reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@M2b masakra.
Mam nadzieje, ze wczoraj jednak nikt nie wjechal w to auto.

A co do gownianego tematu to 1 dnia okresu mam biegunke. Nie dosc, ze brzuch bulgocze, boli, to koope moe hurtowo jako nawoz sprzedawac, tyle tego to przynajmniej 3 razy w ciagu dnia lece do kibelka na dwojke. Nie lubie tego, jak jeszcze mam wolny dzien i siedze w domu to idzie przezyc. Ale w pracy czy gdzies na miescie to juz malo przyjemne jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No mało, racja. Ja to bym najchętniej pod prysznicem siedziała cały czas. [emoji28]

[emoji64]

Mi l

Mi lekarz tłumaczył ze jeśli jest ból o w okolicy owulacji który trwa kilka gidzin i przechodzi tak szybko jak się pojawił ze ze jest to ból świeżo po owulce bo kiedy pęka pęcherza graffa i uwalbia jakeczko to wylewa się z niego troszkę płynu który dostaje się do otrzewnej i dlatego ten ból a znika po kilku godzinach ponieważ płyn się wchłonie i już po bólu [emoji5] u mnie się to sprawdza w 100% bo np. W ostatnim cyklu test był pozytywny a następnego dnia z rana ten bol który trwał ok 5 godzin to znak ze jest po owulacji świeżo nie wiem tylko czy u każdego tak jest bo wiem ze niektóre dziewczyny mają ból kilka dni przed owulacja i to świadczy wtedy o dojrzewaniu pęcherzyka więc to zależy od człowieka każdy ma inaczej i trzeba to rozpatrywać indywidualnie bardzo [emoji5]

Ja tez mam takie bóle, nieraz nawet muszę tabletkę pochłonąć bo jest to nie do zniesienia!

[emoji64]

Byliśmy w Opolu na międzynarodówce. Psy spisały się na medal - oba dostały ocenę doskonałą i same ochy i achy nad nimi były... ale.... niestety moja psychika odbija się i na psach bo jak sama sędzia powiedziała przegrały z jednym psem tylko przeze mnie bo byłam tak zdenerwowana i roztrzepana, że to się psom bardzo udzieliło i to było widać w ich zachowaniu :( Tak więc oceny super ale ani jeden ani drugi nie zostali zwycięzcami rasy. Pocieszające, że młody został zwycięzcą młodzieży i tym samym zaczął polski championat młodzieżowy :)
A oto moje skarby :)Zobacz załącznik 803634 Zobacz załącznik 803633
Super, gratulacje. My naszą musieliśmy wysterylizowac i się wystawy skończyły, ale uwielbiam takie miejsca.

Moje omamy są teraz w 20tygodniu także z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
1492958407-aaaaaa.jpeg

@mififi gratulacje i spokojnych 9miesiecy [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie cudo [emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje omamy są teraz w 20tygodniu także z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
1492958407-aaaaaa.jpeg

@mififi gratulacje i spokojnych 9miesiecy [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji7]

Piękne [emoji173]
A ty jak się kochana czujesz? Jak łożysko podniosło się?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

1492958407-aaaaaa.jpeg

Łał super.śliczne zdjęcie.A kto mieszka u Ciebie w brzuszku?wiesz jaka płeć?

@judytka777 to jutro znowu razem sikamy i mam nadzieję że wyjdzie nam coś :)

@leeleeth oj tak bardzo bym chciała żeby ten cień jutro był wyrazniejszy :-)

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Tak sikamy razem ale ja nie widze tego zbyt kolorowo u mnie.ale zobaczymy jutro.dam znac:)A Ty za ile okres powinnaś mieć?

Trzymam kciuki za jutro. Wstawiłas mam swój test? Objawy miałam ból brzucha w nocy mnie obudził. Plamienie. Teraz jest ok;)

A pisałaś o tym bólu brzucha.nie wstawiłam testu bo potem jak wyschnal to jakby zniknęła ta kreska.na zdjęciu nie widać było.pewnie znowu nic z tego.zobaczę jutro.Tobie gratuluję bardzo!!może akurat spotkamy się na styczniowkach;)

reklama
Łał super.śliczne zdjęcie.A kto mieszka u Ciebie w brzuszku?wiesz jaka płeć?

Tak sikamy razem ale ja nie widze tego zbyt kolorowo u mnie.ale zobaczymy jutro.dam znac:)A Ty za ile okres powinnaś mieć?

A pisałaś o tym bólu brzucha.nie wstawiłam testu bo potem jak wyschnal to jakby zniknęła ta kreska.na zdjęciu nie widać było.pewnie znowu nic z tego.zobaczę jutro.Tobie gratuluję bardzo!!może akurat spotkamy się na styczniowkach;)
Dobrze czekam na Was wszystkie.

Do góry