reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak dziwnie tu wejsci miec tylko dwie strony do przeczytania :)

Dziewczyny tata dalej na ojom,we wtorek przywiozą go do Krakowa na angiopllastyke lub bajpasy,także wiecie jakie święta,wesołych świąt wam życzę i udanych testów,

Duzo zdrowka dla Taty!

Ja mam cichą nadzieję, że u mnie to spadek implantacyjny, ale pewnie nadzieja matką głupich :) zajechalismy do teściów i teściowa zrobiła na obiad pyszną kaczkę w sosie na bazie wina i żurawiny
emoji7.png
emoji7.png
mniam mniam, a wieczorem będziemy raczyć się winem i grać ze szwagrem i szwagierka w monopol :)

Ja tam na tych wykresach sie nie znam wiec nawet nie podejmuje sie interpretacji ale sciskam mocno kciuki zeby tak wlasnie bylo :)

reklama
Jak dziwnie tu wejsci miec tylko dwie strony do przeczytania :)

Duzo zdrowka dla Taty!

Ja tam na tych wykresach sie nie znam wiec nawet nie podejmuje sie interpretacji ale sciskam mocno kciuki zeby tak wlasnie bylo :)

Ja tez sie nie znam :-) i tez 3mam kciuki mała :-*

U mnie dziewczyny pisały, ze owu na pewno nie było :-) walczymy dalej i pewnie w nocy :-) moj mąż w pracy, wróciliśmy dzisiaj od teściów i jutro tez sama będę :-) przynajmniej odpocznę :-)

Ja tez sie nie znam :-) i tez 3mam kciuki mała :-*

U mnie dziewczyny pisały, ze owu na pewno nie było :-) walczymy dalej i pewnie w nocy :-) moj mąż w pracy, wróciliśmy dzisiaj od teściów i jutro tez sama będę :-) przynajmniej odpocznę :-)
Miłego odpoczynku;) ty się lepiej przygotuj na noc;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin stronę wcześniej jest mój dzisiejszy wykres, ale tak tylko mierze bo sexy były tylko dzień po owu i 8-12 dc. Zła jestem na ten cykl bo myślałam, że wszystko czasowo będzie jak zawsze i już poplanowalam kiedy monity wyjdą i takie tam. A tu dupa

Wesolego Allelluja dzioluszki I smych pozytywnych jajeczek zycze tych dla nas najwazniejszyc przy staraniach :happy:;-) ;)
Dzis nie nadrobie mojej nie obecnosci ale chyba nnnic waznego nie omminelam : ) u mnie juz dzioluszki 8 dc no jak dla mnie czas leci szybko tyle ze teraz nie wiem czy moj cykl bbedzie 28 czy 31 dniowy wiec bede w tym cyklu troche tak strzelala w.ciemno prosze o kciuki I oczywiscie sama tez trzyymam &&&& za wszystkie staraczki ...

reklama
Do góry