reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
a mam to samo , mam tylko jednego ginekologa i jak juz ma mi ktoś zaglądać oprócz
Mojego m to tylko ten ginekolog ... nie wyobrażam sobie pokazywać innemu lekarzowi
emoji5.png

haha mam tak samo, i nie uda mnie się przekonać do faceta, to siedzi w głowie, chociaż wiem, że mu to obojętne, tyle kuciamb widuje, ale nie, się nie przemogę, staroświecka jestem :laugh2:

Dzieki dziewczyny! juz sie balam ze tylko ja tak mam :)

Witajcie w weekend!
emoji4.png
coś Wam opowiem śmiesznego
emoji4.png
mam znajomych bliźniaków, są tak koło 30-tki. Przyjechali do Polski niedawno, obaj się ożenili i uwaga w tym samym czasie w odstępie miesiąca urodziły im się dzieci, jednemu córka drugiemu syn. To było ok 2 lat temu. Dzisiaj się dowiedziałam, że znowu będą rodzić! Znowu razem w tym samym miesiącu tylko że teraz na odwrót
emoji23.png
obie pary mają parki. To dopiero jest cud!

ale super! ja mam dwie kuzynki nie sa blizniaczkami chociaz tak wygladaja i ciocia rodzila je rok po roku (w dacie urodzin maja dwa dni roznicy :) ) cale zyce wszyscy o nich ze blizniaczki a one same bez siebie tez nie moga wytrzymac , obie wyszly za maz potem zaszly w ciaze i obie maja chlopakow a roznica miedzy nimi to dwa miesiace :)

A co do mierzenia tempki to jest lipa :D @Lanvin moje mierzenie jak zwykle w tygodniu o 4, dziś się skończyło tak, że budzik obudził mnie o 4, wsadziłam w pitkę termometr i obudziłam się o 4:58. Także ten, jest moc :D

hahahahaha no to niezla jestes :) A po za tym to ja Was podziwiam ze te mierzenie temperatury pilnowanie kiedy i ogarnianie co to oznacza :tak:

Hej dziewczynki. Ja juz jestem pozszywana i właśnie dotarłam do domu. Myślałam że w szpitalu wypoczne ale niestety, tam się nie da. 3 lipca mam kontrolną wizytę i jeśli wszystko będzie ok to będę mogła zacząć staranka. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu - o ile tak można powiedzieć o pobycie w szpitalu. Ale po operacji rzadnych nudności, wymiotow no i przede wszystkim zero bólu. Byłam operowana w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym warunki Sparańskie , PRL jak nic. Ale opieka pierwsza klasa. A teraz będę was nadrabiać. Mam tylko 1000 postow:-)

super ze juz w domu! teraz szybko wracaj do formy :)

Narobilyscie mi smaka na kielbase z ogniska , ale nie po to codziennie biegam zeby po nocach sie obzerac wiec musze dotrwac do rana :laugh2:

Przywitalam sie z rana to pozegnam sie wieczorem u mnie.@@@ nadal brak ale kochane nie kupilam testa wiec pewni kupie dopiero w poniedzialek w niedziele nie chce mi sie za nim jezdzic :-) chociaz czekam jeszcze na @@@@ do jutra bo tak pomyslalam ze.moze cykl 31 dniowy mial byc moze teraz zamiast 28 dzis mam 31dc/28 wiec kto wie moze jutro malpka przyjdzie dziewczynki strasznie sie boje ze moze byc cos nie tak jakies torbiele I inne enomalia :-( jestem.zalamana tym ze @@@ nie ma :-(

Przywitalam sie z rana to pozegnam sie wieczorem u mnie.@@@ nadal brak ale kochane nie kupilam testa wiec pewni kupie dopiero w poniedzialek w niedziele nie chce mi sie za nim jezdzic :-) chociaz czekam jeszcze na @@@@ do jutra bo tak pomyslalam ze.moze cykl 31 dniowy mial byc moze teraz zamiast 28 dzis mam 31dc/28 wiec kto wie moze jutro malpka przyjdzie dziewczynki strasznie sie boje ze moze byc cos nie tak jakies torbiele I inne enomalia :-( jestem.zalamana tym ze @@@ nie ma :-(
Kochana ja mam 42 dc. A do tej pory najdłuższy po odstawieniu anty miał 39. Nie wiem co jest grane. Rano test, bo dziś przez to moje choróbsko - mam grypę- zapomniałam zrobic. Ale wczoraj wieczorem był negatywny.

Jak nie ma @ to trzeba się cieszyć a nie źle wrozyc, w pn to już betę możesz rano zrobić .

@StorAnia po prostu biore od uwage to ze malo przylozylismy sie w tym cyklu do staranek dlatego mysle ze nie mozliwe by to ciaza I podejrzewam zle.rzeczy :-( eh gluoie to wszystko :-/
@oczekiwanie z jednej strony sie ciesze a z drugiej boje sie jakies porazki I rozczarowania
Jeżeli się boisz to ja tym bardziej bym testowala, ale muszą być 2 kreseczki. U mnie już brzuchol boli na @. Co tu taka cisza???

Jeżeli się boisz to ja tym bardziej bym testowala, ale muszą być 2 kreseczki. U mnie już brzuchol boli na @. Co tu taka cisza???
Dzień dobry [emoji4] niedziela jest, wszyscy śpią! Ja wstaję wcześnie żeby mają 16latke ogarnąć sunię moją znaczy się. Poza tym myślę sobie ze niedługo miną 3 lata odkąd zaczęliśmy się starać... Chyba już wystarczy co nie??

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji4] niedziela jest, wszyscy śpią! Ja wstaję wcześnie żeby mają 16latke ogarnąć sunię moją znaczy się. Poza tym myślę sobie ze niedługo miną 3 lata odkąd zaczęliśmy się starać... Chyba już wystarczy co nie??

Ja sobie czytam, jak interpretować te nasze wykresy:), wszyscy jeszcze s domu śpią. U mnie zaraz sie zacznie 9cs. A pamiętam, jak dziś, że planowałam dzidzie na czerwiec. Planowaliśmy gdzie poród i takie tam. A tu los chciał inaczej.

reklama
Ja sobie czytam, jak interpretować te nasze wykresy:), wszyscy jeszcze s domu śpią. U mnie zaraz sie zacznie 9cs. A pamiętam, jak dziś, że planowałam dzidzie na czerwiec. Planowaliśmy gdzie poród i takie tam. A tu los chciał inaczej.
Trzeba być tak bardzo pokornym czasami. Ja teraz to sobie myślę, że skoro już tyle czekamy to mogę poczekać jeszcze trochę żeby mieć dzidzię wiosenną a nie zimową! [emoji4]

Do góry