reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ewentualny okres miał być za 4 dni w niedzielę dopiero. Może powtórzę rano test a w jak tez wyjdzie pozytywnie to w pt/sb pójdę na krew. Kurcze tak sie ucieszyłam;) mam nadzieje ze na innych testach tez będą dwie kreseczki. Pierwszy raz mi się taka pojawiła zawsze widziałam tylko 1 bez jakiegokolwiek cienia
z krwi jeśli jest to prędzej wyjdzie niż sikaniec
gratulacje ;)

reklama
O pierwsze! Może dlatego taki fisioł zupełny. Człowiek się naczyta w tych internetach. Żałuję wiele przeczytanych rzeczy [emoji6] czasem lepiej nie wiedzieć. A dlaczego u Ciebie to już tak długo? Jakieś komplikacje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niby wszystko było ok. Dopiero niedawno dowiedziałam się o ubytku w miesniowce macicy po cc. I to mogło być przyczyną nieplodnosci. W sumie to liczę ze to był powód. Teraz jak mnie naprawili to mam nadzieję że się uda.

1usavcqgt1dml95x.png

@Emsi* ma rozne rodzaje dentastixow ale malo sie nimi interesuje, woli szynke [emoji23] ale mozesz kupic jakis i wyprobowac, moze akurat Twojemu psikowi podpasuje.

A co do pasty to mozesz chyba kupic opcje ze szczoteczka do zebow i taka szczoteczka na palec. Tej pierwszej Popcia nie lubi ale ta na palec jest delikatna i fajnie daje sobie myc zabki. Zwykla szczoteczka idzie w ruch tylko to zebow z tylu bo ludzkie paluchy sa za duze by wkladac je tak gleboko do malenkiego pysia u maltanczyka. Ehh...wlasiciele ras duzych maja pod tym wzgledem latwiej :) mi przydalby sie mikroskop ;)

@Emzilka Emma [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ale u nas stanelo na Helence i w sumie juz jakos nie wyobrazam sobie innego imienia dla dziewczynki o ile bedzie nam dane miec corke.

@Docia1975 super, ze stan stabilny. Jest przytomny? Jak to znosi psychicznie?

@martuchna87 witaj :) cos sie dzialo, ze najpierw badania?

@Lanvin ja teraz tez nie mialam pms-owego wkurwu i tak jakos nieswojo mi z tym bylo [emoji23]

@Aschlee25 Tycmasz puls 112, a moja mama koncowke numeru telefonu 997, ludzis czasem boja sie odebrac bo mysla, ze policja dzwoni [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A już super rozmawia lekko oddycha,dziś mu nie przetykali właśnie wróciłam E że szpitala,jutro go wezmą na koro,czekamy,tata spokojny to najważniejsze,a u mnie 10dc także zaczynamy kobietki,czuje że jajniki pracują,a mój m schudł 6kg dieta beztluszczowa,ze 111kg na 106,i lepiej się czuje sprawniejszy i seksu by chciał 3razy dziennie,inna sprawa strasznie dużo ma spermy teraz widzę różnice on też,także dieta działa cuda

@zgryźliwabasia ja starałam się 34 cykle, też czasem byłam obrażona na cały świat, kazałam mojemu mnie zostawić i znaleźć sobie kogoś kto da mu dziecko, wkurzało mnie gadanie: spokojnie, kiedyś się Wam uda... myślałam wtedy: jakie kur.. spokojnie?! Too prawie 3 lata...

No ale, udało się :) ja mamm pcos i io, dlatego też trudniej, Ty badalas coś więcej?
P.S. to forum jest genialne :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wybacz ignorancję ale co to jest "pcos i Io" :)

[emoji64]

Piękne!!!

ZgryźliwaBasia, nie przesadzajmy ze badanie nasienia to jakas trauma... maja zrobić sobie dobrze w samotności i koniec. My dajemy sobie oglądać cipke, wsadzać tam rożne dziwne przyrządy, bierzemy masę tabletek, zastrzyków, pobieramy krew na badania, a oni sobie dobrze nie mogą zrobić?? No bez przesady.
Ja bym nie czekała z badaniem. Potem moze będziesz sobie pluła w twarz ze trzeba było to zrobić pol roku wczesniej bo czas był stracony a mogliście przez ten czas leczyć M - a teraz jest wlasnie to pol roku wczesniej, Takze działaj!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze mówisz, muszę się porządnie zastanowić i chyba zaczekam jeszcze jeden cykl i go pogonie, może i masz racje. A testu nie będę robić, poczekam cierpliwie na @ zwłaszcza ze to już zaraz. Jak się spóźni ze 3 dni to wtedy zrobię choć wtedy już będę pewna ze zaszłam bo nigdy odkąd sięgam pamięcią okres mi się nie spóźnił :)

[emoji64]

Dziękuję u mnie niby ok wszystko cykle regularne jedno dziecko już mam ale z drugim coś nie wychodzi a jak by się udało byłabym szczęśliwa ja także trzymam kciuki ✊✊✊✊ u mnie owulacja była potwierdzona testami owulacyjnymi bol owulacyjny tez ale zobaczymy narazie objawów żadnych poza bolacymi piersiami ale tak zawsze mam przed miesiączka. A jak długo się starajcie Dirsy ? To pierwsze czy kolejne dzieciątko ?

reklama
A już super rozmawia lekko oddycha,dziś mu nie przetykali właśnie wróciłam E że szpitala,jutro go wezmą na koro,czekamy,tata spokojny to najważniejsze,a u mnie 10dc także zaczynamy kobietki,czuje że jajniki pracują,a mój m schudł 6kg dieta beztluszczowa,ze 111kg na 106,i lepiej się czuje sprawniejszy i seksu by chciał 3razy dziennie,inna sprawa strasznie dużo ma spermy teraz widzę różnice on też,także dieta działa cuda
No to powodzenia :), żeby cię nie zalał zabardzo bo trojaczki będą hehe .

Odebrałam dzisiaj donga z poczty :). A @ jak na złość się nie rusza.

Do góry