reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@M2b tak łożysko poszło pięknie w górę. Już minęły skurcze i mam odstawioną luteinę. Czuję się bardzo dobrze i zaczynam gniazdować [emoji6]

@judytka bierz Kochana bierz, ślę ile się da [emoji8][emoji8]
Na razie nie wiadomo kto pod sercem rośnie [emoji6]
Ostatnio pępowinę zawinięta miało na nóżce i gin mówi coś tam majta, może siusiak może pępowina, czekamy dalej
Ale już nastawiam się na piątego chłopca [emoji23][emoji7]
Najwyżej będzie niespodzianka [emoji173]️

Trzymam kciuki nieustająco za każdą z Was! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@M2b tak łożysko poszło pięknie w górę. Już minęły skurcze i mam odstawioną luteinę. Czuję się bardzo dobrze i zaczynam gniazdować [emoji6]

Ostatnio pępowinę zawinięta miało na nóżce i gin mówi coś tam majta, może siusiak może pępowina, czekamy dalej

Super bardzo się cieszę teraz to już z górki [emoji6] [emoji173]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To już Twoje 5-te? Jejku jak fajnie, zazdroszczę Ci, pewnie masz wesoło w domu [emoji7]

[emoji64]

1492967705-aaaaaa.jpeg

Pazurki SE zrobilam :)

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny i mnie chyba nic z tego.mam jakieś brązowy sluz.z ciekawości chciałam zobaczyć jak moja szyjka i przy niej jest taki sluz.do okresu mam 2 dni:(pewnie jutro się rozkreci.zawsze miałam rano i odrazu krwawienie a tu takie coś.nici z testu pewnie:(:(

reklama
Do góry