reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@M2b masakra.
Mam nadzieje, ze wczoraj jednak nikt nie wjechal w to auto.

A co do gownianego tematu to 1 dnia okresu mam biegunke. Nie dosc, ze brzuch bulgocze, boli, to koope moe hurtowo jako nawoz sprzedawac, tyle tego to przynajmniej 3 razy w ciagu dnia lece do kibelka na dwojke. Nie lubie tego, jak jeszcze mam wolny dzien i siedze w domu to idzie przezyc. Ale w pracy czy gdzies na miescie to juz malo przyjemne jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No oby nikt nie wjechał. Matko ja sobie nie wyobrazam tak bliskiej osoby stracić [emoji20]
No ja niestety z dwójka też mam problem. Dlatego w okres kawy nie pije bo tylko jest gorzej [emoji50]
@Paraplu dobrze ze nic się nie stało to najważniejsze @M2b współczuję przeżyć ale też super ze cało z tego wyszlas
Ja byłam kierowca mój wtedy jeszcze chłopak był pasażerem. Nigdy bym sobie nie wybaczyla jakby mu się coś stało [emoji20]
Ktoś nad Wami czuwa :* dobrze, ze na strachu się skończyło.
Mam nadzieję kochana, że ktoś nad nami wszystkimi czuwa i że pula nieszczęść się skończyła [emoji8]

Ja jestem po zakupach od jutra dieta. Wygląda obiecująco ale zobaczymy jak będę to znosić [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No oby nikt nie wjechał. Matko ja sobie nie wyobrazam tak bliskiej osoby stracić [emoji20]
No ja niestety z dwójka też mam problem. Dlatego w okres kawy nie pije bo tylko jest gorzej [emoji50]

Ja byłam kierowca mój wtedy jeszcze chłopak był pasażerem. Nigdy bym sobie nie wybaczyla jakby mu się coś stało [emoji20]

Mam nadzieję kochana, że ktoś nad nami wszystkimi czuwa i że pula nieszczęść się skończyła [emoji8]

Ja jestem po zakupach od jutra dieta. Wygląda obiecująco ale zobaczymy jak będę to znosić [emoji6]

Na pewno Kochana. :* Teraz musi być dobrze. Ciekawe co u naszej @Spark. Mam nadzieję, ze w porządku.

Dobry ja nie przytomna.Bo moj dziec robi mi ktorys dzien z rzedu pobudki o 4

Paraplu masakra [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] dobrze ze nic sie nie stalo.Ludzie czasem nie mysla.Przeciez nie ciezko pomyslec mimo ze na pewno sie bali po tym co ich spotkalo ze w nocy widocznosc ograniczona i trzeba jakos oznaczyc miejsce wypadku.

Spark kochana ja tez bym jechala na Twoim miejscu.Ja bywalo ze dwa razy w tygodniu ladowalam w klinice ale od tego sa zeby sprawdzic jak coa sie dziejw niepokojacego.Wszystko bedzie dobrze [emoji182][emoji182]

MoKa ale piekne pieski [emoji7][emoji7][emoji7] co to za rasa?

M2b dobrze ze i u Was wtedy dobrze sie skonczylo.Ja strasznie nie lubie jezdzic gdzies daleko wlasnie przez strach o wypadek.Rozni idioci czasem jezdza a nie zawsze da sie temu zapobiec

My dzisiaj rani wykorzystalismy pojscie mojej mamy do kosciola ;) wg Ovia plodnosc 3,5/10. Nie zaszkodzilo popracowac troszke :)
No i K juz pojechal, zobaczymy sie gdzies za tydzien. Od jutra robie testy owu. Moze zdarzymy sie zobaczyc przed owulka, 3 mac kciukasy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dobry ja nie przytomna.Bo moj dziec robi mi ktorys dzien z rzedu pobudki o 4

Paraplu masakra [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] dobrze ze nic sie nie stalo.Ludzie czasem nie mysla.Przeciez nie ciezko pomyslec mimo ze na pewno sie bali po tym co ich spotkalo ze w nocy widocznosc ograniczona i trzeba jakos oznaczyc miejsce wypadku.

Spark kochana ja tez bym jechala na Twoim miejscu.Ja bywalo ze dwa razy w tygodniu ladowalam w klinice ale od tego sa zeby sprawdzic jak coa sie dziejw niepokojacego.Wszystko bedzie dobrze [emoji182][emoji182]

MoKa ale piekne pieski [emoji7][emoji7][emoji7] co to za rasa?

M2b dobrze ze i u Was wtedy dobrze sie skonczylo.Ja strasznie nie lubie jezdzic gdzies daleko wlasnie przez strach o wypadek.Rozni idioci czasem jezdza a nie zawsze da sie temu zapobiec
Ja byłam nieustraszonym kierowca a teraz się boję 5 km przejechać [emoji20]

M2b ja prawka nie mam i szczerze powiem wcale mnie nie korci zeby robic.Wlasnie przez ten strach

MoKa na prawde sliczne.Musisz byc ze swoich piesiorkow mega dumna

reklama
M2b ja prawka nie mam i szczerze powiem wcale mnie nie korci zeby robic.Wlasnie przez ten strach

MoKa na prawde sliczne.Musisz byc ze swoich piesiorkow mega dumna

Nie wyobrazam sobie nie miec prawka [emoji13]teraz nie bede miec auta przez tydzien i juz mi go brakuje. Jestem skazana na autobusy i juz to przezywam [emoji23] jutro psa musze do weta zawiezc i teraz musze liczyc na laska badz nie busiarza czy wezmie mnie z psem czy nie :/ a potem nie wiem jak sie Popcia bedzie czula po narkozie i zapitalaj na busa z takim psem, chociaz tyle, ze wazy 3,7kg to ja na rece wezme a z wiekszym to nie wiem jakbym to zorganizowala.
Ja bez auta czuje sie kaleka :p

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry