reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To stary kawaler, niech się pocieszy, że nadal go kocham ;)
Ale sentyment jest ogromny....
Sparkuś a kiedy szprycować antybiotykiem D, bo on też musi się przeleczyć???? A ja teraz mam brać globulki, a on później, przecież to chyba wymyśliłam bez sensu??? Boję się, że antybiotyk zabije chłopaków... :(

Znalazłam cos takiego moze nie bedzie tak złe
1493392878-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No dobra - jestem na etapie histerii. Serio! Jutro mam usg a dziś siedzę tylko i czytam i tak mi się normalnie płakać dziś chce z obawy, że mi się nie uda :(

Dziękuje dziewczyny ...wiem,że puki co nie ma jeszcze wyników....ale jeszcze nie mogę do siebie dojsć :(

Sylwi-, doskonale Cię rozumiem. Kilka lat temu miałam guzka w piersi i lekarz strasznie mnie nastraszył. Po biopsji okazało się, że to nic groźnego, ale trzy tygodnie oczekiwania na wynik było straszne. Trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji8]

Ale super [emoji8] jak moi byli w brzuchu to 3D były pieruńsko drogie, a teraz to już chyba większość gabinetów robi?
Gratuluję synka [emoji846] chłopaki są fajne [emoji8]

Dziękuję :) mój Doktor robi normalne usg a potem przełącza na podgląd 3d. Naprawdę widoki niesamowite. A synek nieśmiały albo psotnik. Jedno i drugie po mężu :D to juz drugie badanie jak plecki pokazuje :)

Sylwi-, doskonale Cię rozumiem. Kilka lat temu miałam guzka w piersi i lekarz strasznie mnie nastraszył. Po biopsji okazało się, że to nic groźnego, ale trzy tygodnie oczekiwania na wynik było straszne. Trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji8]

Ja tak samo miałam guz w piersi i nawet operację. Ale okazało się, ze nie ma komórek nowotworowych. Trzeba wierzyć do końca.

reklama
Oficjalnie witam się dzisiaj :) u mnie pada i pochmurna, jesienna pogoda. Na wykresie też mam góry i doliny i testy owu znowu szaleją w tym cyklu. Ostatnio hipotetyczna owu była w 19 dc, dzisiaj 17 dc. Rzućcie okiem na zdjęcie, bo już nie ogarniam [emoji848]
e89a21f8dd4c4eb2cf0ac776256ab6be.jpg

Do góry