reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny ja po pracy jestem taka padnieta cały czas wam kibicuje i bądźcie dobrej myśli ja wierze ze wam sie uda u mnie juz byłam przekonana ze nic a tu niespodzianka póki co nie byłam u gina ale mdłości meczach mnie cały dzień.

I powiem wam jestem zła przylapalam koleżanki w pracy ze grzebiąc mi w tel tak mnie to zatkalo ze nie potrafilam wydusic słowa masakra tu są chore układy a ja nie lubię w chodzić w jakieś ustawki no i niewiem co one szukały strasznie nie chce żeby wiedziały o ciąży póki nie jest potwierdzona a tak zycia bym chyba nie miała oj musialsm się komuś wygadac
No to nieźle koleżanki współczuję ale tak to jest z tymi układami nie wiem dlaczego ludzie są tacy żeby tylko kogoś wygryzc

reklama
Cześć jestem dopiero w 19dc ale nie wytrzymałam do dnia spodziewane mc wydaje mi się że jestem 10 dni po owu. Zrobiłam test bo od wczoraj mam dziwne uczucie w posbrzusz boli ale tak jakos inaczej. Myślisz że mogę już jutro zrobic badanie krwi czy też lepiej poczekać np do soboty??
Kurcze z tych nerwów zle napisałam! Jestem w 25dc a nie 19dc:) przepraszam za wprowadzenie w błąd zbyt nerwowo patrzyłam w kalendarz:p

M2b no ja wlasnie tez tak sobie to tlumacze z ta zmiana daty przyjscia na swiat bo inaczd bym sfiksowala aczkolwiek w domu mam miejsce i zapalam czesto 6 swieczuszek dla moich Anioleczkow

Witam proszę o dodanie mnie na listę staraczek
Podaj imię, cykl starań, datę kolejnej @, wiek i o które dziecko się starasz.

Hej dziewczyny ja po pracy jestem taka padnieta cały czas wam kibicuje i bądźcie dobrej myśli ja wierze ze wam sie uda u mnie juz byłam przekonana ze nic a tu niespodzianka póki co nie byłam u gina ale mdłości meczach mnie cały dzień.

I powiem wam jestem zła przylapalam koleżanki w pracy ze grzebiąc mi w tel tak mnie to zatkalo ze nie potrafilam wydusic słowa masakra tu są chore układy a ja nie lubię w chodzić w jakieś ustawki no i niewiem co one szukały strasznie nie chce żeby wiedziały o ciąży póki nie jest potwierdzona a tak zycia bym chyba nie miała oj musialsm się komuś wygadac
Jak mogły Ci grzebać w telefonie?? To chore!

Dziewczyny, zrobiłam takie pyszne ciastka...rozplywaja się w ustach! Mocno czekoladowe owsiane z otrębami, mniam! Jakbym mogła, to wszystkie na raz bym zjadła, a tak dieta...[emoji3] dam kilka M do pracy, kilka Filipowi jutro na wycieczkę i zaraz się skończą :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

@M2b ten 9tc to jakas plaga :/

@mfifi04 hihi i co mu rzucilas? Majty czy pomidora? ;)

@nataala jestem w ciezkim szoku! [emoji43][emoji43][emoji43][emoji43][emoji43] dorosle baby a zachowanie ponizej jakiegokolwiek poziomu. Oburzona jestem!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie wiem kochana co się w tym 9 tyg takiego dzieje ze serduszka przestają bic [emoji20]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@M2b ten 9tc to jakas plaga :/

@mfifi04 hihi i co mu rzucilas? Majty czy pomidora? ;)

@nataala jestem w ciezkim szoku! [emoji43][emoji43][emoji43][emoji43][emoji43] dorosle baby a zachowanie ponizej jakiegokolwiek poziomu. Oburzona jestem!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Skarpetki;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Podaj imię, cykl starań, datę kolejnej @, wiek i o które dziecko się starasz.

Jak mogły Ci grzebać w telefonie?? To chore!

Dziewczyny, zrobiłam takie pyszne ciastka...rozplywaja się w ustach! Mocno czekoladowe owsiane z otrębami, mniam! Jakbym mogła, to wszystkie na raz bym zjadła, a tak dieta...[emoji3] dam kilka M do pracy, kilka Filipowi jutro na wycieczkę i zaraz się skończą :(

qdkkj44j6bi2vbec.png
Podziel się zaraz Ci adres wyślę [emoji6]

reklama
Że prawdopodobnie te wszystkie zaburzenia i moje wyniki świadczą o zbliżającym się przekwitaniu, czyli menopauzie... I że ciąże w tym okresie się zdarzają, ale są obciążone wieloma wadami płodu itd Nie wiem co robić, nie wiem co czuje, wiem że chcę płakać płakać płakać...
Kochana pamiętaj jesteśmy z Tobą! Mam nadzieję że lekarz się myli i trzymam kciuki za Ciebie słonko [emoji8]

Do góry