reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak dziwnie tu wejsci miec tylko dwie strony do przeczytania :)

Dziewczyny tata dalej na ojom,we wtorek przywiozą go do Krakowa na angiopllastyke lub bajpasy,także wiecie jakie święta,wesołych świąt wam życzę i udanych testów,

Duzo zdrowka dla Taty!

Ja mam cichą nadzieję, że u mnie to spadek implantacyjny, ale pewnie nadzieja matką głupich :) zajechalismy do teściów i teściowa zrobiła na obiad pyszną kaczkę w sosie na bazie wina i żurawiny
emoji7.png
emoji7.png
mniam mniam, a wieczorem będziemy raczyć się winem i grać ze szwagrem i szwagierka w monopol :)

Ja tam na tych wykresach sie nie znam wiec nawet nie podejmuje sie interpretacji ale sciskam mocno kciuki zeby tak wlasnie bylo :)

reklama
Jak dziwnie tu wejsci miec tylko dwie strony do przeczytania :)

Duzo zdrowka dla Taty!

Ja tam na tych wykresach sie nie znam wiec nawet nie podejmuje sie interpretacji ale sciskam mocno kciuki zeby tak wlasnie bylo :)

Ja tez sie nie znam :-) i tez 3mam kciuki mała :-*

U mnie dziewczyny pisały, ze owu na pewno nie było :-) walczymy dalej i pewnie w nocy :-) moj mąż w pracy, wróciliśmy dzisiaj od teściów i jutro tez sama będę :-) przynajmniej odpocznę :-)

Ja tez sie nie znam :-) i tez 3mam kciuki mała :-*

U mnie dziewczyny pisały, ze owu na pewno nie było :-) walczymy dalej i pewnie w nocy :-) moj mąż w pracy, wróciliśmy dzisiaj od teściów i jutro tez sama będę :-) przynajmniej odpocznę :-)
Miłego odpoczynku;) ty się lepiej przygotuj na noc;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin stronę wcześniej jest mój dzisiejszy wykres, ale tak tylko mierze bo sexy były tylko dzień po owu i 8-12 dc. Zła jestem na ten cykl bo myślałam, że wszystko czasowo będzie jak zawsze i już poplanowalam kiedy monity wyjdą i takie tam. A tu dupa

Wesolego Allelluja dzioluszki I smych pozytywnych jajeczek zycze tych dla nas najwazniejszyc przy staraniach :happy:;-) ;)
Dzis nie nadrobie mojej nie obecnosci ale chyba nnnic waznego nie omminelam : ) u mnie juz dzioluszki 8 dc no jak dla mnie czas leci szybko tyle ze teraz nie wiem czy moj cykl bbedzie 28 czy 31 dniowy wiec bede w tym cyklu troche tak strzelala w.ciemno prosze o kciuki I oczywiscie sama tez trzyymam &&&& za wszystkie staraczki ...

reklama
Do góry