zgryźliwabasia
Fanka BB :)
Jak sie uda bedziemy sie razem cieszyć [emoji5]
Albo razem płakać
[emoji64]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie uda bedziemy sie razem cieszyć [emoji5]
No to faktycznie ciężkie przeżycia ale najważniejsze ze się udało teraz starasz się o trzecie dzieciątko ? Ja rodziłam pierwszy raz naturalnie więc teoretycznie nie mam żadnych blizn na macicy czy innych rzeczy bo byłam na ust u dobrego specjalisty niby ale dalej nic ...5 cs ale trzy lata to faktycznie szmat czasu jestkorneliakamila ja o drugie dzieciatko walczylam 3 lata.A zke wspominam bo byla z wieloma komplikacjami ciagle bule brzucha,krwiaki,krwawienia,krwotok potem straszyli rozejsciem blizny no i prawie cala przelezana na tyle na ile bylo to mozliwe przy dziecku nr 1 [emoji4]
M2b zapisuje sobie zalecenia
StorAnia dziobku nawet nie mysl o zostawieniu nas bo bedziemy bardzo tesknic a i przechodzic te wszystkie zawody w grupie jest razniej niz samemu
Dokładnie oby to pierwsze ☺Albo razem płakać
[emoji64]
Ale najważniejsze ze wogole się coś udało i zaczęło bo ja to sobie wkrecam ze jestem bezplodna bo jeszcze trochę i pół roku kompletnie nicMi się udało szybko bo już w 3 cyklu. Co z tego jak na krótko [emoji20]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Zalecenie nr 8 mi się najbardziej podoba bo jak po badaniach będzie ok to planuje w czerwcu zacząć. A czerwiec to mój miesiąc urodzenia [emoji6] może coś w tym jest [emoji5]korneliakamila ja o drugie dzieciatko walczylam 3 lata.A zke wspominam bo byla z wieloma komplikacjami ciagle bule brzucha,krwiaki,krwawienia,krwotok potem straszyli rozejsciem blizny no i prawie cala przelezana na tyle na ile bylo to mozliwe przy dziecku nr 1 [emoji4]
M2b zapisuje sobie zalecenia
StorAnia dziobku nawet nie mysl o zostawieniu nas bo bedziemy bardzo tesknic a i przechodzic te wszystkie zawody w grupie jest razniej niz samemu
Ja mam raczej niewiele ale jednak cały czas wilgoć odczuwam sluz taki lepko gęsty bialawyDziewczyny a przed okresem macie jakieś upławy? Wiadomo ze białe ale jest ich dużo czy raczej Sahara?
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Nie wiem co gorsze bo po przeżyciach myślę że wolałabym poczekać jeszcze kilka miesięcy i mieć zdrowa ciaze. Pewnie gdybym czekała długo to bym też panikowala. Ale i tak bym nie chciała zajść żeby zaraz stracić. Bo to jest najgorsze...Ale najważniejsze ze wogole się coś udało i zaczęło bo ja to sobie wkrecam ze jestem bezplodna bo jeszcze trochę i pół roku kompletnie nic
No dokładnie łatwo się mówi komuś kto przez to nie przeszedł ja skolei bardzo chce żeby się udało i nawet nie chce myśleć jak bym się czuła tracąc dzieciątko na które tak bardzo i dlugo czekałam ehh życie jest niesprawiedliwe a w którym tygodniu stracilas swojego aniołka ?Nie wiem co gorsze bo po przeżyciach myślę że wolałabym poczekać jeszcze kilka miesięcy i mieć zdrowa ciaze. Pewnie gdybym czekała długo to bym też panikowala. Ale i tak bym nie chciała zajść żeby zaraz stracić. Bo to jest najgorsze...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam w 12 tyg a dzieciątko przestało się rozwijać w 9 tyg [emoji20]No dokładnie łatwo się mówi komuś kto przez to nie przeszedł ja skolei bardzo chce żeby się udało i nawet nie chce myśleć jak bym się czuła tracąc dzieciątko na które tak bardzo i dlugo czekałam ehh życie jest niesprawiedliwe a w którym tygodniu stracilas swojego aniołka ?