reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I ja bym tak chciała...niby był luz. Ale do wczoraj. Jak @ przyszła to choć oczekiwana -płacz,złość i histeria...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, rozumiem to... założę się, że jeżeli przez kilka cykli mi się nie uda, to znów wpadnę w tryb "starania pełną parą"...

Chodzi mi po prostu o to, że żyje się lżej gdy nie ma tego ciągłego dostosowywania wszystkiego pod "musi się udać".

Chcę bardzo dziecko i wierzę że przy odpowiednim podejściu i opiece lekarza uda się: jak nie już to do kilku miesięcy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

NO dobra ból brzucha przeszedł (chyba to jajniki), plecy bolą ale mniej, wyrzygałam wszystko co zjadłam i z łazienki na czworaka dotarłam do łóżka ale teraz luz już nawet siku chodzę prawie wyprostowana. Tylko ta cholerna gorączka nie spada.... :(

Strasznie mi przykro... :( :( jak Ty się teraz czujesz? Co na to lekarz?

Co na to lekarz? Napisała mi sms że mam jej nie przeszkadzać bo jest na urlopie!!! Wszystko ok;) zbieram siły na dalszą walkę;) musiałam się pozbierać bo płacz tu nic nie zmieni. Jutro dzwonie do innego i zobaczymy co dalej

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Co na to lekarz? Napisała mi sms że mam jej nie przeszkadzać bo jest na urlopie!!! Wszystko ok;) zbieram siły na dalszą walkę;) musiałam się pozbierać bo płacz tu nic nie zmieni. Jutro dzwonie do innego i zobaczymy co dalej

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jaja sobie robisz???? Co za bezczelna baba!!! [emoji79]uciekaj gdzie pieprz rosnie!

Co za znieczulica...

Pewnie coś w tym jest, ale ja nie chce by wszystko znów kręciło się wokół starań, to za bardzo wyssało ze mnie energie... wierzę że uda mi się nie nakrecać i podejść do tematu racjonalnie. Oby!

Ja też w to wierzylam i wierze ale tak naprawdę to sie do końca nie da wyłączyć myśli od tego tematu jedynie pozytywne nastawienie i luz w tych sprawach sprawia to ze mniej przezywam pojawienie sie @@@ no i nie doszukuje się objawów ewentualnej ciąży a to też dobre bo czlowiek nie popada w paranoje :-)
@basia89 kiedy Ja testuje ?hehe dobre wiesz ja tam wole 10zl do skarbonki wrzucić niz wydawac niepotrzebnie na testy przed @@@ poki co moja ulubiona "ciociunia" ma sie pojawić za tydz w środę i ewentualnie wtedy kiedy o mnie zapomni zrobie jakiegos testa chociaz i tak z dwa trzy dni na nia poczekam

Czesc Dziewczyny

Dlugi weekend dobiega konca i pora wrocic do pracy jutro :(

@gabrika fajnie ze do Nas wrocilas, mam nadzieje ze @ szybko przyjdzie a potem rownie szybko zniknie na dlugo czas :)

@MoKa trzymam kciuki za owu zeby pieknie peklo i znalazl sie jeden odwazny plemior co nie boi sie wyzwan i dotrze do celu :)

@mfifi04 napewno zmien lekarza, porob na spokojnie badania i akurat ten czas czekania na @ minie, przepraszam ze zapytam ale mialas lyzeczkowanie czy obylo sie bez?

@MartaBarbaraWeronika podziwiam Twojego samozapracia w robieniu testów ja zawsze mam taki plan ale jeszcze nie udalo mi sie wyczekac z testowaniem jak tylko byly w cyklu jakies staranka :)

@Lanvin halo halo gdzie jestes? :) chyba ten dlugi weekend Nam Cie stad zabral :)

@Paraplu a co u Ciebie i jak tam sytuacja z K??

reklama
Ja też w to wierzylam i wierze ale tak naprawdę to sie do końca nie da wyłączyć myśli od tego tematu jedynie pozytywne nastawienie i luz w tych sprawach sprawia to ze mniej przezywam pojawienie sie @@@ no i nie doszukuje się objawów ewentualnej ciąży a to też dobre bo czlowiek nie popada w paranoje :-)
@basia89 kiedy Ja testuje ?hehe dobre wiesz ja tam wole 10zl do skarbonki wrzucić niz wydawac niepotrzebnie na testy przed @@@ poki co moja ulubiona "ciociunia" ma sie pojawić za tydz w środę i ewentualnie wtedy kiedy o mnie zapomni zrobie jakiegos testa chociaz i tak z dwa trzy dni na nia poczekam

Też tak mam [emoji6] nie kupuje testów bo mi szkoda kasy[emoji12] czym człowiek się dłużej stara tym trochę inaczej do tego podchodzi ( przynajmniej w moim przypadku) kiedyś było wkurzenie i niedowierzanie, że jak to się nie udało? A teraz byłabym w szoku jakby się udało [emoji12] wiadomo.. smutek jest zawsze ale trzeba walczyć dalej [emoji6] pytałam bo tak mi się wydawało że mamy @ w podobnych terminach [emoji6] moja ma mnie nawiedzić 11.05

Do góry