Lanvin
Fanka BB :)
Może razem się uda [emoji8] jeśli w maju będzie zielone światło, to może w luty traficie jeszcze ja tam się jednak cieszę, bo chciałam 2018 rok i teraz będzie 2018 [emoji3] trzeba widzieć pozytywyDla mnie miejsce na marcowkach ktoś musi zrobić ewentualnie jak w maju dostaniemy zielone światło to może w maju. Chociaż teraz dieta to ja nie wiem [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A co do diety, to sama mówisz, że zanim się będziecie starać minie miesiac-półtora, do tego czasu schudniesz kilka kg i od razu będzie lepiej [emoji8] ważne, żeby w ciąży nie szaleć z jedzeniem ja przytyłam w ciąży jakieś 9kg
Tak, dwa cykle temu trwał 57 dni, poprzedni 49, a ten już 40, może teraz się uda i będzie chociaż koło 35Nie lubię tego [emoji20] ale chyba coraz krótszy cykl juz prawda?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzie kupujesz?? Ja nigdy nie używałam, ale teraz w Biedronce wprowadzili serię BIO i 200ml nierafinowanego extra virgin kupiłam za 7zl, ksylitol 250g za 7,99 także cena dobraja tez kupuje olej kokosowy
Kochana, a może u Ciebie po prostu owu była później? Może ta krew dopiero implantacja? Kto wie? A jak nie, to za miesiąc się uda [emoji8]Cześć dziewczyny sorki że tak późno ale od rana mam dzień zabiegany
To tak, wczoraj były przytulanki i po zobaczyłam krew, no to spoko jak miała @ przyjść to po co dłużej czekać, ale cały wieczór później nic, rano wstaje i dalej nic więc zrobiłam test i tam też nic więc czekam aż się @ rozkręci zrobiłam już dziś 5 kilometrów i nawet jedna kropelka nie chce wylecieć! a ja już bym chciała żeby się zaczęła i skończyła i dalej działać bo czasu niewiele
@Lanvin szkoda że @ przylezla ale to za miesiąc obie zachodzimy
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app