reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@M2b masakra.
Mam nadzieje, ze wczoraj jednak nikt nie wjechal w to auto.

A co do gownianego tematu to 1 dnia okresu mam biegunke. Nie dosc, ze brzuch bulgocze, boli, to koope moe hurtowo jako nawoz sprzedawac, tyle tego to przynajmniej 3 razy w ciagu dnia lece do kibelka na dwojke. Nie lubie tego, jak jeszcze mam wolny dzien i siedze w domu to idzie przezyc. Ale w pracy czy gdzies na miescie to juz malo przyjemne jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No oby nikt nie wjechał. Matko ja sobie nie wyobrazam tak bliskiej osoby stracić [emoji20]
No ja niestety z dwójka też mam problem. Dlatego w okres kawy nie pije bo tylko jest gorzej [emoji50]
@Paraplu dobrze ze nic się nie stało to najważniejsze @M2b współczuję przeżyć ale też super ze cało z tego wyszlas
Ja byłam kierowca mój wtedy jeszcze chłopak był pasażerem. Nigdy bym sobie nie wybaczyla jakby mu się coś stało [emoji20]
Ktoś nad Wami czuwa :* dobrze, ze na strachu się skończyło.
Mam nadzieję kochana, że ktoś nad nami wszystkimi czuwa i że pula nieszczęść się skończyła [emoji8]

Ja jestem po zakupach od jutra dieta. Wygląda obiecująco ale zobaczymy jak będę to znosić [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No oby nikt nie wjechał. Matko ja sobie nie wyobrazam tak bliskiej osoby stracić [emoji20]
No ja niestety z dwójka też mam problem. Dlatego w okres kawy nie pije bo tylko jest gorzej [emoji50]

Ja byłam kierowca mój wtedy jeszcze chłopak był pasażerem. Nigdy bym sobie nie wybaczyla jakby mu się coś stało [emoji20]

Mam nadzieję kochana, że ktoś nad nami wszystkimi czuwa i że pula nieszczęść się skończyła [emoji8]

Ja jestem po zakupach od jutra dieta. Wygląda obiecująco ale zobaczymy jak będę to znosić [emoji6]

Na pewno Kochana. :* Teraz musi być dobrze. Ciekawe co u naszej @Spark. Mam nadzieję, ze w porządku.

Dobry ja nie przytomna.Bo moj dziec robi mi ktorys dzien z rzedu pobudki o 4

Paraplu masakra [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] dobrze ze nic sie nie stalo.Ludzie czasem nie mysla.Przeciez nie ciezko pomyslec mimo ze na pewno sie bali po tym co ich spotkalo ze w nocy widocznosc ograniczona i trzeba jakos oznaczyc miejsce wypadku.

Spark kochana ja tez bym jechala na Twoim miejscu.Ja bywalo ze dwa razy w tygodniu ladowalam w klinice ale od tego sa zeby sprawdzic jak coa sie dziejw niepokojacego.Wszystko bedzie dobrze [emoji182][emoji182]

MoKa ale piekne pieski [emoji7][emoji7][emoji7] co to za rasa?

M2b dobrze ze i u Was wtedy dobrze sie skonczylo.Ja strasznie nie lubie jezdzic gdzies daleko wlasnie przez strach o wypadek.Rozni idioci czasem jezdza a nie zawsze da sie temu zapobiec

My dzisiaj rani wykorzystalismy pojscie mojej mamy do kosciola ;) wg Ovia plodnosc 3,5/10. Nie zaszkodzilo popracowac troszke :)
No i K juz pojechal, zobaczymy sie gdzies za tydzien. Od jutra robie testy owu. Moze zdarzymy sie zobaczyc przed owulka, 3 mac kciukasy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dobry ja nie przytomna.Bo moj dziec robi mi ktorys dzien z rzedu pobudki o 4

Paraplu masakra [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] dobrze ze nic sie nie stalo.Ludzie czasem nie mysla.Przeciez nie ciezko pomyslec mimo ze na pewno sie bali po tym co ich spotkalo ze w nocy widocznosc ograniczona i trzeba jakos oznaczyc miejsce wypadku.

Spark kochana ja tez bym jechala na Twoim miejscu.Ja bywalo ze dwa razy w tygodniu ladowalam w klinice ale od tego sa zeby sprawdzic jak coa sie dziejw niepokojacego.Wszystko bedzie dobrze [emoji182][emoji182]

MoKa ale piekne pieski [emoji7][emoji7][emoji7] co to za rasa?

M2b dobrze ze i u Was wtedy dobrze sie skonczylo.Ja strasznie nie lubie jezdzic gdzies daleko wlasnie przez strach o wypadek.Rozni idioci czasem jezdza a nie zawsze da sie temu zapobiec
Ja byłam nieustraszonym kierowca a teraz się boję 5 km przejechać [emoji20]

M2b ja prawka nie mam i szczerze powiem wcale mnie nie korci zeby robic.Wlasnie przez ten strach

MoKa na prawde sliczne.Musisz byc ze swoich piesiorkow mega dumna

reklama
M2b ja prawka nie mam i szczerze powiem wcale mnie nie korci zeby robic.Wlasnie przez ten strach

MoKa na prawde sliczne.Musisz byc ze swoich piesiorkow mega dumna

Nie wyobrazam sobie nie miec prawka [emoji13]teraz nie bede miec auta przez tydzien i juz mi go brakuje. Jestem skazana na autobusy i juz to przezywam [emoji23] jutro psa musze do weta zawiezc i teraz musze liczyc na laska badz nie busiarza czy wezmie mnie z psem czy nie :/ a potem nie wiem jak sie Popcia bedzie czula po narkozie i zapitalaj na busa z takim psem, chociaz tyle, ze wazy 3,7kg to ja na rece wezme a z wiekszym to nie wiem jakbym to zorganizowala.
Ja bez auta czuje sie kaleka :p

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry