Widać cień [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Może owu była pózniej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@M2b masakra.
Mam nadzieje, ze wczoraj jednak nikt nie wjechal w to auto.
A co do gownianego tematu to 1 dnia okresu mam biegunke. Nie dosc, ze brzuch bulgocze, boli, to koope moe hurtowo jako nawoz sprzedawac, tyle tego to przynajmniej 3 razy w ciagu dnia lece do kibelka na dwojke. Nie lubie tego, jak jeszcze mam wolny dzien i siedze w domu to idzie przezyc. Ale w pracy czy gdzies na miescie to juz malo przyjemne jest.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi l
Mi lekarz tłumaczył ze jeśli jest ból o w okolicy owulacji który trwa kilka gidzin i przechodzi tak szybko jak się pojawił ze ze jest to ból świeżo po owulce bo kiedy pęka pęcherza graffa i uwalbia jakeczko to wylewa się z niego troszkę płynu który dostaje się do otrzewnej i dlatego ten ból a znika po kilku godzinach ponieważ płyn się wchłonie i już po bólu [emoji5] u mnie się to sprawdza w 100% bo np. W ostatnim cyklu test był pozytywny a następnego dnia z rana ten bol który trwał ok 5 godzin to znak ze jest po owulacji świeżo nie wiem tylko czy u każdego tak jest bo wiem ze niektóre dziewczyny mają ból kilka dni przed owulacja i to świadczy wtedy o dojrzewaniu pęcherzyka więc to zależy od człowieka każdy ma inaczej i trzeba to rozpatrywać indywidualnie bardzo [emoji5]
Super, gratulacje. My naszą musieliśmy wysterylizowac i się wystawy skończyły, ale uwielbiam takie miejsca.Byliśmy w Opolu na międzynarodówce. Psy spisały się na medal - oba dostały ocenę doskonałą i same ochy i achy nad nimi były... ale.... niestety moja psychika odbija się i na psach bo jak sama sędzia powiedziała przegrały z jednym psem tylko przeze mnie bo byłam tak zdenerwowana i roztrzepana, że to się psom bardzo udzieliło i to było widać w ich zachowaniu Tak więc oceny super ale ani jeden ani drugi nie zostali zwycięzcami rasy. Pocieszające, że młody został zwycięzcą młodzieży i tym samym zaczął polski championat młodzieżowy
A oto moje skarby Zobacz załącznik 803634 Zobacz załącznik 803633
Jakie cudo [emoji173]Moje omamy są teraz w 20tygodniu także z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@mififi gratulacje i spokojnych 9miesiecy [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji7]
Piękne [emoji173]Moje omamy są teraz w 20tygodniu także z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@mififi gratulacje i spokojnych 9miesiecy [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji7]
Łał super.śliczne zdjęcie.A kto mieszka u Ciebie w brzuszku?wiesz jaka płeć?Moje omamy są teraz w 20tygodniu także z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Tak sikamy razem ale ja nie widze tego zbyt kolorowo u mnie.ale zobaczymy jutro.dam znacA Ty za ile okres powinnaś mieć?@judytka777 to jutro znowu razem sikamy i mam nadzieję że wyjdzie nam coś
@leeleeth oj tak bardzo bym chciała żeby ten cień jutro był wyrazniejszy :-)
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
A pisałaś o tym bólu brzucha.nie wstawiłam testu bo potem jak wyschnal to jakby zniknęła ta kreska.na zdjęciu nie widać było.pewnie znowu nic z tego.zobaczę jutro.Tobie gratuluję bardzo!!może akurat spotkamy się na styczniowkachTrzymam kciuki za jutro. Wstawiłas mam swój test? Objawy miałam ból brzucha w nocy mnie obudził. Plamienie. Teraz jest ok
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze czekam na Was wszystkie.Łał super.śliczne zdjęcie.A kto mieszka u Ciebie w brzuszku?wiesz jaka płeć?
Tak sikamy razem ale ja nie widze tego zbyt kolorowo u mnie.ale zobaczymy jutro.dam znacA Ty za ile okres powinnaś mieć?
A pisałaś o tym bólu brzucha.nie wstawiłam testu bo potem jak wyschnal to jakby zniknęła ta kreska.na zdjęciu nie widać było.pewnie znowu nic z tego.zobaczę jutro.Tobie gratuluję bardzo!!może akurat spotkamy się na styczniowkach