reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@SYLWIA.O Kochana, wiem, ze Ci ciężko, ale siła podświadomości na ogromną moc. Musisz myśleć, ze to nic poważnego, a jeśli nawet coś wyjdzie to Ty na pewno to pokonasz!!! Nie można myśleć inaczej. Załamanie powoduje, ze choroba bierze górę. A Ty musisz walczyć :* Na pewno będzie dobrze!!!

@MoKa Ty też Kochana, tylko dobre myśli. Tylko dobra energia i uda się. Nie myśl nigdy inaczej. Nie watp w to.

reklama
Mam nadzieję, ze będzie taki slodziak jak Twój :) :*
Kochana jesteś [emoji8] będzie cudowny, 10000% [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie to, ze wykryto mi torbiele endomentraialne, to cytologia wyszła zła i musiałam zrobić badanie kolposkopi. Niestety mam jakieś zmiany na szyjce macicy, których lekarz nie był wstanie ocenić i musiał pobrać wycinki. Boje się, że to rak.. W czerwcu moja mama rak płuc, w sierpniu mój maż - rak tarczycy a teraz ja:(:(:(:(. Chcieliśmy mieć z mężem dziecko, a czeka mnie najgorsze....załamana...

Nie nastawiaj się negatywnie, dopóki nie ma wyników nic nie wiadomo!

Kochane, @nimitii będę miała wspaniałego SYNKA :D mój mąż oszalał. 12 cm szczęścia :) mój Stas. :*:*

Oczywiście do góry nogami i pupa do mamy odwrócony, więc zdjęcia slabe. :D

Jejku [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jak cudnie! Gratuluję Stasia [emoji9]

@MoKa Ty też Kochana, tylko dobre myśli. Tylko dobra energia i uda się. Nie myśl nigdy inaczej. Nie watp w to.

Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Staram się nastawiać się pozytywnie i wierzyć, że znajdę się w tych 20% kobiet którym IUI udaje się za pierwszym razem :)
Tobie gratuluję syna - ojjjj wierzę, że u Was radość wielka. Staś - piękne imię. Mój tato to Stanisław :)

@oczekiwanie jak zostaniesz alkoholikiem to mogę ci towarzyszyć w piciu likieru i wina [emoji23]

@martini6 jak testy owu negatywne to może nie bierz już. Chociaż kiedyś @gabrika wrzucala link do forum na ten temat i kilka dziewczyn tam pisało, że zaszło biorąc 1 tabletkę do 8-9 dpo. Ponoć nie szkodzi a może pomóc [emoji6]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png
Dziekuje slicznie chyba przetrzymam jeszcze biorac te 3 dni dla swietego spokoju [emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry