reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dla mnie miejsce na marcowkach ktoś musi zrobić ewentualnie jak w maju dostaniemy zielone światło to może w maju. Chociaż teraz dieta to ja nie wiem [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Może razem się uda [emoji8] jeśli w maju będzie zielone światło, to może w luty traficie jeszcze :) ja tam się jednak cieszę, bo chciałam 2018 rok i teraz będzie 2018 [emoji3] trzeba widzieć pozytywy :)

A co do diety, to sama mówisz, że zanim się będziecie starać minie miesiac-półtora, do tego czasu schudniesz kilka kg i od razu będzie lepiej [emoji8] ważne, żeby w ciąży nie szaleć z jedzeniem :) ja przytyłam w ciąży jakieś 9kg :)

Nie lubię tego [emoji20] ale chyba coraz krótszy cykl juz prawda?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, dwa cykle temu trwał 57 dni, poprzedni 49, a ten już 40, może teraz się uda i będzie chociaż koło 35 :)

ja tez kupuje olej kokosowy :)
Gdzie kupujesz?? Ja nigdy nie używałam, ale teraz w Biedronce wprowadzili serię BIO i 200ml nierafinowanego extra virgin kupiłam za 7zl, ksylitol 250g za 7,99 także cena dobra :)

Cześć dziewczyny sorki że tak późno ale od rana mam dzień zabiegany

To tak, wczoraj były przytulanki i po zobaczyłam krew, no to spoko jak miała @ przyjść to po co dłużej czekać, ale cały wieczór później nic, rano wstaje i dalej nic więc zrobiłam test i tam też nic :( więc czekam aż się @ rozkręci :( zrobiłam już dziś 5 kilometrów i nawet jedna kropelka nie chce wylecieć! a ja już bym chciała żeby się zaczęła i skończyła i dalej działać bo czasu niewiele :)

@Lanvin szkoda że @ przylezla ale to za miesiąc obie zachodzimy :)

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Kochana, a może u Ciebie po prostu owu była później? Może ta krew dopiero implantacja? Kto wie? A jak nie, to za miesiąc się uda [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Cześć dziewczyny sorki że tak późno ale od rana mam dzień zabiegany

To tak, wczoraj były przytulanki i po zobaczyłam krew, no to spoko jak miała @ przyjść to po co dłużej czekać, ale cały wieczór później nic, rano wstaje i dalej nic więc zrobiłam test i tam też nic :( więc czekam aż się @ rozkręci :( zrobiłam już dziś 5 kilometrów i nawet jedna kropelka nie chce wylecieć! a ja już bym chciała żeby się zaczęła i skończyła i dalej działać bo czasu niewiele :)

@Lanvin szkoda że @ przylezla ale to za miesiąc obie zachodzimy :)

I ja, i ja! :)

[emoji64]

@Lanvin nie wiem juz sama, najbardziej mnie dziwi ten brzuch który ma dzwine uczucie a ja @ mam bardzo bolesne więc wiem zawsze kiedy się zbliża, a teraz tylko tak.dziwnie się napina :/
Ale jak @ ma przyjść to ja proszę już bo znowu kasę obsikuje nadarmo ;-)

Może razem się uda [emoji8] jeśli w maju będzie zielone światło, to może w luty traficie jeszcze :) ja tam się jednak cieszę, bo chciałam 2018 rok i teraz będzie 2018 [emoji3] trzeba widzieć pozytywy :)

A co do diety, to sama mówisz, że zanim się będziecie starać minie miesiac-półtora, do tego czasu schudniesz kilka kg i od razu będzie lepiej [emoji8] ważne, żeby w ciąży nie szaleć z jedzeniem :) ja przytyłam w ciąży jakieś 9kg :)

Tak, dwa cykle temu trwał 57 dni, poprzedni 49, a ten już 40, może teraz się uda i będzie chociaż koło 35 :)

Gdzie kupujesz?? Ja nigdy nie używałam, ale teraz w Biedronce wprowadzili serię BIO i 200ml nierafinowanego extra virgin kupiłam za 7zl, ksylitol 250g za 7,99 także cena dobra :)

Kochana, a może u Ciebie po prostu owu była później? Może ta krew dopiero implantacja? Kto wie? A jak nie, to za miesiąc się uda [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png
ja kupuje w prywatnym sklepie osiedlowym za litr zapłaciłam 25 pln

qdkkj44j6bi2vbec.png

Lanvin, najlpiej aby olej kokosowy był nierafinowany na zimno tłoczony.. Czyli taki, który ma osad i zapach :p Coś tani :) A ksylitol jaki masz kraj pochodzenia? Bo jeśli Chiny, to powiem Ci, że to kukurydziany, a najlepszy jest brzozowy :)

I ja, i ja! :)

[emoji64]
O tak, tak :) @Paraplu, przyłączasz się do ekipy? Kto jeszcze??

