reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Uczestnikiem ruchu drogowego jestesmy od momentu wyjscia z domu, nie tylko bedac kierowca. Ja sie bardziej boje, ze ktos we mnie wjedzie niz, ze ja spowoduje wypadek bo ja to boidupa jestem i jezdze strasznie ostroznie, zwlaszcza odkad ogladam regularnie "Polskie drogi". A wjechac we mnie moze ktos jak bede szla chodnikiem. Strach jest zawsze, nie tylko bedac za kierownica. Takze nie majac prawka wcale bym die mniej nie bala :p boje sie bardziej Sebiksow za kolkiem dla ktorych czerwone to zielone.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
My dzisiaj rani wykorzystalismy pojscie mojej mamy do kosciola ;) wg Ovia plodnosc 3,5/10. Nie zaszkodzilo popracowac troszke :)
No i K juz pojechal, zobaczymy sie gdzies za tydzien. Od jutra robie testy owu. Moze zdarzymy sie zobaczyc przed owulka, 3 mac kciukasy :)

[emoji110] [emoji110] [emoji110] trzymam mocno

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kochałam jeździć autem ale teraz we mnie taki strach że najlepiej dla mnie to pociąg albo piechotą. Jak sobie pomyślę że autostrada będę musiała jechać nawet jako pasażer to mam dreszcze i nogi jak z waty (wypadek miałam na autostradzie). No nic ale to tylko tu w Polsce czuje się jakoś bezpieczniej.

Ja byłam około roku na bezglutenowej diecie ale jakoś nie zauważyłam zmiany ani nie schudłam nic!!! ani samopoczucie nie lepsze ani z rozwolnieniami nie lepiej więc już mam w d... ta dietę tylko trzeba kombinować cały czas. A miałam robione badania i nie mam celiakii, więc póki się nie obzeram glutenem jest ok! [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwię Ci się po tych przeżyciach. To zawsze zostawia ślad i nawet jak Ty uważasz to ktoś może nie zachować się na drodze bezpiecznie.
Ja przeszłam na tą dietę, ponieważ na plecach mi wychodziły krosty i czasem przy zuchwie a ogólnie cerę mam ładna. Jak odstawiłam gluten zauważyłam kolosalna poprawę. Odrzucenie glutenu wyrownuje tez gospodarke hormonalna. Nie jem tez nabiału, bo dostaje wysypki na całym dekolcie i to przyszło z wiekiem, bo kiedys jadlam jogurty, piłam mleko. Ale czuję się bardzo dobrze i w ciąży trzymam się tego, chociaż w święta zjadlam trochę zurku i raz mi się zdarzyło ruskie pierogi. Hehe :)

@Paraplu, masakra !! Pewnie się strachu najedliście.. ja nie lubię daleko autem podróżować i zawsze nie śpię tylko ja i kierowca [emoji23] śmieją się, że jestem jak pilot ale ja się po prostu niepewnie czuje w aucie.. i nie chodzi o mojego M ale wlasnie o innych wariatów na drodze..
Jakbym siebie czytała haha ja wczoraj rano wykorzystałam mojego przed jego wyjazdem na maraton [emoji23] tylko to był dopiero 10dc a testy owu nadal białe [emoji27]
Ja prawka nie mam bo po prostu uważam, że to nie dla mnie..
@Spark, jak tam kochana??
@Lanvin, ehh.. a może jeszcze podskoczy..

Jak wyjdą to daj przepis [emoji16] mnie się pieczywo normalne nie ima, do bezgluta nie mam cierpliwości [emoji1]
Hehe Oki :D wczoraj zrobiłam naleśniki z maki ryżowej a mój M się zajadal nimi z powidłami :) mogę Wam też dac przepis na placuszki kokosowe z bananem i do nich duszone jabłuszka :D

Mógłby mi ktoś tak gotować bo czasem mi ręce opadają hehe :)

U mnie to chyba jednak nic z tego.jutro rano zrobię test no chyba że dostanę okres wcześniej:(dam wam rano znać ale nie nastawiam się.

Pisałam do mojej pani gin mam zrobić jutro betę.

A ty masz jakies objawy wogole?czujesz coś innego?na kiedy masz termin @ jakbys mogła napisać?

Powiem wam ze często można spotkać wariatów na drodze.najbardziej nie lubię takich cwaniaków których jak już się wyprzedza to nie dają się wyprzedzić.takie mam wtedy nerwy.niewiem co nimi kieruje wtedy.masakra.wczoraj taki jeden właśnie tak nam zrobił .mój mąż jak już go mijał to trabnal na niego i pokazał mu faka:szok:.normalnie nie poznałam mojego męża ale tak się wkurzyl ze aż kipial ze zlosci.najgorsze było to ze za kierownicą siedział stary dziadek:eek:no ale cóż debili nie brakuje:mad:

@Spark mam nadzieję ze wszystko ok?

@Flower mam nadzieję ze jutro będzie druga kreseczke.trzymam kciuki

Tak wiem ale mam nadzieję że to jest to samo co ja rano wzięłam za omamy

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app

Moje omamy są teraz w 20tygodniu także z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
1492958407-aaaaaa.jpeg

@mififi gratulacje i spokojnych 9miesiecy [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to chyba jednak nic z tego.jutro rano zrobię test no chyba że dostanę okres wcześniej:(dam wam rano znać ale nie nastawiam się.

A ty masz jakies objawy wogole?czujesz coś innego?na kiedy masz termin @ jakbys mogła napisać?

Powiem wam ze często można spotkać wariatów na drodze.najbardziej nie lubię takich cwaniaków których jak już się wyprzedza to nie dają się wyprzedzić.takie mam wtedy nerwy.niewiem co nimi kieruje wtedy.masakra.wczoraj taki jeden właśnie tak nam zrobił .mój mąż jak już go mijał to trabnal na niego i pokazał mu faka:szok:.normalnie nie poznałam mojego męża ale tak się wkurzyl ze aż kipial ze zlosci.najgorsze było to ze za kierownicą siedział stary dziadek:eek:no ale cóż debili nie brakuje:mad:

@Spark mam nadzieję ze wszystko ok?

@Flower mam nadzieję ze jutro będzie druga kreseczke.trzymam kciuki
Trzymam kciuki za jutro. Wstawiłas mam swój test? Objawy miałam ból brzucha w nocy mnie obudził. Plamienie. Teraz jest ok;)

reklama
Kocham jeździć samochodem. :) zrobiłam sobie w ramach prezentu na 18 i tak już zaraz 9 lat mija :)

Dziewczyny, jestem na diecie bez glutenu i robię właśnie bułeczki ryzowo-gryczane. Ciasto już stoi w cieplutkim i rośnie. Ciekawe jak wyjdą :) dam Wam znać.

Dzisiaj jeszcze robię sałatkę a'la Cesar i pastę rybno-jajeczna do tych bułek :) Jakaś energia we mnie wstąpiła :)
Jak wyjdą smaczne to podziel się koniecznie z nami przepisem[emoji5] .

Ja właśnie zrobiłam białą 'kiełbasę'[emoji6]. Farsz nam smakował, ale będzie gotowa rano więc dopiero wtedy spróbujemy końcowego efektu.

Do góry