reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Trzeba być tak bardzo pokornym czasami. Ja teraz to sobie myślę, że skoro już tyle czekamy to mogę poczekać jeszcze trochę żeby mieć dzidzię wiosenną a nie zimową! [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz już wiem, że każda pora jest dobra, już nie wybieram. Lato,zima,chłopiec dziewczynka, żeby wogole było.

reklama
Test biel

Załączniki

• Screenshot_20170409-083133.png
    Screenshot_20170409-083133.png
    89,2 KB · Wyświetleń: 84
Witam się :)

@MartaWeronikaBarbara jak sytuacja u Ciebie? Nadal cisza??

U mnie dziś tak, sutki dalej bolą, więc nie wiem o co chodzi. Może mam bezowulacyjny?? Czy wtedy też są objawy pms??

1491719656-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

to głównie dla osób z mutacjami upośledzającymi metabolizm kwasu foliowego.
I teraz jest moda na folian i jest w prawie wszystkich witaminach dla ciężarnych- jest i kwas foliowy zwykły i metylowany. Oczywiście w tych droższych.
A sprawa jest tak skomplikowana, że i tak nie każdy z mutacja musi mieć problem z kwasem- biznes ;)
warto na pewno jeść dużo zielonych warzyw liściastych- tam jest najlepszy folian

Witam kobietki że słonecznej anglii [emoji6] dziś 19st a jutro ma być 21! Ja oczywiście pracuje bo jakżeby inaczej [emoji20] do tego szwagierka mnie wkurza już strasznie. Teraz jak mąż jej powiedział że jedziemy do moich rodziców na tydzień na badania itp to mu powiedziała 'to teraz już zawsze tam będziecie tylko jeździć? ' zolza straszna. Jak był rok co tylko do nich jeździliśmy bo zawsze coś jakąś okazja ślub, chrzciny to było ok. Jak rodziców ponad rok nie widzialam a u nich 3 razy w roku byłam. Mam już dosyć tego.

Madzia super cieszę się że już po wszystkim [emoji5] zdrówka dużo życzę! [emoji6]
@Lanvin super rower ma synek!
I kusicie tymi dietami bebio ale nie wiem czy by u mnie się sprawdziło... eh ja to do diet ostatnia [emoji20]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
olej kobietę, ale musi ją zżerać zawiść od środka. Rzuć jej kiedyś, że kiedyś ją jej własny jad wykończy

StorAnia pieknie kwitnie.Mnie sie tak udalo doprowadzic do kwitnienia palme hawajska co podobno jest rzadkoscis i plumerie co podobno w naszych warunkacj klimatycznych jest nie realne [emoji1]

Dziewczynki glowki do gory ja o moj Skarb tez staralam sie ponad trzy lata.Tez nieraz myslalam ze nie da rady.Ale nie warto sie poddawac trzeba walczyc do konca.Wiem...latwo sie mowi gorzej zrobic ale jak sie poddamy to potem bedziemy mialy do siebie zal.

Ja tez licze sie z tym ze znow moge walczyc latami,ze nie wiadomo co mnie czeka.Latwo nie bedzie bo juz mam po drugim porodzie Aniolka a teraz 3cs i dalej doopa zbita wiec widze ze los znow chce mi pokazac ze nie ulatwi mi drogi do szczescia ale ja tez tak latwo nie odpuszcze.Ile zdrowie mi pozwoli tyle bede walczyc.

Jak bedziemy walczyc to wszystkie skopiemy losowi doope za to ze robi nam tak pod gore i i tak osiagniemy swoj cel

reklama
Witam się i ja [emoji846] nie śpię już od szóstej, a w nocy obudził mnie mocny ból brzucha, takie skurcze jak na okres. Byłam przekonana że to @, al jeszcze jej nie ma [emoji846]
To mój dzisiejszy wykres
6e65f7003a76d8a737bb070e59efcaeb.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry