reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny ja po pracy jestem taka padnieta cały czas wam kibicuje i bądźcie dobrej myśli ja wierze ze wam sie uda u mnie juz byłam przekonana ze nic a tu niespodzianka póki co nie byłam u gina ale mdłości meczach mnie cały dzień.

I powiem wam jestem zła przylapalam koleżanki w pracy ze grzebiąc mi w tel tak mnie to zatkalo ze nie potrafilam wydusic słowa masakra tu są chore układy a ja nie lubię w chodzić w jakieś ustawki no i niewiem co one szukały strasznie nie chce żeby wiedziały o ciąży póki nie jest potwierdzona a tak zycia bym chyba nie miała oj musialsm się komuś wygadac
No to nieźle koleżanki współczuję ale tak to jest z tymi układami nie wiem dlaczego ludzie są tacy żeby tylko kogoś wygryzc

reklama
Cześć jestem dopiero w 19dc ale nie wytrzymałam do dnia spodziewane mc wydaje mi się że jestem 10 dni po owu. Zrobiłam test bo od wczoraj mam dziwne uczucie w posbrzusz boli ale tak jakos inaczej. Myślisz że mogę już jutro zrobic badanie krwi czy też lepiej poczekać np do soboty??
Kurcze z tych nerwów zle napisałam! Jestem w 25dc a nie 19dc:) przepraszam za wprowadzenie w błąd zbyt nerwowo patrzyłam w kalendarz:p

M2b no ja wlasnie tez tak sobie to tlumacze z ta zmiana daty przyjscia na swiat bo inaczd bym sfiksowala aczkolwiek w domu mam miejsce i zapalam czesto 6 swieczuszek dla moich Anioleczkow

Witam proszę o dodanie mnie na listę staraczek
Podaj imię, cykl starań, datę kolejnej @, wiek i o które dziecko się starasz.

Hej dziewczyny ja po pracy jestem taka padnieta cały czas wam kibicuje i bądźcie dobrej myśli ja wierze ze wam sie uda u mnie juz byłam przekonana ze nic a tu niespodzianka póki co nie byłam u gina ale mdłości meczach mnie cały dzień.

I powiem wam jestem zła przylapalam koleżanki w pracy ze grzebiąc mi w tel tak mnie to zatkalo ze nie potrafilam wydusic słowa masakra tu są chore układy a ja nie lubię w chodzić w jakieś ustawki no i niewiem co one szukały strasznie nie chce żeby wiedziały o ciąży póki nie jest potwierdzona a tak zycia bym chyba nie miała oj musialsm się komuś wygadac
Jak mogły Ci grzebać w telefonie?? To chore!

Dziewczyny, zrobiłam takie pyszne ciastka...rozplywaja się w ustach! Mocno czekoladowe owsiane z otrębami, mniam! Jakbym mogła, to wszystkie na raz bym zjadła, a tak dieta...[emoji3] dam kilka M do pracy, kilka Filipowi jutro na wycieczkę i zaraz się skończą :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

@M2b ten 9tc to jakas plaga :/

@mfifi04 hihi i co mu rzucilas? Majty czy pomidora? ;)

@nataala jestem w ciezkim szoku! [emoji43][emoji43][emoji43][emoji43][emoji43] dorosle baby a zachowanie ponizej jakiegokolwiek poziomu. Oburzona jestem!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie wiem kochana co się w tym 9 tyg takiego dzieje ze serduszka przestają bic [emoji20]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@M2b ten 9tc to jakas plaga :/

@mfifi04 hihi i co mu rzucilas? Majty czy pomidora? ;)

@nataala jestem w ciezkim szoku! [emoji43][emoji43][emoji43][emoji43][emoji43] dorosle baby a zachowanie ponizej jakiegokolwiek poziomu. Oburzona jestem!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Skarpetki;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Podaj imię, cykl starań, datę kolejnej @, wiek i o które dziecko się starasz.

Jak mogły Ci grzebać w telefonie?? To chore!

Dziewczyny, zrobiłam takie pyszne ciastka...rozplywaja się w ustach! Mocno czekoladowe owsiane z otrębami, mniam! Jakbym mogła, to wszystkie na raz bym zjadła, a tak dieta...[emoji3] dam kilka M do pracy, kilka Filipowi jutro na wycieczkę i zaraz się skończą :(

qdkkj44j6bi2vbec.png
Podziel się zaraz Ci adres wyślę [emoji6]

reklama
Że prawdopodobnie te wszystkie zaburzenia i moje wyniki świadczą o zbliżającym się przekwitaniu, czyli menopauzie... I że ciąże w tym okresie się zdarzają, ale są obciążone wieloma wadami płodu itd Nie wiem co robić, nie wiem co czuje, wiem że chcę płakać płakać płakać...
Kochana pamiętaj jesteśmy z Tobą! Mam nadzieję że lekarz się myli i trzymam kciuki za Ciebie słonko [emoji8]

Do góry