reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja nie pasuje im bo się nie podlizuje i nie latam za nimi tylko robię swoje za dużo rzeczy widziałam oj szkoda pisać teraz myślę tylko żeby mi się ciąża utrzymała i prawidłowo rozwijała i dzidziuś był zdrowy reszta to pikus. Wiem ze może sytuacja finansowa się popsuje może nie będę miała powrotu do pracy ale nie jestem sama i maz mi mówi damy rade kasa nie jest najwazniejsza

reklama
Podziel się zaraz Ci adres wyślę [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mogę się z Tobą przepisem podzielić [emoji3]

1492627260-aaaaaa.png

Dziękuję, ale uwierz mi, jest ciężko... bardzo... Wiem, że powinnam wziąć się w garść, tym bardziej, że w sobotę kopiemy fundament. Wczoraj już geodeta wyznaczył budynek, więc wszystko ruszyło pełną parą, a ja czuje niemoc...
Kochanie, tak jak dziewczyny pisały, jesteśmy z Tobą bez względu na to, jaką decyzję podejmiesz [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

M2b nie zawsze w 9 u mnie tylko w 1 ciazy przestalo bic w 8 reszta niestet pozniej :/ najpozniej w 13/14tc

StorAnia ja tak jak Paraplu jestem z Toba jak i kazda staraczka calym serduszkiem

Że prawdopodobnie te wszystkie zaburzenia i moje wyniki świadczą o zbliżającym się przekwitaniu, czyli menopauzie... I że ciąże w tym okresie się zdarzają, ale są obciążone wieloma wadami płodu itd Nie wiem co robić, nie wiem co czuje, wiem że chcę płakać płakać płakać...
Ja też Aniu jestem z Tobą;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A co jeśli się nie myli i nawet jeśli się uda, a na świat wydam niepełnosprawne maleństwo i skarzę je na wegetację? Wszystko mi się kiełbi w głowie... Przepraszam za błędy ortograficzne i składniowe, ale jestem całkowicie skołowana...
Kochanie ale nikt nie ma gwarancji że dzieci będą zdrowe. Ile jest młodych dziewczyn, które urodziły dzieci chore. Wiem, że jest Ci teraz ciężko ale bez względu na wszystko możesz na mnie i dziewczyny liczyć. Nawet jeśli potrzebujesz się wyzalic ale proszę Cię nie ściągaj złych myśli [emoji8]
Powiedz jaki domek stawiacie? Taki letniskowy czy całoroczny? Może jak zajmiesz myśli budowa to będzie lepiej [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Że prawdopodobnie te wszystkie zaburzenia i moje wyniki świadczą o zbliżającym się przekwitaniu, czyli menopauzie... I że ciąże w tym okresie się zdarzają, ale są obciążone wieloma wadami płodu itd Nie wiem co robić, nie wiem co czuje, wiem że chcę płakać płakać płakać...
Dzisiaj byłaś na wizycie?? Czy to ostatnio??? Może odłóż internet, nie czytaj, poddaj się chwili , wiesz o co chodzi . Aniu ja za nas ciągle trzymam kciuki. Stawiam na następny cykl. Musi zaskoczyć.
A to czy dziecko będzie zdrowe czy chore to już loteria. Wiadomo że w naszym wieku jest większe prawdopodobieństwo, ale to nie reguła.

Witam Was dziewczynki wieczorowa pora. Znowu naskrobalyscie tyle postów ze szok !
Nir pamietam nicka ale gratuluje dwóch kreseczek !

@bertha a mu znowu idziemy z cyklem łeb w łeb [emoji23] byle do maja kochana !!

Ja dzisiaj znowu poszłam do GP żeby ich pogonić z tym skierowaniem. Bo tydzień minął i cisza. Wiec dopiero dzisiaj lenie śmierdzące przefaksowali skierowanie do kliniki. I kazali czekać na telefon od nich kiedy wizyta. Ale dla pewności jutro zadzwonię i sprawdzę to!

@zgryźliwabasia witaj na forum !! Te dziewczyny i ich wsparcie naprawdę działa cuda ![emoji173]️ ja tez tak fiksowalam ! Znam ten ból! Imigracji również ! Do tej pory ciężko odpuścić w głowie mimo iż czekamy już na ivf. Tez walczymy o pierwszego maluszka.

A ja dzisiaj znowu nie mogłam się powstrzymać [emoji85][emoji85][emoji87][emoji87] kupiłam sterylizator za £2 ! (10zl) !! [emoji87][emoji87] dziecka jeszcze nie ma a już się zaczęło [emoji23][emoji23]
1492629283-aaaaaa.jpeg

Pamiętacie kiedyś miałyśmy temat wózków dla naszych maluszków. Już mi się odwidziało Mima Xari [emoji23][emoji23][emoji87] teraz jestem zakochana w Stokke Trailz [emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji85] oj mój M będzie miał przekichane jak wszystko pójdzie dobrze !! A do tego łóżek stokke ... ahh[emoji85][emoji85][emoji7][emoji7][emoji7]

1492629439-aaaaaa.jpeg
1492629445-aaaaaa.jpeg

No tak mnie naszło na podzielenie się z Wami tym [emoji23][emoji23][emoji87]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A co jeśli się nie myli i nawet jeśli się uda, a na świat wydam niepełnosprawne maleństwo i skarzę je na wegetację? Wszystko mi się kiełbi w głowie... Przepraszam za błędy ortograficzne i składniowe, ale jestem całkowicie skołowana...
tą decyzję musisz podjąć sama w swoim sercu i rozumie, bo tu nic nie wiadomo :( pamiętaj tylko, że wiele młodych rodzi dzieci z wadami i wiele starszych rodzi zdrowe. Liczę, że Tobie się uda i będziesz się cieszyć zdrowym bobasem- zasłużyłaś i co najważniejsze jakieś dziecko zasluzylo na tak kochającą mamę i każde dziecko powinno być tak chciane i oczekiwane jak Twoje

reklama
M2b nie zawsze w 9 u mnie tylko w 1 ciazy przestalo bic w 8 reszta niestet pozniej :/ najpozniej w 13/14tc

StorAnia ja tak jak Paraplu jestem z Toba jak i kazda staraczka calym serduszkiem

Nie chodzi, ze zawsze w 9tc ale jak poczytasz fora ciezarowek to 9tc to jakas plaga. Bardzo czesto pojawia sie ten 9tc jako tydzien w ktorym zatrzymal sie zarodek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry