reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin Slonko, bylabys tak kochana i zmienila mi termin malpy na 13 maja? Cykl staran zostaw bez zmian bo ciezko mowic, ze przypadkowe przytulanko 6 dni przez owulka mozna nazwac staraniami.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Misia, wyślesz mi na priv? Rano wpiszę, bo teraz nie mam jak [emoji8] dziewczyny, które chcą aktualizacje, podeślijcie dane na priv :)

Witam nowe staraczki :) miałam każdej coś napisać, ale nie mam czasu, bo szykuje jedzenie na jutro [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
No dokładnie łatwo się mówi komuś kto przez to nie przeszedł ja skolei bardzo chce żeby się udało i nawet nie chce myśleć jak bym się czuła tracąc dzieciątko na które tak bardzo i dlugo czekałam ehh życie jest niesprawiedliwe a w którym tygodniu stracilas swojego aniołka ?
To
Byłam w 12 tyg a dzieciątko przestało się rozwijać w 9 tyg [emoji20]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej to okropne bo już dość długo byłaś w ciąży i napewno zdazylas się oswoić z myślą ze będziesz mieć bobaska bardzo Ci współczuję kochana naprawdę ale myślę ze więcej Cię to już nie spotka bo to było by za duzo już także teraz będzie tylko lepiej a to była Twoja pierwsza ciąża ? Przepraszam za moje zdanie ze masz szczęście ze wogole coś się zaczęło dziać a nie jak u mnie nic ale myślałam ze była to ciąża biochemiczna lub poronienie samoistne gdzieś na samiutkim początku ale 12 tydzień to już naprawdę żal okropny musiał być trzymaj sie tam i nie poddawaj

To

Ojej to okropne bo już dość długo byłaś w ciąży i napewno zdazylas się oswoić z myślą ze będziesz mieć bobaska bardzo Ci współczuję kochana naprawdę ale myślę ze więcej Cię to już nie spotka bo to było by za duzo już także teraz będzie tylko lepiej a to była Twoja pierwsza ciąża ? Przepraszam za moje zdanie ze masz szczęście ze wogole coś się zaczęło dziać a nie jak u mnie nic ale myślałam ze była to ciąża biochemiczna lub poronienie samoistne gdzieś na samiutkim początku ale 12 tydzień to już naprawdę żal okropny musiał być trzymaj sie tam i nie poddawaj
Tak pierwsza ciąża wielka radość i potem równie wielki smutek. Ale cóż stało się i się nie odstanie już jak ktoś mi napisał kiedyś że moje dzieciątko po prostu zmieniło datę przybycia i chce w to wierzyć. Narazie się badamy i się nie staramy. Dopiero pierwszy okres po poronieniu mi się zaczął więc jeszcze wcześnie.

Hej dziewczyny ja po pracy jestem taka padnieta cały czas wam kibicuje i bądźcie dobrej myśli ja wierze ze wam sie uda u mnie juz byłam przekonana ze nic a tu niespodzianka póki co nie byłam u gina ale mdłości meczach mnie cały dzień.

I powiem wam jestem zła przylapalam koleżanki w pracy ze grzebiąc mi w tel tak mnie to zatkalo ze nie potrafilam wydusic słowa masakra tu są chore układy a ja nie lubię w chodzić w jakieś ustawki no i niewiem co one szukały strasznie nie chce żeby wiedziały o ciąży póki nie jest potwierdzona a tak zycia bym chyba nie miała oj musialsm się komuś wygadac

@Aschlee25 @M2b jesteście kochane i tak na prawdę tylko Wy plus wszystkie Staraczki rozumiecie co się tworzy w chorej od rozczarowań głowie... Jak wiele łez kosztuje każdy negatywny test... Jak wiele bólu przeplatanego ze szczęściem czujemy, gdy pojawiają się na bb dwie kreski, czy też gdy dowiadujemy się o ciążach naszych koleżanek czy znajomych... I to cholerne pytanie "czemu nie ja????" :(
Przepraszam za smęty, ale jest mi dzisiaj bardzo źle... Wizyta u ginekologa też nie nastroiła optymistycznie... :(
Kochana a co lekarz powiedział? Nie martw się [emoji8]

Tak pierwsza ciąża wielka radość i potem równie wielki smutek. Ale cóż stało się i się nie odstanie już jak ktoś mi napisał kiedyś że moje dzieciątko po prostu zmieniło datę przybycia i chce w to wierzyć. Narazie się badamy i się nie staramy. Dopiero pierwszy okres po poronieniu mi się zaczął więc jeszcze wcześnie.

No to domyślam się ze to musialo boleć i ciągle boli daj sobie czas na pogodzenie i smutek a potem walcz tak abyś mogła swoje dzieciątko przytulić do piersi to najpiękniejsze uczucie i coś w tym jest z ta zmieniona data przybycia cala swoją miłość orzelejesz i ono też będzie to czuło ... najgorsze to się poddać nie możesz musisz walczyć dla swojego aniołka

reklama
@Aschlee25 @M2b jesteście kochane i tak na prawdę tylko Wy plus wszystkie Staraczki rozumiecie co się tworzy w chorej od rozczarowań głowie... Jak wiele łez kosztuje każdy negatywny test... Jak wiele bólu przeplatanego ze szczęściem czujemy, gdy pojawiają się na bb dwie kreski, czy też gdy dowiadujemy się o ciążach naszych koleżanek czy znajomych... I to cholerne pytanie "czemu nie ja????" :(
Przepraszam za smęty, ale jest mi dzisiaj bardzo źle... Wizyta u ginekologa też nie nastroiła optymistycznie... :(
Ohhh jak Cię rozumiem ja dzień kiedy przychodzi niechciana @ to mam cały przeplakany no Ale pociesza mnie fakt ze ja mam już jedno dziecko to przytulam się do małej i jakoś daje radę ... O tak ciążę znajomych to jest to człowiek się zastanawia czemu nie ja wątpi czy kiedykolwiek mu się uda masakra mnie też strasznie boli jak widzę jak moja córcia uwielbia malutkie dzieci tuli je glaszcze pilnuje i to że w kółko pyta mamus kiedy my będziemy mieć dzidziusia mam złamane serce wtedy

Do góry