reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O niee, testujesz dwa tygodnie przede mną [emoji12] chyba, że dong jeszcze bardziej skróci mój cykl :)

Też jesteście dzisiaj takie niedowalone? Matko, ja od godziny siedzę w pracy i próbuje nie zasnąć, masakra...muszę zrobić kawę, która chętna??

qdkkj44j6bi2vbec.png

No, ja właśnie weszłam do pracy i nie wiem z co się zabrać. Nie mogę się zorganizować, zamiast pracować to czytam forum. Nie mogę skupić mocy. Ni cóż... PONIEDZIAŁEK! :)

[emoji64]

reklama
No, ja właśnie weszłam do pracy i nie wiem z co się zabrać. Nie mogę się zorganizować, zamiast pracować to czytam forum. Nie mogę skupić mocy. Ni cóż... PONIEDZIAŁEK! :)

[emoji64]
Mój syn w każdą niedzielę mówi, że ma przerąbane, bo "jutro poniedziałek, a poniedziałki zawsze są najgorsze" [emoji12] ale jeszcze 4 dni i długi weekend jee [emoji3]

@Lanvin ja poproszę kawę z mlekiem;)
Zaraz lecę na betę mam nadzieję że wyniki będą dzisiaj. Strasznie źle się czuję. Pół nocy nie spalam. Straszne rozwolnienie:( stres mnie chyba zje:/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanie, beta na pewno wyjdzie powyżej 5 [emoji8] nie stresuj się, bo obiecałaś mi, że trzymasz dla mnie miejsce na wątku [emoji8]

A może latte? Ja właśnie sobie zrobiłam :)

Ja wczoraj na poprawę humoru, że @ nadkracza kupiłam sobie w Biedronce olej kokosowy i ksylitol [emoji12] jedni kupują słodycze, a ja zdrową żywność [emoji3] od razu było mi lepiej [emoji12]
qdkkj44j6bi2vbec.png

Mój syn w każdą niedzielę mówi, że ma przerąbane, bo "jutro poniedziałek, a poniedziałki zawsze są najgorsze" [emoji12] ale jeszcze 4 dni i długi weekend jee [emoji3]

Kochanie, beta na pewno wyjdzie powyżej 5 [emoji8] nie stresuj się, bo obiecałaś mi, że trzymasz dla mnie miejsce na wątku [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Oczywiście trzymam miejsce nie może być inaczej;) testu nie robisz? Serce mi wali jak szalone. Może być latte[emoji477]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj na poprawę humoru, że @ nadkracza kupiłam sobie w Biedronce olej kokosowy i ksylitol [emoji12] jedni kupują słodycze, a ja zdrową żywność [emoji3] od razu było mi lepiej [emoji12]
qdkkj44j6bi2vbec.png
ja tez kupuje olej kokosowy :)

reklama
Cześć dziewczyny sorki że tak późno ale od rana mam dzień zabiegany

To tak, wczoraj były przytulanki i po zobaczyłam krew, no to spoko jak miała @ przyjść to po co dłużej czekać, ale cały wieczór później nic, rano wstaje i dalej nic więc zrobiłam test i tam też nic :( więc czekam aż się @ rozkręci :( zrobiłam już dziś 5 kilometrów i nawet jedna kropelka nie chce wylecieć! a ja już bym chciała żeby się zaczęła i skończyła i dalej działać bo czasu niewiele :)

@Lanvin szkoda że @ przylezla ale to za miesiąc obie zachodzimy :)

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry