reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny słyszalyscie o serialu "13 powodów"? Obejrzyjcie, warto! Ja dzisiaj trafiłam na niego z polecenia Doroty Zawadzkiej, obejrzałam 1 odcinek i właśnie zabieram się za kolejny, zapowiada się niezły i opinie też ma zachęcające.

qdkkj44j6bi2vbec.png

To moja wina! Niepotrzebnie zaczynałam... Przepraszam!

Oj tam no zdarza sie ;) sprobuj ze mna pogadac na tematy religijne [emoji23] zacietrzewiam sie wtedy okrutnie [emoji85][emoji33] takze rozumiem, ze Wy sie zacietrzewiacie o Przybysz.

@StorAnia moe i by sie posmial na poczatku ale uwierz, potem by sie tak podjaral, ze bedziesz musiala sobie kneblowac mordke zeby calego osiedla nie pobudzic [emoji23]
Ogolnie zabawki sa fajne [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin jak mogę wierzyć testom skoro w grudniu facelle pokazywały pozytyw a owulacji na bank nie było bo miałam całe jajniki w torbielach? A teraz ciągle negatyw...nawet bladej kreski :( ale te testy są do dooopy;)
A przy torbielach owu nie może wystąpić? A może masz bezowulacyjny, czasem się zdarza...robisz nadal Facelle?? One są czułe, powinny mówić prawdę...kurcze, nie wiem jak Ci pomoże :( trzeba monitorować temperaturę, wrzuć wykres rano i zobaczymy jak wygląda sytuacja :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Oj tam no zdarza sie ;) sprobuj ze mna pogadac na tematy religijne [emoji23] zacietrzewiam sie wtedy okrutnie [emoji85][emoji33] takze rozumiem, ze Wy sie zacietrzewiacie o Przybysz.

@StorAnia moe i by sie posmial na poczatku ale uwierz, potem by sie tak podjaral, ze bedziesz musiala sobie kneblowac mordke zeby calego osiedla nie pobudzic [emoji23]
Ogolnie zabawki sa fajne [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci ze Ty to jesteś taka pozytywnie wariatka.fajna energia od Ciebie bije i widać ze lubisz życie.lubie takie osoby.
A na temat religii to mamy podobne zdanie też lepiej ze mną nie zaczynac;)

reklama
A przy torbielach owu nie może wystąpić? A może masz bezowulacyjny, czasem się zdarza...robisz nadal Facelle?? One są czułe, powinny mówić prawdę...kurcze, nie wiem jak Ci pomoże :( trzeba monitorować temperaturę, wrzuć wykres rano i zobaczymy jak wygląda sytuacja :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Torbiel tworzy się z niepeknietego przerosnietego pęcherzyka jak nie ma pliku lh,

Do góry