reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam Kochane :)

@Magda36 super, ze już w domku. Wracaj do zdrowia :)

@StorAnia pirkna na Twoja działka i roślinki :)

Ja za godzinkę mam ognisko. Ubieram się ciepło. Chociaz slonko milo swieci. :) Przygotowałam pyszna sałatkę. Zjem kiełbasę :D

Ognisko[emoji43][emoji43][emoji43]
ZAZDROŚĆ!!![emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki życzę Wam cudownego weekendu. Niestety nie mam czasu Was nadrobić. Może jutro...
Jako, że jestem chwalipiętą to wrzucę moje cuda ;)
A co do mierzenia tempki to jest lipa :D @Lanvin moje mierzenie jak zwykle w tygodniu o 4, dziś się skończyło tak, że budzik obudził mnie o 4, wsadziłam w pitkę termometr i obudziłam się o 4:58. Także ten, jest moc :D
Haha. Jak mogłaś zasnąć w 30 sek? [emoji3]

Witam sie z rana , miałam sen ze na forum sie dwie kreseczki posypały także czekam [emoji6]

Podoba mi się Twój sen [emoji3]

Dziewczynki udanego weekendu !! Pozdrowienia z cieplej i słonecznej Brytanii !!
1491657916-aaaaaa.jpeg

Tak sobie dziś wracałam z pracy ;-)

A po pracy ...
1491657939-aaaaaa.jpeg

@StorAnia widzę u Was magnolia dopiero się rozwija. U nas zaraz będzie przekwitac ;-)

Ale ładnie ;)

Witam Kochane :)

@Magda36 super, ze już w domku. Wracaj do zdrowia :)

@StorAnia pirkna na Twoja działka i roślinki :)

Ja za godzinkę mam ognisko. Ubieram się ciepło. Chociaz slonko milo swieci. :) Przygotowałam pyszna sałatkę. Zjem kiełbasę :D
Zazdraszczam ogniska [emoji7]

A ja dzisiaj wstałam o 8, wstawilam karkówke w jablkach do piekarnika, ogarnelam się i pojechaliśmy na Małego Arta, dzisiaj dzieci z naszego przedszkola śpiewały i tańczyły, super im wyszło :)

Później dziadkowie zabrali Filipa na dwie godziny i dali mu rower, jest zachwycony :) a ja w tym czasie z M wróciłam do domu, zjedliśmy obiad i zaliczylismy szybki numerek [emoji3] później pojechałam na zumbe i z młodym ma rower i dopiero usiadłam :) także dzień zleciał bardzo szybko :) a tutaj młody na rowerze [emoji6]

1491671575-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hej dziewczynki. Ja juz jestem pozszywana i właśnie dotarłam do domu. Myślałam że w szpitalu wypoczne ale niestety, tam się nie da. 3 lipca mam kontrolną wizytę i jeśli wszystko będzie ok to będę mogła zacząć staranka. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu - o ile tak można powiedzieć o pobycie w szpitalu. Ale po operacji rzadnych nudności, wymiotow no i przede wszystkim zero bólu. Byłam operowana w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym warunki Sparańskie , PRL jak nic. Ale opieka pierwsza klasa. A teraz będę was nadrabiać. Mam tylko 1000 postow:-)

1usavcqgt1dml95x.png
Kochana szybkiego powrotu do zdrowia;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Magda super, że już po [emoji3] Wracaj szybko do zdrowia i staranek [emoji3]
Ale mi narobiłyście smaka tą kiełbasą [emoji12] usmażyłam na patelni z cebulką [emoji3] a teraz nie mogę się ruszać [emoji846]

Magda super, że już po [emoji3] Wracaj szybko do zdrowia i staranek [emoji3]
Ale mi narobiłyście smaka tą kiełbasą [emoji12] usmażyłam na patelni z cebulką [emoji3] a teraz nie mogę się ruszać [emoji846]

Ja kończę prace i jade so sklepu po kielbase tez sobie nasmaze [emoji23][emoji23]

reklama
Kiełby smażonej, to ja nie lubię [emoji12] dzisiaj u mnie na fitnessie był dzień otwarty i zajęcia były darmowe, poszłam z koleżanką i można było sobie zrobić pomiary. Mam BMI 21,6, czyli w normie, nawodnienie, masa miesniowa itp też w normie, ale jeśli chodzi o tłuszcz, to aż 30% mojego ciała :( muszę te 8 % zgubić, czyli akurat z 5 kg...po wypłacie kupię to bebio, ale ustawie sobie kaloryczność 1700 lub 1800, to będzie akurat i mam nadzieję, że do końca czerwca schudne...

Madzia, cieszę się że po operacji wszystko dobrze :) a co z tym Twoim kaszlem??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry