reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No dobra - jestem na etapie histerii. Serio! Jutro mam usg a dziś siedzę tylko i czytam i tak mi się normalnie płakać dziś chce z obawy, że mi się nie uda :(
Kochana uspokoi się. Książka, relaksujaca muzyka. Internet out. Jak będziesz myślała, ze się nie uda to się nie uda. Więcej wiary. Musi się udać!!!

reklama
Oficjalnie witam się dzisiaj :) u mnie pada i pochmurna, jesienna pogoda. Na wykresie też mam góry i doliny i testy owu znowu szaleją w tym cyklu. Ostatnio hipotetyczna owu była w 19 dc, dzisiaj 17 dc. Rzućcie okiem na zdjęcie, bo już nie ogarniam [emoji848]
e89a21f8dd4c4eb2cf0ac776256ab6be.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
17dc pozytyw. Mocna krecha. Chociaż 15dc też podejrzany. Kurczę ja nie używałam tych facelle. A jakieś inne oznaki na owu były?

No dobra - jestem na etapie histerii. Serio! Jutro mam usg a dziś siedzę tylko i czytam i tak mi się normalnie płakać dziś chce z obawy, że mi się nie uda :(

Bulbasek dobrze prawi [emoji846] wyłącz neta, przeczytaj książkę, obejrzyj jakiś lekki film [emoji846] Będzie dobrze [emoji8] Na pewno [emoji3] Tyle nas tu trzyma kciuki [emoji3]

@Bulbasek ochow i achow mi zabralko! [emoji7] niesamowite, ze to juz 18tc! Kiedy to zlecialo?! [emoji33]
Rosnijcie dlugo i zdrowo [emoji8]

Dorwalam neta w maku [emoji1377] wlasnie wyszlam z lipolizy. Doktor przesympatyczny, obsluga na najwyzszym poziomie, sam zabieg moge miec codziennie. Uklucie komara gorzej boli, ze nie wspomne o woskowaniu kuciamby po ktorym do tej pory mam koszmary i zespol stresu pourazowego [emoji23] teraz czuje ciepelko, lekkie pieczenie i klucie. Mam masowac uda i zobaczymy za jakies 2 tygodnie czy jest jakikolwiek efekt.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oficjalnie witam się dzisiaj :) u mnie pada i pochmurna, jesienna pogoda. Na wykresie też mam góry i doliny i testy owu znowu szaleją w tym cyklu. Ostatnio hipotetyczna owu była w 19 dc, dzisiaj 17 dc. Rzućcie okiem na zdjęcie, bo już nie ogarniam [emoji848]
e89a21f8dd4c4eb2cf0ac776256ab6be.jpg

O maj ja takie miałam cały czas po zastrzyku na pęknięcie ale nie tak bez niczego... stawiałabym jednak na 17 dc :)

@oczekiwanie właśnie słyszałam, że miejsce złamania nieciekawe.
@Paraplu gips miałam zdjęty już 11 dnia. Mam orteze- stabilizator i pelny zakres ruchu, narazie moja rehabilitacja to zginanie i prostowanie, ale szczególnie do wyprostu sporo brakuje... no i skrętne ruchy reka są bardzo kiepskie. Mam nadzieję że to kiedyś wróci do normy. Przypuszczam że na kolejnej wizycie ortopeda zapoda mi jakąś konkretną rehabilitację.

Witam dzioluszki moje kochane ❤❤️
@auslanderka odpocznij i wracaj do nas ...:happy:

U mnie od rana leje i sa juz podtopienia masakra do tego jeszcze remont maly w domku robimy i to tym bardziej dobijajace tym bardziej ze dwa razy zalalo nam juz kotlownie i bylo trzeba pompowac by woda nie podeszla pod piec ...ja juz chce prawdziwa wiosne nie lubie takiej ponurej deszczowej pogody :huh::hmm:
Jesli chodzi o inne sprawy to u mnie dzis 20 dc/31 chyba bo sama nie wiem na jak.dlugi cykl sie nastawiac bo byl 28 a ostatni wyskoczyl 31 dni :eek: tak czy tak.czuje ze znow czeka mnie najdluzsze 11dni :baffled:
Nie lubie tego czasu oczekiwania na @@@@ dla mnie to wieczność

reklama
Do góry