reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny, u mnie intensywnie, dużo jedzenia ale i dużo zabaw i biegów na dworze z dziećmi rodzeństwa[emoji2]. Na szczęście poza mocnym wiatrem pogoda nie daje w kość[emoji2]
@Lanvin czekam z niecierpliwością na to jak będzie wyglądał Twój wykres w kolejnych dniach.

@oczekiwanie oby temp. nie spadła

@caltha nawet nie wiem co napisać. Musisz znaleźć dobrego gina, który Cię dobrze przebada. Trzymaj się[emoji110][emoji110][emoji110]

@Docia1973 [emoji110][emoji110][emoji110]za tatę. Musi być dobrze.

@marc zbieraj siły i szalej z m bo skoku jeszcze nie było 

@Magda36 jak się czujesz? Doszłaś już do siebie?

reklama
Witam w ten świąteczny wieczór :) Ja tu przekreslilam wszystko bo dom pełen gości, testy takie nie na 100%pewne ale tu nie ma co im wierzyć do konca :dry:a tu takie niespodziewane harce i tak super spontanicznie wszystko i taka adrenalinka z kombinowaniem. Mam nadzieję, że żadna owulacja u Was dziewczyny nie poszła na "marne" :-Dmimo gości, gotowania, sprzatania i tego całego świątecznego zabiegania. Dobrej nocy;)

Cześć dziewczyny, u mnie intensywnie, dużo jedzenia ale i dużo zabaw i biegów na dworze z dziećmi rodzeństwa[emoji2]. Na szczęście poza mocnym wiatrem pogoda nie daje w kość[emoji2]
@Lanvin czekam z niecierpliwością na to jak będzie wyglądał Twój wykres w kolejnych dniach.

@oczekiwanie oby temp. nie spadła

@caltha nawet nie wiem co napisać. Musisz znaleźć dobrego gina, który Cię dobrze przebada. Trzymaj się[emoji110][emoji110][emoji110]

@Docia1973 [emoji110][emoji110][emoji110]za tatę. Musi być dobrze.

@marc zbieraj siły i szalej z m bo skoku jeszcze nie było 

@Magda36 jak się czujesz? Doszłaś już do siebie?
Dziękuję ze pytasz. Ogólnie czuję się dobrze. Chyba za dobrze, bo dzisiaj moja bratanice dwa razy podnioslam, a waży więcej niż 2 kg [emoji4]

1usavcqgt1dml95x.png

I ja się witam, ale ze spadkiem. Lanvin u ciebie ładnie poszła w górę.
To mój dzisiejszy spadek.
Screenshot_20170417-074505.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170417-074505.jpg
    Screenshot_20170417-074505.jpg
    100,8 KB · Wyświetleń: 293
Dzień dobry! [emoji4] a na ile dni przed spodziewana @ spada tempka?

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Niektórym chwilę przed @ spada
@marc , jak tam nocka???
Kobietki, jak się nazywają badania nasienia. Mój M mówi, że zrobi te podstawowe żeby nie było, że tylko ja wszystko a może faktycznie u niego coś nue gra . Szukam w Zielonej Górze, ale nie mogę znaleźć. Może któraś jest z lubuskiego???

Ostatnia edycja:
Niektórym chwilę przed @ spada
@marc , jak tam nocka???
Kobietki, jak się nazywają badania nasienia. Mój M mówi, że zrobi te podstawowe żeby nie było, że tylko ja wszystko a może faktycznie u niego coś nue gra . Szukam w Zielonej Górze, ale nie mogę znaleźć. Może któraś jest z lubuskiego???

Aj nocka pracowita :-D dziękuje :-) :-) ale juz nie mam sił :p

Wrzucam wykres :-)

Załączniki

• IMG_3834.PNG
    IMG_3834.PNG
    57,6 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry