reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No no, klucha z pejczykiem ;) to by wył ze śmiechu, a nie z rozkoszy :D
A tam mi się wylewa tłuszcz uszami a mój to na kawałek odslonietego ciała stoi na baczność [emoji6] trochę był przyposzczony może dlatego bo jak były staranka to nie zawsze chciał [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cieszę się, ze piszesz. Widziałam zdjęcia z panią Natalią i zrobiło mi sie niedobrze, niech robi co chce, niech opowiada o tym komu chce, ale nagradzanie tego, wynoszenie na piedestał jest obrzydliwe i mówią tak nawę moje koleżanki będące pro choice.
Wydaje mi się, że ta strona medalu do pokazania też jest potrzebna.
Mianowicie chodzi mi o to, że kobiety, które podjęły decyzję o aborcji (z różnych przyczyn) muszą kombinować cytotec lub brać wszelkiej innej maści świństwa, robić zabieg w jakimś ciemnym podziemiu narażając mocno zdrowie, tylko dlatego, że nie można w Polsce zrobić tego w jakiś normalnych, chociaż sterylnych warunkach.
Musicie też pamiętać o tym, że każdy ma wybór i sam prowadzi jakimś torem swoje życie, część się "skrobie" na potęgę, a część nie ma wyboru i żałuje do końca życia. Różne są sytuacje, niestety.
Przybysz powiedziała to w dość dosadny, dziwny jak dla mnie sposób. Akurat nagradzanie jej za to jest przesadą , ją akurat stać na antykoncepcję, mąż jej nie leje, nikt jej nie zgwałcił więc tu akurat się z Wami zgodzę, ale temat wcale nie jest łatwy...
Ja nie jestem wierząca, szanuje natomiast ludzi o takim lub innym wyznaniu, ale nie może w Polsce o wszystkich decydować część klerykalna(biorąc pod uwagę co sami wyprawiają, siic!) bo też nie każdy z nas idzie tym torem.
To tylko moje zdanie, które tak sobie wtrące

Powiem Ci ze Ty to jesteś taka pozytywnie wariatka.fajna energia od Ciebie bije i widać ze lubisz życie.lubie takie osoby.
A na temat religii to mamy podobne zdanie też lepiej ze mną nie zaczynac;)

A dziekowac dziekowac :) milo slyszec zem wariatka :p mam na to papiery jakby sie kto pytal [emoji23]chociaz nie wiem czy depresje i atako paniki mozna podciagnac pod wariactwo [emoji848]
Haha tez jestes czcicilka szatana (tak mnie zwa w niektorych kregach)? [emoji23] ave satan [emoji48][emoji317]☠️ [emoji23]
Takze dziewczynki, jakbyscie chcialy zlozyc swoje dziecko w ofierze to sie polecam [emoji12] gwarantuje, ze wycaluje na smierc [emoji23]

@nata$za88 my tez mielismy zwykly stelarz a zaczelo juz okrutnie skrzypiec [emoji85] mam cicha nadzieje, ze kontynentalne wytrzyma dluzej [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Działaj nie zaszkodzi. Ja cały cykl będę się starać. Bo nigdy nie masz pewności że owulacja była.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko nie zmęcz chłopa hehe.
Witam was dziewczyny.
Renia najlepsze życzenia i spełnienia marzeń.
Podczytuje was cały czas ale jakoś nie mam weny na pisanie nieciekawa atmosfera w pracy nieudane starania jakoś mnie dobija to wszytko nie mam siły
Czasami przychodzi taki czas smutku i przemyśleń i trzeba odpocząć.
Kup se kajdanki i taki fajoski pejczyk na brak ochoty ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha.
Dobra juz nic nie piszę a propo tej nagrody. Temat zamknięty ja melduje 48 dc bez @ na widoku, mam wrażenie ze małpa chowa sie w krzakach i czeka by przyatakować w najmniej dogodnym momencie.
A jakieś objawy???
Dziewczyny a jak ma się torbiel to @ będzie czy nie? Sory za głupie pytania :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie są regularne, a mam torbiel 7 rok na lewym jajniku.

reklama
Do góry