reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję Wam Kochane! Jutro wkraczam w 18 tc, czyli początek 5 miesiąca. Nie mogę uwierzyć. :*:*:*

Mój Stas, oczywiście główką w dole plecki w górze :D

Załączniki

• 20170428_150604-1.jpg
    20170428_150604-1.jpg
    206,5 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Kochane, @nimitii będę miała wspaniałego SYNKA :D mój mąż oszalał. 12 cm szczęścia :) mój Stas. :*:*

Oczywiście do góry nogami i pupa do mamy odwrócony, więc zdjęcia slabe. :D
Pięknie się spisaliscie Gratuluję.
Strasznie się boje wyników...nie to ,że mam torbiele endometrialne, to jeszcze jakieś zmiany na szyjce macicy..
tak bardzo chciałam miec z mezem dziecko..czekaliśmy aż z moją mama się polepszy a potem z moim mężem ..teraz okazuje sie, że ze mną coś nie tak...boję się, ze nie będe miała dziecka...załamałam się...gdy już trochę odetchnęłam po tym jak mama chorowała na raka i maż...teraz okazuje się ze ze mną coś nie tak:(
Musisz się czymś zająć wtedy czas szybciej zleci. Ja wierzę, że będzie dobrze.
@Bulbasek ale ten czas leci.

@SYLWIA.O Kochana, wiem, ze Ci ciężko, ale siła podświadomości na ogromną moc. Musisz myśleć, ze to nic poważnego, a jeśli nawet coś wyjdzie to Ty na pewno to pokonasz!!! Nie można myśleć inaczej. Załamanie powoduje, ze choroba bierze górę. A Ty musisz walczyć :* Na pewno będzie dobrze!!!

@MoKa Ty też Kochana, tylko dobre myśli. Tylko dobra energia i uda się. Nie myśl nigdy inaczej. Nie watp w to.
Bulbasek: Wiem, musze wierzyć, ze będzie ok...ale w ostatnich miesiącach tyle nie dobrych informacji, ze brakuje mi wiary:(

Cześć dziewczyny, u mnie @ zaczyna się powoli rozkręcać[emoji20] . Postanowiliśmy z m zrobić sobie przerwę od staranek, żeby moja głowa odpoczęła. Kupiliśmy bilety na wakacje i kilka dłuższych weekendów. Na kilka miesięcy Was opuszczam. Liczę na to, że jak wrócę to będę tylko gratulować wizyt, bet i narodzin[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji123] [emoji106] .
Trzymajcie się ciepło dziewczyny i udanego weekendu majowego, żeby ten śnieg szybko stopniał i wyszło piękne słoneczko.
@Bulbasek śliczny chłopak tam Ci rośnie.

@Lanvin/Spark proszę o przeniesienie mnie na dół tabelki ze znakiem ? Dziękuję i donapisania[emoji2]

reklama
Do góry