reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam kobietki że słonecznej anglii [emoji6] dziś 19st a jutro ma być 21! Ja oczywiście pracuje bo jakżeby inaczej [emoji20] do tego szwagierka mnie wkurza już strasznie. Teraz jak mąż jej powiedział że jedziemy do moich rodziców na tydzień na badania itp to mu powiedziała 'to teraz już zawsze tam będziecie tylko jeździć? ' zolza straszna. Jak był rok co tylko do nich jeździliśmy bo zawsze coś jakąś okazja ślub, chrzciny to było ok. Jak rodziców ponad rok nie widzialam a u nich 3 razy w roku byłam. Mam już dosyć tego.

Madzia super cieszę się że już po wszystkim [emoji5] zdrówka dużo życzę! [emoji6]
@Lanvin super rower ma synek!
I kusicie tymi dietami bebio ale nie wiem czy by u mnie się sprawdziło... eh ja to do diet ostatnia [emoji20]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madzia super, że jesteś zadowolona. A co ci powiedzieli?? Jak to wyglądało, jak zajrzeli??? Masz jakieś leki???
Lanvin widać, że młody zadowolony. U nas dzisiaj było bardzo zimno i padało, byliśmy na zakupach i synuś zasnal w aucie. Będzie spał do rana .
Pokaż swój wykres.

Też bym zjadła kuelbache z ogniska, ale nue mogę bo później mnie brzuch boli.
M2b chyba trafiła ci się najgorsza szwagierka, jaka mogła. Kurde powinna wspierać, pomagać a tu taka zolza.

Witam kobietki że słonecznej anglii [emoji6] dziś 19st a jutro ma być 21! Ja oczywiście pracuje bo jakżeby inaczej [emoji20] do tego szwagierka mnie wkurza już strasznie. Teraz jak mąż jej powiedział że jedziemy do moich rodziców na tydzień na badania itp to mu powiedziała 'to teraz już zawsze tam będziecie tylko jeździć? ' zolza straszna. Jak był rok co tylko do nich jeździliśmy bo zawsze coś jakąś okazja ślub, chrzciny to było ok. Jak rodziców ponad rok nie widzialam a u nich 3 razy w roku byłam. Mam już dosyć tego.

Madzia super cieszę się że już po wszystkim [emoji5] zdrówka dużo życzę! [emoji6]
@Lanvin super rower ma synek!
I kusicie tymi dietami bebio ale nie wiem czy by u mnie się sprawdziło... eh ja to do diet ostatnia [emoji20]

Co się będziesz szwagierka przejmować, jest wredna i tyle [emoji4] A co do diety, to tam masz różnorodne posiłki, raczej Ci się nie znudza, tylko są tak skomponowane, żeby waga się zgadzala :)

Oczekiwanie, synuś tak do rana przespi? A o której padł? Mój to by się obudził i później miałby problem zasnąć w domu :)

Mój wykres chcesz??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Co się będziesz szwagierka przejmować, jest wredna i tyle [emoji4] A co do diety, to tam masz różnorodne posiłki, raczej Ci się nie znudza, tylko są tak skomponowane, żeby waga się zgadzala :)

Oczekiwanie, synuś tak do rana przespi? A o której padł? Mój to by się obudził i później miałby problem zasnąć w domu :)

Mój wykres chcesz??

qdkkj44j6bi2vbec.png
Dawaj ten wykres

Co się będziesz szwagierka przejmować, jest wredna i tyle
emoji4.png
A co do diety, to tam masz różnorodne posiłki, raczej Ci się nie znudza, tylko są tak skomponowane, żeby waga się zgadzala :)

Mój wykres chcesz??

qdkkj44j6bi2vbec.png
Nasz, jak padnie tak 19-20 to spi do 9 rano, chyba że go pies obudzi wcześniej, ale to już sen nocny , tak twój wykres. Jak sytuacja???,

reklama

Mój wykres chcesz??

qdkkj44j6bi2vbec.png
No niby tak ale czasem ciężko się nie denerwować. Taka wredna malpa z niej już mi tyle przykrości zrobiła że czasem ciężko olać. Chociaż mąż mówi że co ja się przejmuje ale wiesz boję się że będzie miała wpływ coś na niego i tyle.

Do góry