Lanvin
Fanka BB :)
Kochana, nie swiruj, u mnie też był taki spadek, a później wzrost. Jak widać każdy cykl będzie miał inną fazę temperatur.Cześć :-)
@Spark ciesze sie, ze wszystko dobrze :-*
A moj organizm chyba przygotowywuje sie do @ dzisiaj 21dc i wykres wyglada tak jak nigdy od czasów mierzenia temp czyli 2 cykl ..
O niee nie wyobrażam sobie tego...@Spark ufff ulzylo mi bo juz sie martwilam jak dlugo nic nei pisalas.
Co do foty owulacji to Picasso to to nie jest zeby sie podobalo [emoji14]
Ja ostatnio widzialam duzo gorszy filmik. Obraz z kamery laparoskopowej pokazujacy zywa i zdrowituka dzidzie 10-12tc jakos, machala lapkami itp. niesamowity widok. Nieszczescie takie, ze dzidzius ulokowal sie poza macica i stanowil zagrozenia dla zycia matki. Laparoskopia byla wykonywana by usunac ciaze
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
UzupełniamHej dziewczyny.u mnie jednak okres
Nie rozkreci się jeszcze ale już to okres napewno.
Kolejny termin @ 21.05
To nic nowy cykl nowe nadzieję!!
@Flower a ty jak tam?jak test?
Miłego dnia koleżanki
Hej a który cykl bierzesz donga??O matko to faktycznie okropne
@Spark cieszę się że wszystko OK! Dbaj o Was :*
@mfifi04 Trzymam kciuki za betę! O której wynik?
@StorAnia działka cudna
Witam się porannie z kawką dawno się nie odzywałam, ale tyle produkujecie, że jak już uda mi się nadrobić to nie wiem co komu miałam odpisać
U mnie 9dpo, pierwszy cykl ż mierzeniem temperatury, przez co się zgapiłam i zapomniałam brać luteine dobra wiadomość jest taka że dong faktycznie skróci mi cykl
A tak wygląda mój bieżący wykres:
Zobacz załącznik 803695
Miłego dnia
Miśka, zestresowałaś mnie wczoraj... Nie było nas całe popołudnie w domu, więc na bb nie zaglądałam, a jak weszłam to było tyle do nadrobienia, że zanim doszłam do Twojego postu, że wszystko gra, to prawie nie zeszłam!!Ja w drodze do pracy, wczoraj poodpoczywałam nic więcej się nie działo...
Judyta szkoda :/ ale taak jak piszesz nowy cykl nowe nadzieje...
Storuś pięknie to wygląda, zazdroszczę!!! ;*
Lanvin jak tam?
Marc tak szybko spadki?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja melduje posłusznie, że odwiedziła mnie dziś Wróżka Krwawka, co oznacza 3cs. Poszłam do toalety zmierzyć temp, a jak wyciągnęłam termometr to tak że mnie chlusnęło, że poleciało mi na ręce, toaletę, majtki, wszystko brudne...pinda jedna przyszła na pełnej k*... Oby szybko się skończyła.
My wczoraj po obiedzie pojechaliśmy do mojej koleżanki że studiów do Polkowic, bo niedawno kupiła mieszkanie i się wprowadzili miesiąc temu, pojechaliśmy o 14:30, mieliśmy posiedzieć dwie godziny, a wróciliśmy przed 20 [emoji12] także dzień nam zleciał w weekend nie trzymałam do końca diety, bo dużo nas nie było w domu, więc z przekąskami było różnie, ale dzisiaj spojrzałam w lustro i widzę, że już trochę mi spadło i brzucha nie wywalilo jak zwykle przy @. Także idę dziś na fitness, żeby zrobić rzeźbę przed ciążą [emoji3]