reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Emzilka Emma strasznie mi się podoba [emoji4]

@basia89 dziwne, ze bieganie może powodować problemy. Jak u mojego wyszła zbyt mała ruchliwość to lekarz nakazał właśnie ruch, jakiś sport itp. Nie mówił nic, ze bieganie nie ani o balansowaniu wysiłku. No chyba, ze to tylko o ruchliwość chodziło albo lekarz nie do końca zorientowany. A robiliście badanie nasienia ?

@Lanvin ja jestem w 11tc i czuje się super wiec to pewnie bardziej od samopoczucia zależy. Generalnie nie powinno być przeciwwskazań. Moja przyjaciółka jest w 14tc i cały czas po koncertach biega [emoji4]

@mfifi04 polecam leżenie na brzuchu [emoji6] mi właśnie w tym cyklu z leżeniem się udało

@StorAnia zajmiesz się budowa domku i zaskoczy zobaczysz [emoji6] będzie dobrze

@Docia1975 dobrze ze z tata coraz lepiej. Trzymam kciuki za ten cykl [emoji110]️

Ja dziś mega wk*rw ... człowiek dalej pracuje, bo chce zapewnić stabilność i ładnie wszystko zorganizować a tu jednego dnia gratulacje, oszczędzaj się a innego 'zaraz znikniesz na pare miesięcy' jest używane jako kontrargument w dyskusji ... No szlag jasny czyli, ze co mam odpuścić i robta co chceta z moimi ludźmi ... o nie będę walczyć do końca !!! Sorki ale musiałam się wygadać ...

Idę włączyć Przyjaciół, bo muszę się na chwile wyłączyć ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dobrze mówisz, muszę się porządnie zastanowić i chyba zaczekam jeszcze jeden cykl i go pogonie, może i masz racje. A testu nie będę robić, poczekam cierpliwie na @ zwłaszcza ze to już zaraz. Jak się spóźni ze 3 dni to wtedy zrobię choć wtedy już będę pewna ze zaszłam bo nigdy odkąd sięgam pamięcią okres mi się nie spóźnił :)

[emoji64]
Widzę ze testujemy w podobnych dniach trzymam kciuki za wszystkie testujace na dniach ☺

korneliakamila u mnie bylo tak samo z pierwsza ciaza rzadnych wrecz problemow a z zajsciem w druga i druga ciaze wspominam mega zle.Ale czego sie nie zrobi zeby psiagnac wymarzony cel.

StorAnia glowka do gory Robaczku bedzie dobrze.Zobaczysz :*:*

Dziewczyny czy któraś stosuje ziola ojca sroki na poprawę płodności ? Ja pije pierwszy cykl i mam straszną nadzieję że być może już w tym miesiącu ....

Dziękuję u mnie niby ok wszystko cykle regularne jedno dziecko już mam ale z drugim coś nie wychodzi a jak by się udało byłabym szczęśliwa ja także trzymam kciuki ✊✊✊✊ u mnie owulacja była potwierdzona testami owulacyjnymi bol owulacyjny tez ale zobaczymy narazie objawów żadnych poza bolacymi piersiami ale tak zawsze mam przed miesiączka. A jak długo się starajcie Dirsy ? To pierwsze czy kolejne dzieciątko ?
Pierwsze i to 3cia próba:p właśnie nie wytrzymalam i zrobiłam test innej firmy. Lekki cień widać ale duzo bladsza kreska niż na 1 tescie. No nic musze wybrać się na ta krew... Eh tak bardzo się nie mogę doczekać. Ja też robiłam testy ovu pierwszy raz e tym mc

korneliakamila u mnie bylo tak samo z pierwsza ciaza rzadnych wrecz problemow a z zajsciem w druga i druga ciaze wspominam mega zle.Ale czego sie nie zrobi zeby psiagnac wymarzony cel.

StorAnia glowka do gory Robaczku bedzie dobrze.Zobaczysz :*:*
Dokładnie będę walczyć do końca tym bardziej że mam cykle regularne i niby wszystko ok jest owulacja jest sluz też ale trzrba czekać a ile Tobie zajęło staranie o drugą ciążę?

reklama
@Lanvin Slonko, bylabys tak kochana i zmienila mi termin malpy na 13 maja? Cykl staran zostaw bez zmian bo ciezko mowic, ze przypadkowe przytulanko 6 dni przez owulka mozna nazwac staraniami.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry