reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
Pięknie się spisaliscie Gratuluję.Kochane, @nimitii będę miała wspaniałego SYNKA mój mąż oszalał. 12 cm szczęścia mój Stas. :*:*
Oczywiście do góry nogami i pupa do mamy odwrócony, więc zdjęcia slabe.
Musisz się czymś zająć wtedy czas szybciej zleci. Ja wierzę, że będzie dobrze.Strasznie się boje wyników...nie to ,że mam torbiele endometrialne, to jeszcze jakieś zmiany na szyjce macicy..
tak bardzo chciałam miec z mezem dziecko..czekaliśmy aż z moją mama się polepszy a potem z moim mężem ..teraz okazuje sie, że ze mną coś nie tak...boję się, ze nie będe miała dziecka...załamałam się...gdy już trochę odetchnęłam po tym jak mama chorowała na raka i maż...teraz okazuje się ze ze mną coś nie tak
@Bulbasek ale ten czas leci.
marc
A tu cioteczki Wam pokaże jakie mam piękne plecki i tyl główki :* zdjęcie 3d.
Cudeńko :-*
Pięknie się spisaliscie Gratuluję.
Musisz się czymś zająć wtedy czas szybciej zleci. Ja wierzę, że będzie dobrze.
@Bulbasek ale ten czas leci.
Najgorsze jest czekanie na wyniki potem jego odebranie...chciałabym aby było ok..dziękuje za wsparcie
Bulbasek: Wiem, musze wierzyć, ze będzie ok...ale w ostatnich miesiącach tyle nie dobrych informacji, ze brakuje mi wiary@SYLWIA.O Kochana, wiem, ze Ci ciężko, ale siła podświadomości na ogromną moc. Musisz myśleć, ze to nic poważnego, a jeśli nawet coś wyjdzie to Ty na pewno to pokonasz!!! Nie można myśleć inaczej. Załamanie powoduje, ze choroba bierze górę. A Ty musisz walczyć :* Na pewno będzie dobrze!!!
@MoKa Ty też Kochana, tylko dobre myśli. Tylko dobra energia i uda się. Nie myśl nigdy inaczej. Nie watp w to.
Dziękuje dziewczyny ...wiem,że puki co nie ma jeszcze wyników....ale jeszcze nie mogę do siebie dojsć
A
auslanderka
Gość
Cześć dziewczyny, u mnie @ zaczyna się powoli rozkręcać[emoji20] . Postanowiliśmy z m zrobić sobie przerwę od staranek, żeby moja głowa odpoczęła. Kupiliśmy bilety na wakacje i kilka dłuższych weekendów. Na kilka miesięcy Was opuszczam. Liczę na to, że jak wrócę to będę tylko gratulować wizyt, bet i narodzin[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji123] [emoji106] .
Trzymajcie się ciepło dziewczyny i udanego weekendu majowego, żeby ten śnieg szybko stopniał i wyszło piękne słoneczko.
@Bulbasek śliczny chłopak tam Ci rośnie.
@Lanvin/Spark proszę o przeniesienie mnie na dół tabelki ze znakiem ? Dziękuję i donapisania[emoji2]
Trzymajcie się ciepło dziewczyny i udanego weekendu majowego, żeby ten śnieg szybko stopniał i wyszło piękne słoneczko.
@Bulbasek śliczny chłopak tam Ci rośnie.
@Lanvin/Spark proszę o przeniesienie mnie na dół tabelki ze znakiem ? Dziękuję i donapisania[emoji2]
reklama
oczekiwanie
CudownyA tu cioteczki Wam pokaże jakie mam piękne plecki i tyl główki :* zdjęcie 3d.
Dziewczyny moja psica zjadła 5 tabletek donga. Myślicie że nic hej nie będzie?? Ukradła opakowanie że stołu, jest wszystkozerna. Dobrze, że jej nie smakował i więcej nue zjadła.