Potwierdzonej przez lekarza nie miałam 29 grudnia według aplikacji miała być owulacjaa przypomnij mi bo nie pamiętam ,miałaś potwierdzona owu ? Wiesz ile dni minęło ?
reklama
penguinlicious
Fanka BB :)
A zapomniałam o tym nawet i nie zrobiłam rano Ale w mogę w ciemno napisać, że będzie biały jak moja doopa@Nicky95 , @penguinlicious a Wy dziś zapisane na testy, jak u Was sytuacja ?
klaudia16
a testy owu robiłaś albo temperaturę ? Bo wiesz z aplikacjami różnie bywa ,nie zawsze ma ona rację . Może poprostu owulacja się przesunęła , stąd opóźnienie w okresie . Najlepiej chyba będzie jak pójdziesz na tą betę ,będziesz wiedziała czy na ten moment coś się wykuwa czy nie . Bo jak nie wiadomo kiedy była owu to i tak ciężko powiedzieć czy beta nie wyjdzie późniejPotwierdzonej przez lekarza nie miałam 29 grudnia według aplikacji miała być owulacja
klaudia16
skąd te negatywne myśli ? Proszę tutaj trochę optymizmu wprowadzić kiedy masz mieć ?A zapomniałam o tym nawet i nie zrobiłam rano Ale w mogę w ciemno napisać, że będzie biały jak moja doopa
penguinlicious
A pojęcia nie mam Wyjątkowo obie aplikacje pokazywały zgodnie, że dzisiaj, więc zapisałam na dzisiaj. Ale cholera wie. Testów owu nie robiłam, bo u mnie to bez sensu, temperaturę przestałam mierzyć po tym jak przez duszności nie mogłam spać normalnie, więc wykres byłby niemiarodajny. Co najwyżej proga mogę zbadać (udało się dostać skierowanie w ramach pakietu), więc chyba jutro skoczę. Ale obstawiam jednak cykl bezowulacyjny niestety, znowu Dzisiaj 34dc i zero sygnałów, że @ nadchodzi, więc bez luteiny się chyba nie obejdzieskąd te negatywne myśli ? Proszę tutaj trochę optymizmu wprowadzić kiedy masz mieć ?
Dzięki za wyjasnienie miałam nadzieję że może jednak jest szansaBo w teorii może do implantacji dojść 12dpo więc kliniki zalecają badanie 9-10 dni po transferze, żeby była 100% pewność (zarodek ma 5 dni więc możemy mniej więcej założyć, że to takie 14-15 dni po owulacji)
Niemniej jednak oczekuje się wtedy wyniku min. 3 cyfrowego więc realnie patrząc mała szansa na implantację później. Osobiście podchodząc do in vitro i nie mając 6-7 dni po transferze cienia na teście, też byłabym zrezygnowana - ale ja mam umysł zero jedynkowy, jak miałam implantację 12-13dpo, betę 16dpo około 25 to już widziałam, że nic z tego nie będzie i nie było
Patii26
Oj przepraszam, musiało mi umknąć , ale ja cały weekend na sorze, więc możliwePisałam 3 dni temu że przyszła
Karolinak89
Daj dobra kobietoChyba pójdę do kościoła i dam na tacę,żebyśmy wszystkie stąd do końca lutego zniknęły i poszły na wątek Mamusiowy .
Patii26
Oki, to daj znać jak już coś będziesz wiedziałaU mnie sytuacja nie jest klarowna, okresu nie ma, testy z moczu wychodzą cienie, natomiast wczoraj zrobiłam taki apteczny z krwi i wyszedł negatywny wyłapujący hormon bety od 25… więc nie wiem czy to czasem nie jakaś biochemiczna. Jutro po pracy pójdę do laboratorium i sytuacja się wyjaśni mam nadzieję…
reklama
paola121214
Ja to ostatnio w kościele byłam i człowiek głupio się modli o to .Chyba pójdę do kościoła i dam na tacę,żebyśmy wszystkie stąd do końca lutego zniknęły i poszły na wątek Mamusiowy .
Jestem wieżaca ale nie wierzę w kościół i księży.