reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] za czerwiec[emoji182]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję ja tak bardzo bym chciała mieć gwarancję że jak zajde w ciaze to ja donosze a wiem że nikt mi jej nie da [emoji20]
Coś mi dziś ciężko w ogóle. Może te święta. Miała być radość a jest smutek.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję ja tak bardzo bym chciała mieć gwarancję że jak zajde w ciaze to ja donosze a wiem że nikt mi jej nie da [emoji20]
Coś mi dziś ciężko w ogóle. Może te święta. Miała być radość a jest smutek.

Wiem kochana że to boli ale uwierz mi to przejdzie. U Ciebie to "świeża" sprawa. U mnie już 3 miesiące nie mówię że zapomniałam nadal pamiętam ale już tak nie boli.

@M2b, pamietasz co mi pisalas? Na to trzeba czasu, to ma prawo bolec i masz prawo to wyplakac. Musimy jednak isc dalej i walczyc o swoje szczescie! Musimy byc dobrej mysli, bo musi nam sie udac!

Uwierz, mi tez nie jest latwo w te Swieta... to mialbyc bardzo radosny czas, mialam nosic w sobie nowe zycie i chcialam sie tym cieszyc z rodzina w te Swieta... a w tym wszystkim tesciowie zachowuja sie jakby nigdy nic sie nie stalo... tylko ciagle o psie gadaja i przezywaja ze jest chory. Ja mam ochote im wykrzyczec ze z calym szacunkiem ale to ja mam "gdzies" tego psa (nie zrozumcie mnie zle kocham zwierzeta...), bo sama przeszlam przez pieklo... Kompletny brak wyczucia [emoji26][emoji24]

Ech... jestesmy silne i przetrwamy wszystko! Prawda?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@M2b, pamietasz co mi pisalas? Na to trzeba czasu, to ma prawo bolec i masz prawo to wyplakac. Musimy jednak isc dalej i walczyc o swoje szczescie! Musimy byc dobrej mysli, bo misi nam sie udac!

Uwierz, mi tez nie jest latwo w te Swieta... to mialbyc bardzo radosny czas, mialam nosic w sobie nowe zycie i chcialam sie tym cieszyc z rodzina w te Swieta... a w tym wszystkim tesciowie zachowuja sie jakby nigdy nic sie nie stalo... tylko ciagle o psie gadaja i przezywaja ze jest chory. Ja mam ochote im wykrzyczec ze z calym szacunkiem ale to ja mam "gdzies" tego psa (nie zrozumcie mnie zle kocham zwoerzeta...), bo sama przeszlam przez pieklo... Kompletny brak wyczucia [emoji26][emoji24]

Kochana zostaje nam wierzyć że będzie wszystko ok [emoji8] czasem gorzej czasem lepiej ale ok [emoji6] ja to się boję tych badań trochę albo że znowu mi nikt nie pomoże. Jeszcze miesiąc do wyjazdu a ja już się tak strasznie boję że mi coś strasznego wyjdzie... I tak już się czuję że to wszystko moja wina. Ze gruba, że jesCze może jakaś choroba do tego...

A u mnie kurde... tez jakoś nijak w te święta. Kłócę sie z moim m o duperele ech...
jutro idzie do pracy i w poniedziałek bo maja otwarte w święta.... a ja sama i moze nawet lepiej bedzie.
Zacznę mierzyć znowu temp, chociaż nie chciałam, ale zobaczę chociaż do owu, a pózniej odpuszczę ;-)

Dziewczyny, wszystkiego co najlepsze, smacznych jajeczek i mokrego Dyngusa ☺☺☺
U mnie @ spóźnia się 4 dzień. Robiłam testy, ale biel bielowa... A temp 36.80... Także albo pomyliłam się w obliczeniach, albo za wysoka czułość testów, albo znowu jakieś problemy... No trudno, poczekam jeszcze. Czas odprężyć się świątecznie ☺☺☺

@M2b, pamietasz co mi pisalas? Na to trzeba czasu, to ma prawo bolec i masz prawo to wyplakac. Musimy jednak isc dalej i walczyc o swoje szczescie! Musimy byc dobrej mysli, bo musi nam sie udac!

Uwierz, mi tez nie jest latwo w te Swieta... to mialbyc bardzo radosny czas, mialam nosic w sobie nowe zycie i chcialam sie tym cieszyc z rodzina w te Swieta... a w tym wszystkim tesciowie zachowuja sie jakby nigdy nic sie nie stalo... tylko ciagle o psie gadaja i przezywaja ze jest chory. Ja mam ochote im wykrzyczec ze z calym szacunkiem ale to ja mam "gdzies" tego psa (nie zrozumcie mnie zle kocham zwierzeta...), bo sama przeszlam przez pieklo... Kompletny brak wyczucia [emoji26][emoji24]

Masz rację;)

Kochana zostaje nam wierzyć że będzie wszystko ok [emoji8] czasem gorzej czasem lepiej ale ok [emoji6] ja to się boję tych badań trochę albo że znowu mi nikt nie pomoże. Jeszcze miesiąc do wyjazdu a ja już się tak strasznie boję że mi coś strasznego wyjdzie... I tak już się czuję że to wszystko moja wina. Ze gruba, że jesCze może jakaś choroba do tego...

To nie Twoja wina, nie mialas na to wplywu! Zrobilas wszystko co moglas zeby bylo dobrze :) nie boj sie badan one tylko Ci pomoga, na pewno nie zaszkodza!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry