reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję Wam Kochane! Jutro wkraczam w 18 tc, czyli początek 5 miesiąca. Nie mogę uwierzyć. :*:*:*

Mój Stas, oczywiście główką w dole plecki w górze :D

Załączniki

• 20170428_150604-1.jpg
    20170428_150604-1.jpg
    206,5 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Kochane, @nimitii będę miała wspaniałego SYNKA :D mój mąż oszalał. 12 cm szczęścia :) mój Stas. :*:*

Oczywiście do góry nogami i pupa do mamy odwrócony, więc zdjęcia slabe. :D
Pięknie się spisaliscie Gratuluję.
Strasznie się boje wyników...nie to ,że mam torbiele endometrialne, to jeszcze jakieś zmiany na szyjce macicy..
tak bardzo chciałam miec z mezem dziecko..czekaliśmy aż z moją mama się polepszy a potem z moim mężem ..teraz okazuje sie, że ze mną coś nie tak...boję się, ze nie będe miała dziecka...załamałam się...gdy już trochę odetchnęłam po tym jak mama chorowała na raka i maż...teraz okazuje się ze ze mną coś nie tak:(
Musisz się czymś zająć wtedy czas szybciej zleci. Ja wierzę, że będzie dobrze.
@Bulbasek ale ten czas leci.

@SYLWIA.O Kochana, wiem, ze Ci ciężko, ale siła podświadomości na ogromną moc. Musisz myśleć, ze to nic poważnego, a jeśli nawet coś wyjdzie to Ty na pewno to pokonasz!!! Nie można myśleć inaczej. Załamanie powoduje, ze choroba bierze górę. A Ty musisz walczyć :* Na pewno będzie dobrze!!!

@MoKa Ty też Kochana, tylko dobre myśli. Tylko dobra energia i uda się. Nie myśl nigdy inaczej. Nie watp w to.
Bulbasek: Wiem, musze wierzyć, ze będzie ok...ale w ostatnich miesiącach tyle nie dobrych informacji, ze brakuje mi wiary:(

Cześć dziewczyny, u mnie @ zaczyna się powoli rozkręcać[emoji20] . Postanowiliśmy z m zrobić sobie przerwę od staranek, żeby moja głowa odpoczęła. Kupiliśmy bilety na wakacje i kilka dłuższych weekendów. Na kilka miesięcy Was opuszczam. Liczę na to, że jak wrócę to będę tylko gratulować wizyt, bet i narodzin[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji123] [emoji106] .
Trzymajcie się ciepło dziewczyny i udanego weekendu majowego, żeby ten śnieg szybko stopniał i wyszło piękne słoneczko.
@Bulbasek śliczny chłopak tam Ci rośnie.

@Lanvin/Spark proszę o przeniesienie mnie na dół tabelki ze znakiem ? Dziękuję i donapisania[emoji2]

reklama
Do góry