reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Bulbasek super ze wszystko dobrze po wizycie kochana oby tak dalej czujesz juz ruchy maluszka?
Od kilku dni już czuję. :) Doktor powiedział, ze dlatego, ze jestem szczupła, bo często ok 20 tc się czuje przy pierwszym dzidziusiu. Ale to wiadomo kwestia indywidualna.

Rozbawilo mnie bardzo, jak napisałaś, ze nogami to będę przebierać na porodowce hehe :D oj tak będzie. Wszystko mi tak szybko mija i nim się obejrzę będę relację zdawać.

reklama
@Bulbasek ochow i achow mi zabralko! [emoji7] niesamowite, ze to juz 18tc! Kiedy to zlecialo?! [emoji33]
Rosnijcie dlugo i zdrowo [emoji8]

Dorwalam neta w maku [emoji1377] wlasnie wyszlam z lipolizy. Doktor przesympatyczny, obsluga na najwyzszym poziomie, sam zabieg moge miec codziennie. Uklucie komara gorzej boli, ze nie wspomne o woskowaniu kuciamby po ktorym do tej pory mam koszmary i zespol stresu pourazowego [emoji23] teraz czuje ciepelko, lekkie pieczenie i klucie. Mam masowac uda i zobaczymy za jakies 2 tygodnie czy jest jakikolwiek efekt.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No szok! Teraz obserwuję Wasze działania i mocno kibicuje. Fajnie, ze na fajnego doktora trafiłaś. Mam nadzieję, ze efekty się pojawia :):):)

Witajcie dziewczyny.
Wczoraj miałam niby 3 dzień @ ale praktycznie były to już tylko plamienia. Dzisiaj @ nie widać już wcale. Czyli krótko rzecz ujmując @ miałam praktycznie tylko dwa dni. Przez te dwa dni bolał mnie trochę brzuch i mocno kręgosłup. Krwawienie było dość obfite. Pierwszy raz mam taki okres i zastanawiam się czym to może być spowodowane. Do lekarza przed majówka to już nie mam szans się dostać. Może któraś z Was tak miała, może to jest całkiem normalne.
Ja tak zaczęłam mieć po duphastonie i juz 3 cykle bez niego a @ wciąż 3 dni z czego tylko ten pierwszy w miarę a pozostałe lekkie plamienue

f2wlj44juj75ukos.png

Dziewczyny, ja na razie odpuszczam forum, wiec trzymam mocno kciuki za was, jakby co, to piszcie priv bo nie będę śledzić.
Buziaki!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A co tam u ciebie?? Napisz chociaż co się dzieje???

:) czekam na @ - powinna być w niedziele i zaczynam stymulke! :) wiec w maju ivf.
Nic złego się nie dzieje ale już jakoś mało czasu mam na śledzenie i udzielanie sie, i myśle ze może to i dobrze trochę głowę oderwać. Także może czas na chwile oderwania się :)
Dam znać jak się uda!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet nie wiecie jaka jestem niespokojna. Ostatnia ciąża skończyła się właśnie na początku. Ale czy 2 razy może się to samo zdarzyć?? Chciałabym przespać tydzień
emoji53.png

Nie chce Cie matrwic ale to uczucie strachu to przez cala ciaze pewnie nie minie. Musisz sie po prostu do tego przyzwyczaic i wierzyc ze bedzie juz tylko dobrze :)

No właśnie niestety jeszcze nie wiem, ale obstawiam 2 - 3 maja, może 5 maja w moje urodziny ;)
Jutro się może dowiem na monitoringu. Generalnie im bliżej inseminacji tym mam większego stresa. Jejuniu koszmarnie się boję - nie samej inseminacji ale kolejnego rozczarowania :(

Łateo mi tak powiedziec ale nie stresuj sie tak bardzo, dziewczyny dobrze mowia ksiazka muzyka i spokoj. I zobaczysz ze bedzie dobrze. Masz tu tyle kciukow zacisnietych ze musi sie udac :)

Strasznie się boje wyników...nie to ,że mam torbiele endometrialne, to jeszcze jakieś zmiany na szyjce macicy..
tak bardzo chciałam miec z mezem dziecko..czekaliśmy aż z moją mama się polepszy a potem z moim mężem ..teraz okazuje sie, że ze mną coś nie tak...boję się, ze nie będe miała dziecka...załamałam się...gdy już trochę odetchnęłam po tym jak mama chorowała na raka i maż...teraz okazuje się ze ze mną coś nie tak:(

Wspolczuje stresu, ale poki nie ma wynikow to sprobuj nie myslec o najgorszych sceniariuszach. Badz dobrej mysli i zobaczysz ze wszytsko sie wyjasni i bedzie dobrze!

Cześć dziewczyny, u mnie @ zaczyna się powoli rozkręcać
emoji20.png
. Postanowiliśmy z m zrobić sobie przerwę od staranek, żeby moja głowa odpoczęła. Kupiliśmy bilety na wakacje i kilka dłuższych weekendów. Na kilka miesięcy Was opuszczam. Liczę na to, że jak wrócę to będę tylko gratulować wizyt, bet i narodzin
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji123.png
emoji106.png
.
Trzymajcie się ciepło dziewczyny i udanego weekendu majowego, żeby ten śnieg szybko stopniał i wyszło piękne słoneczko.

Trzymaj sie kochana, mam nadzieje ze szybko do nas wrocisz. A jak sobie troszke odpoczniesz to moze nawet Ty nas piersza zaskoczych pozytywna wiadomiscia o dwoch kreseczkach :)

Dziewczyny moja psica zjadła 5 tabletek donga. Myślicie że nic hej nie będzie?? Ukradła opakowanie że stołu, jest wszystkozerna. Dobrze, że jej nie smakował i więcej nue zjadła.

Hej dziewczyny, dla tych co się starają dużo szczęścia i wytrwałości. Ja pisałam w pażdzierniku wtedy był 1 cykl starań, potem od grudnia życie nam się pozmianialo i sie zabezpieczaliśmy cały czas a w Marcu jeden złoty strzał dosłownie jeden dzien po owulacji i ciąża, szok.

Super , gratulacje! :)

hej dziewczyny :) można do Was dołączyć?

Witam i zycze szybkiego zafasolkowania :)

Dziękuję Wam Kochane! Jutro wkraczam w 18 tc, czyli początek 5 miesiąca. Nie mogę uwierzyć. :*:*:*

Mój Stas, oczywiście główką w dole plecki w górze :D

Piekny! Jak Twoja fotke to az mi lezka sie zakrecila bo mam takie samo zdjecie mojego mlodego (no moze roszke ciemniejsze) :)

Załączniki

• Zdjęcie0837.jpg
    Zdjęcie0837.jpg
    209,8 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry