reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny utworzyłam wątek o plemnikach staraczek 2017. Tz.o plemnikach partnerów Staraczek z naszego wątku. Może jednak zrobić ogólny? Tz.żeby pisał tam każdy kto może coś powiedzieć na ten temat??
Link do: Badanie nasienia- wyniki,sposoby na poprawę parametrów -Staraczki 2017

Tak żeby wszystkie informacje o sposobach leczenia,informacje,ciekawostki dot.badania nasienia były w 1 miejscu.

Nie wiem czy utajniać wątek tylko dla nas?

Jakieś opinie i pomysły?[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zero leków. Jutro mam wizytę a do tego czasu muszę przetrwać. Że też akurat teraz. Kurde zero objawów przeziębienia. Tylko gorączka, ból pleców na dole i brzucha na dole szczególnie po prawej stronie

@MoKa trzymam &&&& za pozytwny test za pare dni ktore pewnie będą dla Ciebie najdłuższe ....dla mnie bynajmniej czas przed @@@ ciągnie sie niemiłosiernie :unsure::shocked2::blink:
@gabrika co u Ciebie kochana jak samopoczucie juz lepsze ?
@marc takie plamienia zawsze miałaś czy to tak po tym dongu?
@kotek87 przykro mi ze wredna.@@@ przyszła ... ostatnio cos te nasze forum stoi jkby w miejscu samych nieszczęść ....
:hmm::-( :(
@renia200 może ta czerwona wiedzma juz nie przyjdzie życzę ci tego z calego seduszka ....
U mnie dzis 25dc / 31 może 28 dni + - :happy:
Tak sie zastanawiam czy coś ten jod z nad morza mi pomógł w tym cyklu coś czy doopa :happy::-D no co skoro pomagaja dongi ,ziólka,i inne specyfiki to ja moge wierzyć w to że zmiana klimatyczna tez może wspomóc to czy tamto :laugh2::laugh2: poki co nic na to nie wskazuje bo moje "urojone objawy"ciąży to co miesiac mnie nawiedzaja juz zaczynam myśleć że sa w zmowie z ta wredna.@@@@ :laugh2::oo:
Pogoda u mnie w kratke raz slonce raz deszcz no kur....zwariować można a tu nie ma żadnych nadzieji na poprawę poproszę koleżanki z forum z rejonu polski obdarzonej słońcem o oddanie mi mojej pogody sprzed 2 dni :-D;-) ;);-) ;)

Zawsze.... :-( nawet dong nie pomógł....
Skasowałam aplikacje i wykresy :-) 16 maja idę do ginekologa - tej pani co tutaj kiedyś pojechałam z wykresem wydrukowanym z tych 2 cykli i badaniami i z prośba o duphaston - zobaczymy co powie... te plamienia mnie zawsze niepokoiły.
A jakoś moja @ nie chce sie za nic rozkręcić :-(

Skasowałam aplikacje i wykresy :-) 16 maja idę do ginekologa - tej pani co tutaj kiedyś pojechałam z wykresem wydrukowanym z tych 2 cykli i badaniami i z prośba o duphaston - zobaczymy co powie... te plamienia mnie zawsze niepokoiły.
@marc ja już dawno bym się przyjrzala tym plamieniom...
Nie jest to dobry objaw...
Nie odpuszczaj i szukaj dobrego gina co zrobi komplet badań. Nic na oko!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zero leków. Jutro mam wizytę a do tego czasu muszę przetrwać. Że też akurat teraz. Kurde zero objawów przeziębienia. Tylko gorączka, ból pleców na dole i brzucha na dole szczególnie po prawej stronie
Mam tak samo od wczoraj silny ból z prawej strony jakby jajnik i plecy z dolu bolą tez najchetniej nie wstalabym dzis z łóżka ale mamy gości więc zacislam zębiska i jakos przetrwac do wieczora trzeba

38,2 :( chyba to jednak choróbsko a nie owulacja :(
Kochana jesli masz goraczke domowymi sposobami ja zbij.
1 lyzka masla
1 lyzka miodu
1 do 2 zabkow czosnku przecisnietego
I to wszystko zalac goracym mlekiem.
Ubrac sie w dres lub ciepla pizame wypic i pod koldre tak zeby tylko glowa wystawala.
Wypocisz sie i jutro bedziedz monter

reklama
No pewnie takie plamienia też mają swoja przyczyne kochana ... slyszalam wlasnie ze podaja ginekolodzy duphaston wlasnie na plamienia przed @@@ i ze to moze być niedomoga lutealna ale ja tam sie nie znam za bardzo na tym

Do góry