Nie to nie był fałszywy alarm. PoronilamJak u Ciebie? Czy te testy kilka tygodni temu to fałszywy alarm?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to nie był fałszywy alarm. PoronilamJak u Ciebie? Czy te testy kilka tygodni temu to fałszywy alarm?
I ja bym tak chciała...niby był luz. Ale do wczoraj. Jak @ przyszła to choć oczekiwana -płacz,złość i histeria...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Co na to lekarz? Napisała mi sms że mam jej nie przeszkadzać bo jest na urlopie!!! Wszystko ok zbieram siły na dalszą walkę musiałam się pozbierać bo płacz tu nic nie zmieni. Jutro dzwonie do innego i zobaczymy co dalejStrasznie mi przykro... jak Ty się teraz czujesz? Co na to lekarz?
Co na to lekarz? Napisała mi sms że mam jej nie przeszkadzać bo jest na urlopie!!! Wszystko ok zbieram siły na dalszą walkę musiałam się pozbierać bo płacz tu nic nie zmieni. Jutro dzwonie do innego i zobaczymy co dalej
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie coś w tym jest, ale ja nie chce by wszystko znów kręciło się wokół starań, to za bardzo wyssało ze mnie energie... wierzę że uda mi się nie nakrecać i podejść do tematu racjonalnie. Oby!
Właśnie tak zrobię [emoji2]Jaja sobie robisz???? Co za bezczelna baba!!! [emoji79]uciekaj gdzie pieprz rosnie!
Co za znieczulica...
Ja też w to wierzylam i wierze ale tak naprawdę to sie do końca nie da wyłączyć myśli od tego tematu jedynie pozytywne nastawienie i luz w tych sprawach sprawia to ze mniej przezywam pojawienie sie @@@ no i nie doszukuje się objawów ewentualnej ciąży a to też dobre bo czlowiek nie popada w paranoje :-)
@basia89 kiedy Ja testuje ?hehe dobre wiesz ja tam wole 10zl do skarbonki wrzucić niz wydawac niepotrzebnie na testy przed @@@ poki co moja ulubiona "ciociunia" ma sie pojawić za tydz w środę i ewentualnie wtedy kiedy o mnie zapomni zrobie jakiegos testa chociaz i tak z dwa trzy dni na nia poczekam