korneliakamila
Zaangażowana w BB
U mnie też tak z dzień przed @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też tak z dzień przed @
Do endokrynologa odrazu, Ale PEWNIE Z WYNIKIEM AKTUALNYM??
Bol może też być podobno związany z tym że pęcherzyk rośnie. Ale ja to już nie wiem co z czym łączyć@Spark uwazam ze powinnas pojechac na.IP I sprawdzic czy wszystko ok ... myslami jestem z toba ,nie denerwuj siie ale dla wlasnego spokoju to sprawdz ..❤
@Flower ja nie widze tam cienia ale mna sie.kie sugeruj ja juz stara baba to I wzrok nie ten
U mnie dzis 15dc I kurcze zaczynaja mnie bolec jajniki powoedzcie mi ból owulacyjny jest zwykle przed owu czy w trakcie ? Ja teraz nie wiem czy moj cykl bedzie trwal 28 czy 31dni bo u mnie to roznie kurcze bywa
Ktoś nad Wami czuwa :* dobrze, ze na strachu się skończyło.@M2b masakra.
Mam nadzieje, ze wczoraj jednak nikt nie wjechal w to auto.
A co do gownianego tematu to 1 dnia okresu mam biegunke. Nie dosc, ze brzuch bulgocze, boli, to koope moe hurtowo jako nawoz sprzedawac, tyle tego to przynajmniej 3 razy w ciagu dnia lece do kibelka na dwojke. Nie lubie tego, jak jeszcze mam wolny dzien i siedze w domu to idzie przezyc. Ale w pracy czy gdzies na miescie to juz malo przyjemne jest.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi lekarz tłumaczył ze jeśli jest ból o w okolicy owulacji który trwa kilka gidzin i przechodzi tak szybko jak się pojawił ze ze jest to ból świeżo po owulce bo kiedy pęka pęcherza graffa i uwalbia jakeczko to wylewa się z niego troszkę płynu który dostaje się do otrzewnej i dlatego ten ból a znika po kilku godzinach ponieważ płyn się wchłonie i już po bólu ☺ u mnie się to sprawdza w 100% bo np. W ostatnim cyklu test był pozytywny a następnego dnia z rana ten bol który trwał ok 5 godzin to znak ze jest po owulacji świeżo nie wiem tylko czy u każdego tak jest bo wiem ze niektóre dziewczyny mają ból kilka dni przed owulacja i to świadczy wtedy o dojrzewaniu pęcherzyka więc to zależy od człowieka każdy ma inaczej i trzeba to rozpatrywać indywidualnie bardzo ☺@Spark uwazam ze powinnas pojechac na.IP I sprawdzic czy wszystko ok ... myslami jestem z toba ,nie denerwuj siie ale dla wlasnego spokoju to sprawdz ..❤
@Flower ja nie widze tam cienia ale mna sie.kie sugeruj ja juz stara baba to I wzrok nie ten
U mnie dzis 15dc I kurcze zaczynaja mnie bolec jajniki powoedzcie mi ból owulacyjny jest zwykle przed owu czy w trakcie ? Ja teraz nie wiem czy moj cykl bedzie trwal 28 czy 31dni bo u mnie to roznie kurcze bywa
Gdzie i na jaką jedziesz?? Pokazuj psiaki
A sny są odwrotnoscia prawdy podobno.