W ogóle, pisałam Wam ostatnio, że spokój mnie ogarnął i to było dziwne, no to wczoraj już minął i przedokresowy wkurw się pojawił, rano jak wstałam to marudziłam coś pod nosem, bo się spieszylam i jeszcze zapomniałam, że miałam małemu przygotować koszule, bo dzisiaj mają zdjęcia do tablo i na ostatnią chwilę jeszcze ją pracowałam. W każdym razie, miałczałam coś do siebie, młody już się ubiera z M do wyjścia i mówi do mnie "jeeeezu, mama ale ty dzisiaj nerwowa jesteś, coś cię chyba ugryzło w nocy!" rozbawił mnie sposobem w jaki to powiedział i wkurw mi minął [emoji12]

A to mój model wczoraj, zażyczył sobie, żeby mu włosy ułożyć, bo w gości idzie, to musi wyglądać [emoji3]

1493020652-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Lanvin nie wiem juz sama, najbardziej mnie dziwi ten brzuch który ma dzwine uczucie a ja @ mam bardzo bolesne więc wiem zawsze kiedy się zbliża, a teraz tylko tak.dziwnie się napina :/
Ale jak @ ma przyjść to ja proszę już bo znowu kasę obsikuje nadarmo ;-)

Dlatego wolę mierzyć tempke, przynajmniej testu robić nie muszę, w styczniu 5 na darmo robiłam, a tak kasa w kieszeni :)

Ja też tez :)
Dziewczyny następny miesiąc jest nasz!!!
Tak jest!!

Lanvin, najlpiej aby olej kokosowy był nierafinowany na zimno tłoczony.. Czyli taki, który ma osad i zapach [emoji14] Coś tani :) A ksylitol jaki masz kraj pochodzenia? Bo jeśli Chiny, to powiem Ci, że to kukurydziany, a najlepszy jest brzozowy :)
Wiem kochana, dlatego nie kupowałam do tej pory, bo ceny kosmiczne. W Biedronce jest też taki 500ml za 13 zł, ale jest rafinowany bezzapachowy, więc nigdy go nie kupowałam. Ten, co kupiłam akurat jest tłoczony na zimno, teraz jest promo, bo dopiero wprowadzili te produkty, na pewno niedługo podwoją cenę, dlatego chyba zrobię zapas w któryś dzień :) a ksylitol nie pamiętam skąd jest, ale na pewno nie z Chin.

A na co ten olej kokosowy czy brzozowy?
Na wszystko, do smażenia, do koktajlu, na skórę, jest mega zdrowy :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
O tak, tak :) @Paraplu, przyłączasz się do ekipy? Kto jeszcze??

W ogóle, pisałam Wam ostatnio, że spokój mnie ogarnął i to było dziwne, no to wczoraj już minął i przedokresowy wkurw się pojawił, rano jak wstałam to marudziłam coś pod nosem, bo się spieszylam i jeszcze zapomniałam, że miałam małemu przygotować koszule, bo dzisiaj mają zdjęcia do tablo i na ostatnią chwilę jeszcze ją pracowałam. W każdym razie, miałczałam coś do siebie, młody już się ubiera z M do wyjścia i mówi do mnie "jeeeezu, mama ale ty dzisiaj nerwowa jesteś, coś cię chyba ugryzło w nocy!" rozbawił mnie sposobem w jaki to powiedział i wkurw mi minął [emoji12]

A to mój model wczoraj, zażyczył sobie, żeby mu włosy ułożyć, bo w gości idzie, to musi wyglądać [emoji3]

1493020652-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png

Fajnie masz! A możemy liczyć męża za jedno dziecko? :) w sumie na jedno wychodzi ;)

[emoji64]

Do góry