reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
korneliakamila ja o drugie dzieciatko walczylam 3 lata.A zke wspominam bo byla z wieloma komplikacjami ciagle bule brzucha,krwiaki,krwawienia,krwotok potem straszyli rozejsciem blizny no i prawie cala przelezana na tyle na ile bylo to mozliwe przy dziecku nr 1 [emoji4]

M2b zapisuje sobie zalecenia

StorAnia dziobku nawet nie mysl o zostawieniu nas bo bedziemy bardzo tesknic a i przechodzic te wszystkie zawody w grupie jest razniej niz samemu
No to faktycznie ciężkie przeżycia ale najważniejsze ze się udało teraz starasz się o trzecie dzieciątko ? Ja rodziłam pierwszy raz naturalnie więc teoretycznie nie mam żadnych blizn na macicy czy innych rzeczy bo byłam na ust u dobrego specjalisty niby ale dalej nic ...5 cs ale trzy lata to faktycznie szmat czasu jest

korneliakamila ja o drugie dzieciatko walczylam 3 lata.A zke wspominam bo byla z wieloma komplikacjami ciagle bule brzucha,krwiaki,krwawienia,krwotok potem straszyli rozejsciem blizny no i prawie cala przelezana na tyle na ile bylo to mozliwe przy dziecku nr 1 [emoji4]

M2b zapisuje sobie zalecenia

StorAnia dziobku nawet nie mysl o zostawieniu nas bo bedziemy bardzo tesknic a i przechodzic te wszystkie zawody w grupie jest razniej niz samemu
Zalecenie nr 8 mi się najbardziej podoba bo jak po badaniach będzie ok to planuje w czerwcu zacząć. A czerwiec to mój miesiąc urodzenia [emoji6] może coś w tym jest [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale najważniejsze ze wogole się coś udało i zaczęło bo ja to sobie wkrecam ze jestem bezplodna bo jeszcze trochę i pół roku kompletnie nic
Nie wiem co gorsze bo po przeżyciach myślę że wolałabym poczekać jeszcze kilka miesięcy i mieć zdrowa ciaze. Pewnie gdybym czekała długo to bym też panikowala. Ale i tak bym nie chciała zajść żeby zaraz stracić. Bo to jest najgorsze...

Nie wiem co gorsze bo po przeżyciach myślę że wolałabym poczekać jeszcze kilka miesięcy i mieć zdrowa ciaze. Pewnie gdybym czekała długo to bym też panikowala. Ale i tak bym nie chciała zajść żeby zaraz stracić. Bo to jest najgorsze...

No dokładnie łatwo się mówi komuś kto przez to nie przeszedł ja skolei bardzo chce żeby się udało i nawet nie chce myśleć jak bym się czuła tracąc dzieciątko na które tak bardzo i dlugo czekałam ehh życie jest niesprawiedliwe a w którym tygodniu stracilas swojego aniołka ?

reklama
No dokładnie łatwo się mówi komuś kto przez to nie przeszedł ja skolei bardzo chce żeby się udało i nawet nie chce myśleć jak bym się czuła tracąc dzieciątko na które tak bardzo i dlugo czekałam ehh życie jest niesprawiedliwe a w którym tygodniu stracilas swojego aniołka ?
Byłam w 12 tyg a dzieciątko przestało się rozwijać w 9 tyg [emoji20]

Do góry