reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I ja bym tak chciała...niby był luz. Ale do wczoraj. Jak @ przyszła to choć oczekiwana -płacz,złość i histeria...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, rozumiem to... założę się, że jeżeli przez kilka cykli mi się nie uda, to znów wpadnę w tryb "starania pełną parą"...

Chodzi mi po prostu o to, że żyje się lżej gdy nie ma tego ciągłego dostosowywania wszystkiego pod "musi się udać".

Chcę bardzo dziecko i wierzę że przy odpowiednim podejściu i opiece lekarza uda się: jak nie już to do kilku miesięcy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

NO dobra ból brzucha przeszedł (chyba to jajniki), plecy bolą ale mniej, wyrzygałam wszystko co zjadłam i z łazienki na czworaka dotarłam do łóżka ale teraz luz już nawet siku chodzę prawie wyprostowana. Tylko ta cholerna gorączka nie spada.... :(

Strasznie mi przykro... :( :( jak Ty się teraz czujesz? Co na to lekarz?

Co na to lekarz? Napisała mi sms że mam jej nie przeszkadzać bo jest na urlopie!!! Wszystko ok;) zbieram siły na dalszą walkę;) musiałam się pozbierać bo płacz tu nic nie zmieni. Jutro dzwonie do innego i zobaczymy co dalej

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Co na to lekarz? Napisała mi sms że mam jej nie przeszkadzać bo jest na urlopie!!! Wszystko ok;) zbieram siły na dalszą walkę;) musiałam się pozbierać bo płacz tu nic nie zmieni. Jutro dzwonie do innego i zobaczymy co dalej

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jaja sobie robisz???? Co za bezczelna baba!!! [emoji79]uciekaj gdzie pieprz rosnie!

Co za znieczulica...

Pewnie coś w tym jest, ale ja nie chce by wszystko znów kręciło się wokół starań, to za bardzo wyssało ze mnie energie... wierzę że uda mi się nie nakrecać i podejść do tematu racjonalnie. Oby!

Ja też w to wierzylam i wierze ale tak naprawdę to sie do końca nie da wyłączyć myśli od tego tematu jedynie pozytywne nastawienie i luz w tych sprawach sprawia to ze mniej przezywam pojawienie sie @@@ no i nie doszukuje się objawów ewentualnej ciąży a to też dobre bo czlowiek nie popada w paranoje :-)
@basia89 kiedy Ja testuje ?hehe dobre wiesz ja tam wole 10zl do skarbonki wrzucić niz wydawac niepotrzebnie na testy przed @@@ poki co moja ulubiona "ciociunia" ma sie pojawić za tydz w środę i ewentualnie wtedy kiedy o mnie zapomni zrobie jakiegos testa chociaz i tak z dwa trzy dni na nia poczekam

Czesc Dziewczyny

Dlugi weekend dobiega konca i pora wrocic do pracy jutro :(

@gabrika fajnie ze do Nas wrocilas, mam nadzieje ze @ szybko przyjdzie a potem rownie szybko zniknie na dlugo czas :)

@MoKa trzymam kciuki za owu zeby pieknie peklo i znalazl sie jeden odwazny plemior co nie boi sie wyzwan i dotrze do celu :)

@mfifi04 napewno zmien lekarza, porob na spokojnie badania i akurat ten czas czekania na @ minie, przepraszam ze zapytam ale mialas lyzeczkowanie czy obylo sie bez?

@MartaBarbaraWeronika podziwiam Twojego samozapracia w robieniu testów ja zawsze mam taki plan ale jeszcze nie udalo mi sie wyczekac z testowaniem jak tylko byly w cyklu jakies staranka :)

@Lanvin halo halo gdzie jestes? :) chyba ten dlugi weekend Nam Cie stad zabral :)

@Paraplu a co u Ciebie i jak tam sytuacja z K??

reklama
Ja też w to wierzylam i wierze ale tak naprawdę to sie do końca nie da wyłączyć myśli od tego tematu jedynie pozytywne nastawienie i luz w tych sprawach sprawia to ze mniej przezywam pojawienie sie @@@ no i nie doszukuje się objawów ewentualnej ciąży a to też dobre bo czlowiek nie popada w paranoje :-)
@basia89 kiedy Ja testuje ?hehe dobre wiesz ja tam wole 10zl do skarbonki wrzucić niz wydawac niepotrzebnie na testy przed @@@ poki co moja ulubiona "ciociunia" ma sie pojawić za tydz w środę i ewentualnie wtedy kiedy o mnie zapomni zrobie jakiegos testa chociaz i tak z dwa trzy dni na nia poczekam

Też tak mam [emoji6] nie kupuje testów bo mi szkoda kasy[emoji12] czym człowiek się dłużej stara tym trochę inaczej do tego podchodzi ( przynajmniej w moim przypadku) kiedyś było wkurzenie i niedowierzanie, że jak to się nie udało? A teraz byłabym w szoku jakby się udało [emoji12] wiadomo.. smutek jest zawsze ale trzeba walczyć dalej [emoji6] pytałam bo tak mi się wydawało że mamy @ w podobnych terminach [emoji6] moja ma mnie nawiedzić 11.05

Do góry