mnie dobił. Dziś zamiast sprawdzać czy wszystko się oczyściło oglądała y jak bije serduszko.😪

Ja po wizycie. Wszystko się oczyściło więc super. Akurat jestem przed owu, pęcherzyk 23 mm. Mówił że jak psychicznie jestem w stanie to możemy próbować ale on by się wstrzymał do maja. Mówi że ta panujaca grypa wpływa na poronienia i obstawia że u mnie to może być problem bo po owu w grudniu byłam mega chora. Doradza nam obojgu soe po szczepić na grypę i covida. Przeczekać okres chorobowy i próbować. A mi po trzech poronieniach przyda soe przerwa żeby ciało soe zregenerowało i nabrało siły. Eh...
No wyszłam i w aucie sobie popłakałam. Ten widok tych kobiet z brzuchami mnie dobił. Dziś zamiast sprawdzać czy wszystko się oczyściło oglądała y jak bije serduszko.😪
przykro mi , to musiało być bardzo nieprzyjemne 😔 jedyny ,,plus ,, że wszystko się samo oczyściło i nie potrzebowałaś pomocy a do tego jak widać szybko organizm wrócił do normy i szykuje się owulacja . Oczywiście jeżeli potrzebujesz przerwy to jak najbardziej sobie ja zrób . Trzymam kciuki za ciebie mocno i życzę dużo zdrowia ☺️

reklama
Do góry