reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja zrobiłam w zeszłym roku a zapieralam się że nigdy nie zrobię. Zrobiłam prawko nikomu nic nie powiedziałam! Nawet po znanym egzaminie, a Jak dostałam już je do reki to kupiłam szampana polalam mojemu m i pokazalam! Takiego w szoku to go nigdy nie widziałam :)

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app

Aaahahahaha o matko szkoda, ze nie nagrywalas tego [emoji23]

Jak Ci sie udalo ukryc wyjscia na jazdy itp.? Nic nie podejrzewal? Moj to by zaraz zobaczyl, ze cos krece i by pewnie myslal, ze mam kochanka [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Paraplu ja przywyklam szczerze powiem i wcale mi to nie przeszkadza.Jasne ze wygodniej samochodem ale nie jest to dla mnie rzecz niezbedna :) samochod mamy ale tylko moj ma prawko :)

Gowniana sprawa [emoji23][emoji6]

[emoji64]
[emoji23] [emoji23] u mnie też zawsze pogrom [emoji1]
@M2b masakra.
Mam nadzieje, ze wczoraj jednak nikt nie wjechal w to auto.

A co do gownianego tematu to 1 dnia okresu mam biegunke. Nie dosc, ze brzuch bulgocze, boli, to koope moe hurtowo jako nawoz sprzedawac, tyle tego to przynajmniej 3 razy w ciagu dnia lece do kibelka na dwojke. Nie lubie tego, jak jeszcze mam wolny dzien i siedze w domu to idzie przezyc. Ale w pracy czy gdzies na miescie to juz malo przyjemne jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
[emoji23] [emoji23] może się przebranżuj [emoji23]
A co do tego wypadku... Kuźwa, jacy ludzie są bezmyślni, kutfa ja to bym im tam jessxse wygarnela i pocisnela. Jak ci ludzie prawo jazdy dostają, strach w samochod wsiąśc...

@Spark rybeńko, dawaj znać jak sytuacja, pewnie to tylko obtarcie [emoji11] Ale lepiej zawsze sprawdzić, no i to sikanie trochę niepokojące, może sprawdź i poradz się lekarza.

Ja się boję że nie trafiłam w owu, kurde, zawsze myślałam ze owu później... Jak się okaże inaczej, to miesiące psu w... Kutfa. [emoji17]

Ja to robiłam dość długo właśnie żeby się nie zorientował, kurs zaczęłam w lutym a prawko w ręku miałam w czerwcu! najgorsze były te godziny teorii bo to 6 razy po 4 Godziny po południem, ale jakoś zabajerowalam że zabiegi u kosmetyczki na gruponie kupiłam i jakoś lyknol ;-) a potem Jazdy to miałam w Dzień jak on był w pracy i myślał że ja też :)

Paraplu ja przywyklam szczerze powiem i wcale mi to nie przeszkadza.Jasne ze wygodniej samochodem ale nie jest to dla mnie rzecz niezbedna :) samochod mamy ale tylko moj ma prawko :)

Hihi moja siostra tez tak mowila poki prawka nie zrobila i do tej pory przezywa jak ona mogla bez niego zyc tyle lat [emoji23] a zrobila prawko jakos kolo 40-stki.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Kocham jeździć samochodem. :) zrobiłam sobie w ramach prezentu na 18 i tak już zaraz 9 lat mija :)

Dziewczyny, jestem na diecie bez glutenu i robię właśnie bułeczki ryzowo-gryczane. Ciasto już stoi w cieplutkim i rośnie. Ciekawe jak wyjdą :) dam Wam znać.

Dzisiaj jeszcze robię sałatkę a'la Cesar i pastę rybno-jajeczna do tych bułek :) Jakaś energia we mnie wstąpiła :)

No ja zawsze też mówiłam że wolę mieć szofera a teraz tak się cieszę że zrobiłam! :) a zrobiłam bo lata lecą im później tym człowiek coraz bardziej się boi no i sobie pomyślałam że syn będzie miał szybciej niż ja ;-)

Paraplu, szczęście ze tak sie skończyło. Idiotów na drogach nie brakuje niestety o czym sama sie często przekonuje.

Lanvin, ahh w dupę ze tez spaść musiala[emoji53][emoji53][emoji53]

Flower ja widzę cien cienia, zrób rano kolejny[emoji1364]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Kocham jeździć samochodem. :) zrobiłam sobie w ramach prezentu na 18 i tak już zaraz 9 lat mija :)

Dziewczyny, jestem na diecie bez glutenu i robię właśnie bułeczki ryzowo-gryczane. Ciasto już stoi w cieplutkim i rośnie. Ciekawe jak wyjdą :) dam Wam znać.

Dzisiaj jeszcze robię sałatkę a'la Cesar i pastę rybno-jajeczna do tych bułek :) Jakaś energia we mnie wstąpiła :)
Ja kochałam jeździć autem ale teraz we mnie taki strach że najlepiej dla mnie to pociąg albo piechotą. Jak sobie pomyślę że autostrada będę musiała jechać nawet jako pasażer to mam dreszcze i nogi jak z waty (wypadek miałam na autostradzie). No nic ale to tylko tu w Polsce czuje się jakoś bezpieczniej.

Ja byłam około roku na bezglutenowej diecie ale jakoś nie zauważyłam zmiany ani nie schudłam nic!!! ani samopoczucie nie lepsze ani z rozwolnieniami nie lepiej więc już mam w d... ta dietę tylko trzeba kombinować cały czas. A miałam robione badania i nie mam celiakii, więc póki się nie obzeram glutenem jest ok! [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Jak wyjdą to daj przepis [emoji16] mnie się pieczywo normalne nie ima, do bezgluta nie mam cierpliwości [emoji1]

Do góry