reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wesołych świąt rybeńki! [emoji11] [emoji195] [emoji213] [emoji214]

U mnie dziwne święta... Ja sama z rodzicami, Bartek dopiero dzisiaj przyjeżdża... Brat przyszedł z dzieciakami to chociaż atmosfera jakaś lepsza, ale tak to gorzej niż źle... [emoji20]
Ale chociaż gęba mi się cieszy jak patrzę na Tymona, 18 miesięcy i 12kg szczęścia, śmiechu i dołków w polikach [emoji7] [emoji7] [emoji173]

Docia, wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki! [emoji110]

Czy ja dobrze widzę tsh masz powyżej 3
Tak Docia tsh powyżej 3, wzroslo mi z 2. Biorę ciągle letrox, we wtorek muszę zadzwonić i umówić się do endokrynologa.
Dziewczyny tata dalej na ojom,we wtorek przywiozą go do Krakowa na angiopllastyke lub bajpasy,także wiecie jakie święta,wesołych świąt wam życzę i udanych testów,
A jak ogolny stan taty?? Co mówią lekarze??

Jeśli chodzi o temp, to dzisiaj jest taka jak wczoraj, choć ovufriend mi jej nie liczy, bo dzisiaj mierzyłam o 5 40, czy jakbym mierzyła o 6 30 normalnie, to byłaby wyższa?? Dzisiaj 7dpo.

1492331732-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

U mnie tak jak wczoraj, temp 37,03. Tak mnie brzuch na @ ciągnie, i czuję się grypowo.

Screenshot_20170416-151211.jpg
@Lanvin skąd ty masz tyle funkcji w tym ovu?? Widzę, że ty tak duuuzo tam oznacza sz, ja prawie nic, tylko na podstawie temperatury mi ovu wyznacza.
Mój wykres z dzisiaj

Załączniki

• Screenshot_20170416-151211.jpg
    Screenshot_20170416-151211.jpg
    87,8 KB · Wyświetleń: 1 363
Zobacz załącznik 802929 @Lanvin skąd ty masz tyle funkcji w tym ovu?? Widzę, że ty tak duuuzo tam oznacza sz, ja prawie nic, tylko na podstawie temperatury mi ovu wyznacza.
Mój wykres z dzisiaj
Dużo? Jak wpisujesz temperaturę, to obok masz zakładki "leki", "objawy" "notatki" i tam zaznaczam :) wrzuć dzisiejszy :)

Ja mam cichą nadzieję, że u mnie to spadek implantacyjny, ale pewnie nadzieja matką głupich :) zajechalismy do teściów i teściowa zrobiła na obiad pyszną kaczkę w sosie na bazie wina i żurawiny [emoji7][emoji7] mniam mniam, a wieczorem będziemy raczyć się winem i grać ze szwagrem i szwagierka w monopol :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dużo? Jak wpisujesz temperaturę, to obok masz zakładki "leki", "objawy" "notatki" i tam zaznaczam :) wrzuć dzisiejszy :)

Ja mam cichą nadzieję, że u mnie to spadek implantacyjny, ale pewnie nadzieja matką głupich :) zajechalismy do teściów i teściowa zrobiła na obiad pyszną kaczkę w sosie na bazie wina i żurawiny [emoji7][emoji7] mniam mniam, a wieczorem będziemy raczyć się winem i grać ze szwagrem i szwagierka w monopol :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Trzymam kciuki kochana żeby tak było i za 9 miesięcy ślicznego kurczaczka żebyś miała [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry