reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To stary kawaler, niech się pocieszy, że nadal go kocham ;)
Ale sentyment jest ogromny....
Sparkuś a kiedy szprycować antybiotykiem D, bo on też musi się przeleczyć???? A ja teraz mam brać globulki, a on później, przecież to chyba wymyśliłam bez sensu??? Boję się, że antybiotyk zabije chłopaków... :(

Znalazłam cos takiego moze nie bedzie tak złe
1493392878-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No dobra - jestem na etapie histerii. Serio! Jutro mam usg a dziś siedzę tylko i czytam i tak mi się normalnie płakać dziś chce z obawy, że mi się nie uda :(

Dziękuje dziewczyny ...wiem,że puki co nie ma jeszcze wyników....ale jeszcze nie mogę do siebie dojsć :(

Sylwi-, doskonale Cię rozumiem. Kilka lat temu miałam guzka w piersi i lekarz strasznie mnie nastraszył. Po biopsji okazało się, że to nic groźnego, ale trzy tygodnie oczekiwania na wynik było straszne. Trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji8]

Ale super [emoji8] jak moi byli w brzuchu to 3D były pieruńsko drogie, a teraz to już chyba większość gabinetów robi?
Gratuluję synka [emoji846] chłopaki są fajne [emoji8]

Dziękuję :) mój Doktor robi normalne usg a potem przełącza na podgląd 3d. Naprawdę widoki niesamowite. A synek nieśmiały albo psotnik. Jedno i drugie po mężu :D to juz drugie badanie jak plecki pokazuje :)

Sylwi-, doskonale Cię rozumiem. Kilka lat temu miałam guzka w piersi i lekarz strasznie mnie nastraszył. Po biopsji okazało się, że to nic groźnego, ale trzy tygodnie oczekiwania na wynik było straszne. Trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji8]

Ja tak samo miałam guz w piersi i nawet operację. Ale okazało się, ze nie ma komórek nowotworowych. Trzeba wierzyć do końca.

reklama
Oficjalnie witam się dzisiaj :) u mnie pada i pochmurna, jesienna pogoda. Na wykresie też mam góry i doliny i testy owu znowu szaleją w tym cyklu. Ostatnio hipotetyczna owu była w 19 dc, dzisiaj 17 dc. Rzućcie okiem na zdjęcie, bo już nie ogarniam [emoji848]
e89a21f8dd4c4eb2cf0ac776256ab6be.jpg

Do góry