reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ewentualny okres miał być za 4 dni w niedzielę dopiero. Może powtórzę rano test a w jak tez wyjdzie pozytywnie to w pt/sb pójdę na krew. Kurcze tak sie ucieszyłam;) mam nadzieje ze na innych testach tez będą dwie kreseczki. Pierwszy raz mi się taka pojawiła zawsze widziałam tylko 1 bez jakiegokolwiek cienia
z krwi jeśli jest to prędzej wyjdzie niż sikaniec
gratulacje ;)

reklama
O pierwsze! Może dlatego taki fisioł zupełny. Człowiek się naczyta w tych internetach. Żałuję wiele przeczytanych rzeczy [emoji6] czasem lepiej nie wiedzieć. A dlaczego u Ciebie to już tak długo? Jakieś komplikacje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niby wszystko było ok. Dopiero niedawno dowiedziałam się o ubytku w miesniowce macicy po cc. I to mogło być przyczyną nieplodnosci. W sumie to liczę ze to był powód. Teraz jak mnie naprawili to mam nadzieję że się uda.

1usavcqgt1dml95x.png

@Emsi* ma rozne rodzaje dentastixow ale malo sie nimi interesuje, woli szynke [emoji23] ale mozesz kupic jakis i wyprobowac, moze akurat Twojemu psikowi podpasuje.

A co do pasty to mozesz chyba kupic opcje ze szczoteczka do zebow i taka szczoteczka na palec. Tej pierwszej Popcia nie lubi ale ta na palec jest delikatna i fajnie daje sobie myc zabki. Zwykla szczoteczka idzie w ruch tylko to zebow z tylu bo ludzkie paluchy sa za duze by wkladac je tak gleboko do malenkiego pysia u maltanczyka. Ehh...wlasiciele ras duzych maja pod tym wzgledem latwiej :) mi przydalby sie mikroskop ;)

@Emzilka Emma [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ale u nas stanelo na Helence i w sumie juz jakos nie wyobrazam sobie innego imienia dla dziewczynki o ile bedzie nam dane miec corke.

@Docia1975 super, ze stan stabilny. Jest przytomny? Jak to znosi psychicznie?

@martuchna87 witaj :) cos sie dzialo, ze najpierw badania?

@Lanvin ja teraz tez nie mialam pms-owego wkurwu i tak jakos nieswojo mi z tym bylo [emoji23]

@Aschlee25 Tycmasz puls 112, a moja mama koncowke numeru telefonu 997, ludzis czasem boja sie odebrac bo mysla, ze policja dzwoni [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A już super rozmawia lekko oddycha,dziś mu nie przetykali właśnie wróciłam E że szpitala,jutro go wezmą na koro,czekamy,tata spokojny to najważniejsze,a u mnie 10dc także zaczynamy kobietki,czuje że jajniki pracują,a mój m schudł 6kg dieta beztluszczowa,ze 111kg na 106,i lepiej się czuje sprawniejszy i seksu by chciał 3razy dziennie,inna sprawa strasznie dużo ma spermy teraz widzę różnice on też,także dieta działa cuda

@zgryźliwabasia ja starałam się 34 cykle, też czasem byłam obrażona na cały świat, kazałam mojemu mnie zostawić i znaleźć sobie kogoś kto da mu dziecko, wkurzało mnie gadanie: spokojnie, kiedyś się Wam uda... myślałam wtedy: jakie kur.. spokojnie?! Too prawie 3 lata...

No ale, udało się :) ja mamm pcos i io, dlatego też trudniej, Ty badalas coś więcej?
P.S. to forum jest genialne :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wybacz ignorancję ale co to jest "pcos i Io" :)

[emoji64]

Piękne!!!

ZgryźliwaBasia, nie przesadzajmy ze badanie nasienia to jakas trauma... maja zrobić sobie dobrze w samotności i koniec. My dajemy sobie oglądać cipke, wsadzać tam rożne dziwne przyrządy, bierzemy masę tabletek, zastrzyków, pobieramy krew na badania, a oni sobie dobrze nie mogą zrobić?? No bez przesady.
Ja bym nie czekała z badaniem. Potem moze będziesz sobie pluła w twarz ze trzeba było to zrobić pol roku wczesniej bo czas był stracony a mogliście przez ten czas leczyć M - a teraz jest wlasnie to pol roku wczesniej, Takze działaj!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze mówisz, muszę się porządnie zastanowić i chyba zaczekam jeszcze jeden cykl i go pogonie, może i masz racje. A testu nie będę robić, poczekam cierpliwie na @ zwłaszcza ze to już zaraz. Jak się spóźni ze 3 dni to wtedy zrobię choć wtedy już będę pewna ze zaszłam bo nigdy odkąd sięgam pamięcią okres mi się nie spóźnił :)

[emoji64]

Dziękuję u mnie niby ok wszystko cykle regularne jedno dziecko już mam ale z drugim coś nie wychodzi a jak by się udało byłabym szczęśliwa ja także trzymam kciuki ✊✊✊✊ u mnie owulacja była potwierdzona testami owulacyjnymi bol owulacyjny tez ale zobaczymy narazie objawów żadnych poza bolacymi piersiami ale tak zawsze mam przed miesiączka. A jak długo się starajcie Dirsy ? To pierwsze czy kolejne dzieciątko ?

reklama
A już super rozmawia lekko oddycha,dziś mu nie przetykali właśnie wróciłam E że szpitala,jutro go wezmą na koro,czekamy,tata spokojny to najważniejsze,a u mnie 10dc także zaczynamy kobietki,czuje że jajniki pracują,a mój m schudł 6kg dieta beztluszczowa,ze 111kg na 106,i lepiej się czuje sprawniejszy i seksu by chciał 3razy dziennie,inna sprawa strasznie dużo ma spermy teraz widzę różnice on też,także dieta działa cuda
No to powodzenia :), żeby cię nie zalał zabardzo bo trojaczki będą hehe .

Odebrałam dzisiaj donga z poczty :). A @ jak na złość się nie rusza.

Do góry