reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fajnie masz! A możemy liczyć męża za jedno dziecko? :) w sumie na jedno wychodzi ;)

[emoji64]
Z czym fajnie? Jak męża/nie-męża liczyć, to ja już mam dwójkę w domu [emoji12] a jak kota dodać, to 3... Matko i jeszcze czwartego mi się zachciało....[emoji33]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Dlatego wolę mierzyć tempke, przynajmniej testu robić nie muszę, w styczniu 5 na darmo robiłam, a tak kasa w kieszeni :)

Tak jest!!

Wiem kochana, dlatego nie kupowałam do tej pory, bo ceny kosmiczne. W Biedronce jest też taki 500ml za 13 zł, ale jest rafinowany bezzapachowy, więc nigdy go nie kupowałam. Ten, co kupiłam akurat jest tłoczony na zimno, teraz jest promo, bo dopiero wprowadzili te produkty, na pewno niedługo podwoją cenę, dlatego chyba zrobię zapas w któryś dzień :) a ksylitol nie pamiętam skąd jest, ale na pewno nie z Chin.

Na wszystko, do smażenia, do koktajlu, na skórę, jest mega zdrowy :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
dlatego ja tez mierze tempke i od 5 miesięcy mam 3 testy w szufladzie, czekają na wysokie temperatury :)

dlatego ja tez mierze tempke i od 5 miesięcy mam 3 testy w szufladzie, czekają na wysokie temperatury :)
Najlepiej :) jednych tempka stresuje, a mnie odwrotnie, choć minione 3 dni miałam jak na szpilkach, ale przynajmniej wszystko było klarowne i już się przestałam zastanawiać jak spadła.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Z czym fajnie? Jak męża/nie-męża liczyć, to ja już mam dwójkę w domu [emoji12] a jak kota dodać, to 3... Matko i jeszcze czwartego mi się zachciało....[emoji33]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Fajnie, ze masz takiego przystojniaka ;) No i do tego mąż ja pitole! Ręce pełne roboty ;) a tak na marginesie, kurczę ale masz długie cykle [emoji33] współczuje ci! Ja mam co 26, 27 dni i już mi się wydaje wieczność od ovu do ovu ale po 40 dni?? [emoji33][emoji33] to jest fajne jak się nie starasz ;)

[emoji64]

Fajnie, ze masz takiego przystojniaka ;) No i do tego mąż ja pitole! Ręce pełne roboty ;) a tak na marginesie, kurczę ale masz długie cykle [emoji33] współczuje ci! Ja mam co 26, 27 dni i już mi się wydaje wieczność od ovu do ovu ale po 40 dni?? [emoji33][emoji33] to jest fajne jak się nie starasz ;)

[emoji64]
U mnie raczej nie-mąż lub jak ostatnio usłyszałam TŻ, czyli towarzysz życia [emoji12] nie jesteśmy po ślubie :) no powiem Ci, że kiszka przy staraniach, u mnie zaczął się teraz 3 cykl, gdzie u niektórych dziewczyn to jest 6, tyle szans mi przeleciało obok nosa...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Najlepiej :) jednych tempka stresuje, a mnie odwrotnie, choć minione 3 dni miałam jak na szpilkach, ale przynajmniej wszystko było klarowne i już się przestałam zastanawiać jak spadła.

qdkkj44j6bi2vbec.png
wszystko jasne jak na dłoni :)
ja wiem ze jak nie będę miała temp 36,9 i powyżej to ciąży na pewno nie będzie :)
mam nadzieje ze ten cykl będzie 26 dniowy jak zwykle to w niedziele już będę miała jasność :)

U mnie raczej nie-mąż lub jak ostatnio usłyszałam TŻ, czyli towarzysz życia [emoji12] nie jesteśmy po ślubie :) no powiem Ci, że kiszka przy staraniach, u mnie zaczął się teraz 3 cykl, gdzie u niektórych dziewczyn to jest 6, tyle szans mi przeleciało obok nosa...

qdkkj44j6bi2vbec.png

No ale nic! Żegnaj się z @ bo to Twoja ostatnia na kolejne 9 miechow także ciesz się nią ;)

[emoji64]

Hej dziewczyny poczytuje was z krzaków jestem coraz bardziej załamana dziś mam 46dc i nic się nie dzieje testy owulacyjne negatywne śluzu tyle co wcale, kurczę chyba wybiorę się do ginekologa teraz jestem właśnie po wizycie u dentysty cała spuchnięta i niestety czeka mnie kanałowe @Lanvin narazie przenieś mnie na koniec tabelki ze znakiem zapytania.
@mfifi04 gratuluję po cichu czekamy na betę
@Spark odpoczywaj jak najwięcej.

Miłego dnia

@mififi04 ja chodze na bete do akademii medycznej i wynik jest już po ok 2 h a czasami nie całych
tylko czasami trzeba czekac na pobranie z godzine, ale ja zawsze testy robiłam w sobote i jechałam na bete to byłam 1 w kolejce tak mało osób jest

reklama
Masakra jakaś!!!!!

Ale jestem wk*rwiona. Od kilku dni cały czas wszystko leci mi z rąk to cukier na całą kuchnie rozsypalam to talerz pobiłam to makaron źle chwyciłam i znowu cała kuchnia do sprzątania to ziemniaki odlewalam oparzylam się i wyleciało wszystko do zlewu
Ale dzisiaj to już przesada! Właśnie pobiłam perfumy euforia Calvin Klein :(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry