reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
a mam to samo , mam tylko jednego ginekologa i jak juz ma mi ktoś zaglądać oprócz
Mojego m to tylko ten ginekolog ... nie wyobrażam sobie pokazywać innemu lekarzowi
emoji5.png

haha mam tak samo, i nie uda mnie się przekonać do faceta, to siedzi w głowie, chociaż wiem, że mu to obojętne, tyle kuciamb widuje, ale nie, się nie przemogę, staroświecka jestem :laugh2:

Dzieki dziewczyny! juz sie balam ze tylko ja tak mam :)

Witajcie w weekend!
emoji4.png
coś Wam opowiem śmiesznego
emoji4.png
mam znajomych bliźniaków, są tak koło 30-tki. Przyjechali do Polski niedawno, obaj się ożenili i uwaga w tym samym czasie w odstępie miesiąca urodziły im się dzieci, jednemu córka drugiemu syn. To było ok 2 lat temu. Dzisiaj się dowiedziałam, że znowu będą rodzić! Znowu razem w tym samym miesiącu tylko że teraz na odwrót
emoji23.png
obie pary mają parki. To dopiero jest cud!

ale super! ja mam dwie kuzynki nie sa blizniaczkami chociaz tak wygladaja i ciocia rodzila je rok po roku (w dacie urodzin maja dwa dni roznicy :) ) cale zyce wszyscy o nich ze blizniaczki a one same bez siebie tez nie moga wytrzymac , obie wyszly za maz potem zaszly w ciaze i obie maja chlopakow a roznica miedzy nimi to dwa miesiace :)

A co do mierzenia tempki to jest lipa :D @Lanvin moje mierzenie jak zwykle w tygodniu o 4, dziś się skończyło tak, że budzik obudził mnie o 4, wsadziłam w pitkę termometr i obudziłam się o 4:58. Także ten, jest moc :D

hahahahaha no to niezla jestes :) A po za tym to ja Was podziwiam ze te mierzenie temperatury pilnowanie kiedy i ogarnianie co to oznacza :tak:

Hej dziewczynki. Ja juz jestem pozszywana i właśnie dotarłam do domu. Myślałam że w szpitalu wypoczne ale niestety, tam się nie da. 3 lipca mam kontrolną wizytę i jeśli wszystko będzie ok to będę mogła zacząć staranka. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu - o ile tak można powiedzieć o pobycie w szpitalu. Ale po operacji rzadnych nudności, wymiotow no i przede wszystkim zero bólu. Byłam operowana w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym warunki Sparańskie , PRL jak nic. Ale opieka pierwsza klasa. A teraz będę was nadrabiać. Mam tylko 1000 postow:-)

super ze juz w domu! teraz szybko wracaj do formy :)

Narobilyscie mi smaka na kielbase z ogniska , ale nie po to codziennie biegam zeby po nocach sie obzerac wiec musze dotrwac do rana :laugh2:

Przywitalam sie z rana to pozegnam sie wieczorem u mnie.@@@ nadal brak ale kochane nie kupilam testa wiec pewni kupie dopiero w poniedzialek w niedziele nie chce mi sie za nim jezdzic :-) chociaz czekam jeszcze na @@@@ do jutra bo tak pomyslalam ze.moze cykl 31 dniowy mial byc moze teraz zamiast 28 dzis mam 31dc/28 wiec kto wie moze jutro malpka przyjdzie dziewczynki strasznie sie boje ze moze byc cos nie tak jakies torbiele I inne enomalia :-( jestem.zalamana tym ze @@@ nie ma :-(

Przywitalam sie z rana to pozegnam sie wieczorem u mnie.@@@ nadal brak ale kochane nie kupilam testa wiec pewni kupie dopiero w poniedzialek w niedziele nie chce mi sie za nim jezdzic :-) chociaz czekam jeszcze na @@@@ do jutra bo tak pomyslalam ze.moze cykl 31 dniowy mial byc moze teraz zamiast 28 dzis mam 31dc/28 wiec kto wie moze jutro malpka przyjdzie dziewczynki strasznie sie boje ze moze byc cos nie tak jakies torbiele I inne enomalia :-( jestem.zalamana tym ze @@@ nie ma :-(
Kochana ja mam 42 dc. A do tej pory najdłuższy po odstawieniu anty miał 39. Nie wiem co jest grane. Rano test, bo dziś przez to moje choróbsko - mam grypę- zapomniałam zrobic. Ale wczoraj wieczorem był negatywny.

Jak nie ma @ to trzeba się cieszyć a nie źle wrozyc, w pn to już betę możesz rano zrobić .

@StorAnia po prostu biore od uwage to ze malo przylozylismy sie w tym cyklu do staranek dlatego mysle ze nie mozliwe by to ciaza I podejrzewam zle.rzeczy :-( eh gluoie to wszystko :-/
@oczekiwanie z jednej strony sie ciesze a z drugiej boje sie jakies porazki I rozczarowania
Jeżeli się boisz to ja tym bardziej bym testowala, ale muszą być 2 kreseczki. U mnie już brzuchol boli na @. Co tu taka cisza???

Jeżeli się boisz to ja tym bardziej bym testowala, ale muszą być 2 kreseczki. U mnie już brzuchol boli na @. Co tu taka cisza???
Dzień dobry [emoji4] niedziela jest, wszyscy śpią! Ja wstaję wcześnie żeby mają 16latke ogarnąć sunię moją znaczy się. Poza tym myślę sobie ze niedługo miną 3 lata odkąd zaczęliśmy się starać... Chyba już wystarczy co nie??

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji4] niedziela jest, wszyscy śpią! Ja wstaję wcześnie żeby mają 16latke ogarnąć sunię moją znaczy się. Poza tym myślę sobie ze niedługo miną 3 lata odkąd zaczęliśmy się starać... Chyba już wystarczy co nie??

Ja sobie czytam, jak interpretować te nasze wykresy:), wszyscy jeszcze s domu śpią. U mnie zaraz sie zacznie 9cs. A pamiętam, jak dziś, że planowałam dzidzie na czerwiec. Planowaliśmy gdzie poród i takie tam. A tu los chciał inaczej.

reklama
Ja sobie czytam, jak interpretować te nasze wykresy:), wszyscy jeszcze s domu śpią. U mnie zaraz sie zacznie 9cs. A pamiętam, jak dziś, że planowałam dzidzie na czerwiec. Planowaliśmy gdzie poród i takie tam. A tu los chciał inaczej.
Trzeba być tak bardzo pokornym czasami. Ja teraz to sobie myślę, że skoro już tyle czekamy to mogę poczekać jeszcze trochę żeby mieć dzidzię wiosenną a nie zimową! [emoji4]

Do góry