reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Emzilka Emma strasznie mi się podoba [emoji4]

@basia89 dziwne, ze bieganie może powodować problemy. Jak u mojego wyszła zbyt mała ruchliwość to lekarz nakazał właśnie ruch, jakiś sport itp. Nie mówił nic, ze bieganie nie ani o balansowaniu wysiłku. No chyba, ze to tylko o ruchliwość chodziło albo lekarz nie do końca zorientowany. A robiliście badanie nasienia ?

@Lanvin ja jestem w 11tc i czuje się super wiec to pewnie bardziej od samopoczucia zależy. Generalnie nie powinno być przeciwwskazań. Moja przyjaciółka jest w 14tc i cały czas po koncertach biega [emoji4]

@mfifi04 polecam leżenie na brzuchu [emoji6] mi właśnie w tym cyklu z leżeniem się udało

@StorAnia zajmiesz się budowa domku i zaskoczy zobaczysz [emoji6] będzie dobrze

@Docia1975 dobrze ze z tata coraz lepiej. Trzymam kciuki za ten cykl [emoji110]️

Ja dziś mega wk*rw ... człowiek dalej pracuje, bo chce zapewnić stabilność i ładnie wszystko zorganizować a tu jednego dnia gratulacje, oszczędzaj się a innego 'zaraz znikniesz na pare miesięcy' jest używane jako kontrargument w dyskusji ... No szlag jasny czyli, ze co mam odpuścić i robta co chceta z moimi ludźmi ... o nie będę walczyć do końca !!! Sorki ale musiałam się wygadać ...

Idę włączyć Przyjaciół, bo muszę się na chwile wyłączyć ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dobrze mówisz, muszę się porządnie zastanowić i chyba zaczekam jeszcze jeden cykl i go pogonie, może i masz racje. A testu nie będę robić, poczekam cierpliwie na @ zwłaszcza ze to już zaraz. Jak się spóźni ze 3 dni to wtedy zrobię choć wtedy już będę pewna ze zaszłam bo nigdy odkąd sięgam pamięcią okres mi się nie spóźnił :)

[emoji64]
Widzę ze testujemy w podobnych dniach trzymam kciuki za wszystkie testujace na dniach ☺

korneliakamila u mnie bylo tak samo z pierwsza ciaza rzadnych wrecz problemow a z zajsciem w druga i druga ciaze wspominam mega zle.Ale czego sie nie zrobi zeby psiagnac wymarzony cel.

StorAnia glowka do gory Robaczku bedzie dobrze.Zobaczysz :*:*

Dziewczyny czy któraś stosuje ziola ojca sroki na poprawę płodności ? Ja pije pierwszy cykl i mam straszną nadzieję że być może już w tym miesiącu ....

Dziękuję u mnie niby ok wszystko cykle regularne jedno dziecko już mam ale z drugim coś nie wychodzi a jak by się udało byłabym szczęśliwa ja także trzymam kciuki ✊✊✊✊ u mnie owulacja była potwierdzona testami owulacyjnymi bol owulacyjny tez ale zobaczymy narazie objawów żadnych poza bolacymi piersiami ale tak zawsze mam przed miesiączka. A jak długo się starajcie Dirsy ? To pierwsze czy kolejne dzieciątko ?
Pierwsze i to 3cia próba:p właśnie nie wytrzymalam i zrobiłam test innej firmy. Lekki cień widać ale duzo bladsza kreska niż na 1 tescie. No nic musze wybrać się na ta krew... Eh tak bardzo się nie mogę doczekać. Ja też robiłam testy ovu pierwszy raz e tym mc

korneliakamila u mnie bylo tak samo z pierwsza ciaza rzadnych wrecz problemow a z zajsciem w druga i druga ciaze wspominam mega zle.Ale czego sie nie zrobi zeby psiagnac wymarzony cel.

StorAnia glowka do gory Robaczku bedzie dobrze.Zobaczysz :*:*
Dokładnie będę walczyć do końca tym bardziej że mam cykle regularne i niby wszystko ok jest owulacja jest sluz też ale trzrba czekać a ile Tobie zajęło staranie o drugą ciążę?

reklama
@Lanvin Slonko, bylabys tak kochana i zmienila mi termin malpy na 13 maja? Cykl staran zostaw bez zmian bo ciezko mowic, ze przypadkowe przytulanko 6 dni przez owulka mozna nazwac staraniami.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry