reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@SYLWIA.O Kochana, wiem, ze Ci ciężko, ale siła podświadomości na ogromną moc. Musisz myśleć, ze to nic poważnego, a jeśli nawet coś wyjdzie to Ty na pewno to pokonasz!!! Nie można myśleć inaczej. Załamanie powoduje, ze choroba bierze górę. A Ty musisz walczyć :* Na pewno będzie dobrze!!!

@MoKa Ty też Kochana, tylko dobre myśli. Tylko dobra energia i uda się. Nie myśl nigdy inaczej. Nie watp w to.

reklama
Mam nadzieję, ze będzie taki slodziak jak Twój :) :*
Kochana jesteś [emoji8] będzie cudowny, 10000% [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie to, ze wykryto mi torbiele endomentraialne, to cytologia wyszła zła i musiałam zrobić badanie kolposkopi. Niestety mam jakieś zmiany na szyjce macicy, których lekarz nie był wstanie ocenić i musiał pobrać wycinki. Boje się, że to rak.. W czerwcu moja mama rak płuc, w sierpniu mój maż - rak tarczycy a teraz ja:(:(:(:(. Chcieliśmy mieć z mężem dziecko, a czeka mnie najgorsze....załamana...

Nie nastawiaj się negatywnie, dopóki nie ma wyników nic nie wiadomo!

Kochane, @nimitii będę miała wspaniałego SYNKA :D mój mąż oszalał. 12 cm szczęścia :) mój Stas. :*:*

Oczywiście do góry nogami i pupa do mamy odwrócony, więc zdjęcia slabe. :D

Jejku [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jak cudnie! Gratuluję Stasia [emoji9]

@MoKa Ty też Kochana, tylko dobre myśli. Tylko dobra energia i uda się. Nie myśl nigdy inaczej. Nie watp w to.

Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Staram się nastawiać się pozytywnie i wierzyć, że znajdę się w tych 20% kobiet którym IUI udaje się za pierwszym razem :)
Tobie gratuluję syna - ojjjj wierzę, że u Was radość wielka. Staś - piękne imię. Mój tato to Stanisław :)

@oczekiwanie jak zostaniesz alkoholikiem to mogę ci towarzyszyć w piciu likieru i wina [emoji23]

@martini6 jak testy owu negatywne to może nie bierz już. Chociaż kiedyś @gabrika wrzucala link do forum na ten temat i kilka dziewczyn tam pisało, że zaszło biorąc 1 tabletkę do 8-9 dpo. Ponoć nie szkodzi a może pomóc [emoji6]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png
Dziekuje slicznie chyba przetrzymam jeszcze biorac te 3 dni dla swietego spokoju [emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry