reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja już znikam spać, jutro wolne, ale 3h u dentysty to cały dzień zmarnowany. Dziewczyny waham się czy jutro robić badanua bo to 21dc, więc progesteron mogę zrobić, ale znowu nie wiadomo kiedy owu, czy coś jeszcze mogę teraz zbadac??? Dajcie znać bo na necie to tak różne piszą. ?? Estradiol fsh i lh między 3-5 dc???

reklama
A dziekowac dziekowac :) milo slyszec zem wariatka :p mam na to papiery jakby sie kto pytal [emoji23]chociaz nie wiem czy depresje i atako paniki mozna podciagnac pod wariactwo [emoji848]
Haha tez jestes czcicilka szatana (tak mnie zwa w niektorych kregach)? [emoji23] ave satan [emoji48][emoji317]☠️ [emoji23]
Takze dziewczynki, jakbyscie chcialy zlozyc swoje dziecko w ofierze to sie polecam [emoji12] gwarantuje, ze wycaluje na smierc [emoji23]

@nata$za88 my tez mielismy zwykly stelarz a zaczelo juz okrutnie skrzypiec [emoji85] mam cicha nadzieje, ze kontynentalne wytrzyma dluzej [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale się uśmiałam z twojej odpowiedzi:-D
Wiesz ja jestem z tych wierzących ale nie praktykujących;)dziecko posyłam do kościoła ale sama mniej chodze:pale to już inny temat;)

Ja w kwietniu 17 mam rocznice slubu 11!! A 31 urodziny mam 27 kwietnia także kwiecień czas prezentow;)

A tak wogole dla mnie sex mógłby nie istnieć.moje libido jest równe zeru wiec mi się nigdy nie chce:szok:

@oczekiwanie My w tym cyklu bez starań, możemy dopiero od maja zacząć :/ ale 2 tesciory zrobione na świętego spokoju - negatywne. 50 dni to dla mnie nie pierwszyzna, a może i dobrze, ze ten dupny cykl teraz, następne 2 będą pewnie ok. A jak u Ciebie? Czy w ogóle ktos testuje na dniach? Tam w tabelce na pewno były jakies dziewczyny po terminie @ tylko już nie wiem gdzie ta tabelka :D
Ja nie testuje bo owu przegapiona. Następny cykl z monitoringiem. Mam zrobić wszystkie hormony i dzwonić do gina w 1dc żeby ustalić kiedy startujemy z usg. @ ma być za 6 albo 8 dni to już niedługo nowy start, nowe możliwości. Nam lekarz ogólnie dal czas do września. Jak nie wyjdzie to hsg, ale ja w międzyczasie mojego wyślę na badania.

no masz Ci los! Chyba dzis u Was wszytskich pogoda paskudna i siedzialyscie i pisalyscie caly dzien ze godzine czasu zajelo mi przeczytanie dzisiejszych postow :) :) :)

W czerwcu chcielibyśmy zacząć starania od nowa, ale prawda jest taka, że nie mam 100% pewności czy będę mieć na to siłę i energię... no i ten strach...

Najwazniejsze jest Twoje samopoczucie, a niestety uczucia strachu juz sie nigdy nie pozbedziesz :( ja po poronieniu cala ciaze kazdego dnia balam sie i biegalam do lazienki zajrzec w majtki czy nic sie nie dzieje. (ja wlasnie w ten sposob sie dowiedzialm ze cos nie tak , w lazience z czerwonymi majtkami :( ) Ale i ja i sa tu rowniez inne dziewczyny ktore Ci potwierdza ze nie jest to niewykonalne! zobaczysz Ty tez bedziesz miala swoje Szczescie!

Ja ostatnio usłyszałam: " ale to wpadka prawda? Chyba sami nie zdecydowalibyscie się na dziecko bez własnego mieszkania?!"
Zatkało mnie... za to mój odpowiedział: "nie, to nie wpadka, to nasza świadoma decyzja i jesteśmy najszczeslliwsi na świecie"

hahaha dobre :) Ja w ciaze zaszlam bedac na stancji i jakos z tego powodu nie czulam sie gorsza. Najwazniejsza jest rodzina a nie gdzie ona sie znajduje!

W ogóle najbardziej mnie wkurzaly komentarze 'nie martw się młodzi jesteście jeszczr sobie zrobicie' a najbardziej mnie wkurzyla koleżanka która sama w ciąży jest teraz ze poza tym tekstem mówiła mi jeszcze ze to nie tragedia i żebyśmy szybko się starali bo po poronieniu jest większa plodnosc. Nosz ku****wa

Jak zaszłam w pierwsza ciaze od razu zadzwonilam do mojej przyjacolki (ona juz miala dziecko) oczywiscie bardzo sie ucieszyla, po czym postarala sie i od razu zaszla w ciaze, ja swojego Aniolka stracilam a ona cala ciaze mi opisywala ze szczegolami co i jak, jak sie czuje ze czuje ruchy itd. To bylo straszne dla mnie! Nie chcialam byc wredna i cieszylam sie jej szczesciem ale to tak bardzo bolalo! Do dzis jak sie widujemy i jak widze jej TO dziecko to od razu widze ze teraz juz takie duze mogloby byc moje!

Ja nikomu nie życzę żeby przez to przechodził. Pomagały mi rozmowy z kobietami które to przeszły (np z kuzynka) ale nie pomagaly mi te statystyki że 20% ciaz się tak kończy. To wzbudza tylko strach, że tyle osób cierpi, że mam tylko 80% szans na to że donosze kolejna ciaze

Ja zaczelam krwawic w domu, zadzwonilam po rodzicow i mnie zawiezli do mojego gin, on mnie zbadal po czym oswiadczyl ze to przeciez jest normalne bo co 4 czy 5 ciaza sie tak konczy! Tego dnia byl trzeci dzien rekolekcji szkolnych i po mszy poszlam do domu bo mialam godzine do rozpoczecia lekcji i poszlam do toalety i to zobaczylam wiec zadzwonilam do pracy ze nie przyjde a moj Gin nawet nie dal mi zwolnienia na ten dzien, w pracy musialam brac urlop bezplatny! Potem kolejne dni chodzilam do pracy krwawiac i czekajac na wyniki bety czy napewno, przez tel podalam wyniki lekarzowi powiedzial ze mam przyjsc po skierowanie do szpitala na zabieg, i tam dostalam ze szpitala zwolnienie na dzien zabiegu i kolejny dzien bylam juz w pracy!
Moja Dyrektorka wiedziala o wszystkim a dwa tyg po zabiegu dala mi lekcje indywidualne z uczennica ktora wlasnie urodzila dziecko i co lekcje mi o nim opowiadala! :(

W mieszkaniu K dojrzewa do kontynuacji elektryki (czytaj: od tygodnia mowi, ze musi poczytac jak to zrobic) no jak boga kocham chyba ja sie musze za to zabrac bo on tak bedzie miesiac dojrzewal do tego. Ehh...ciezki jest zywot kobiety mentalnego filozofa.

Ja od roku "walcze" w domu o remont :) glownie malowanie ale przy okazju jakies tam odswiezenie dodatkow i takie tam , w ttym roku powiedzialm ze juz musi byc i koniec i od dwoch miesiecy powoeli kupuje rozne rzeczy do remontu wiec moze w koncu laskawie M sie zlituje i pomalujemy :)

Emzilka 3 latka to juz spory.Moj maly dzieciuch jeszcze.Prosze bardzo oto moj Pierdzioch

Witaj u Nas, a psinka piekna :)

Dzisiaj poleciałam na nadterminową wizytę, i wszystko pięknie, szyjka Ok. Łożysko się unosi. Skurcze nie są skurczami tylko prawdopodobnie kołkami
emoji15.png

Nadal płci nie udało się określić, zasłoniło się pępowiną. Ulżyło mi bardzo.

Super ze lozysko poszlo do gory :) tyle kciukow zacisnietych tu na forum ze nie moglo byc inaczej :)

A ja mam dzisiaj urodziny , pożarłam sie z moim i tak mi dzis ciezko , jeszcze małpa sobie jajca robi i wszystko jest dzis do bani

Sto lat, sto lat niech zyje zyje nam :) I oczywiscie zdrowego slicznego bobaska :)

Slyszałyście, że Natalia Przybysz została super bohaterką Wysokich Obcasow???
emoji33.png
przepraszam jeżeli ktoś jest innego zdania, ale nóż mi się otwiera w kieszeni...

oooo no to rzeczywiscie troche przegieli!

Kochane tak was podczytuje przy piwku.czasem sobie mysle ze jak zajde w ciążę to brakować mi będzie dobrego winka i zimnego piwka;)ale jak narazie nie myślę o tym i sie delektuje

hahaha tez tak mam! ale coz niech strace i posiwce sie byle tylko dzidzia byla ;)

Oj tam no zdarza sie ;) sprobuj ze mna pogadac na tematy religijne
emoji23.png
zacietrzewiam sie wtedy okrutnie
emoji85.png
emoji33.png
takze rozumiem, ze Wy sie zacietrzewiacie o Przybysz.

a to mnie zaciekawilas, a w ktora strone?? :)

Haha tez jestes czcicilka szatana (tak mnie zwa w niektorych kregach)?
emoji23.png
ave satan
emoji48.png
emoji317.png
☠️
emoji23.png

Takze dziewczynki, jakbyscie chcialy zlozyc swoje dziecko w ofierze to sie polecam
emoji12.png
gwarantuje, ze wycaluje na smierc
emoji23.png

hahahaha dobre , juz chyba wiem w ktora ;)

A tak wogole dla mnie sex mógłby nie istnieć.moje libido jest równe zeru wiec mi się nigdy nie chce:szok:

myslalam ze tylko ja tak mam :( Moj m ciagle chce a mi sie po prostu nie chce! teraz on sie cieszy jak sie staramy bo jest czesciej ;)

no masz Ci los! Chyba dzis u Was wszytskich pogoda paskudna i siedzialyscie i pisalyscie caly dzien ze godzine czasu zajelo mi przeczytanie dzisiejszych postow :) :) :)

Najwazniejsze jest Twoje samopoczucie, a niestety uczucia strachu juz sie nigdy nie pozbedziesz :( ja po poronieniu cala ciaze kazdego dnia balam sie i biegalam do lazienki zajrzec w majtki czy nic sie nie dzieje. (ja wlasnie w ten sposob sie dowiedzialm ze cos nie tak , w lazience z czerwonymi majtkami :( ) Ale i ja i sa tu rowniez inne dziewczyny ktore Ci potwierdza ze nie jest to niewykonalne! zobaczysz Ty tez bedziesz miala swoje Szczescie!

hahaha dobre :) Ja w ciaze zaszlam bedac na stancji i jakos z tego powodu nie czulam sie gorsza. Najwazniejsza jest rodzina a nie gdzie ona sie znajduje!

Jak zaszłam w pierwsza ciaze od razu zadzwonilam do mojej przyjacolki (ona juz miala dziecko) oczywiscie bardzo sie ucieszyla, po czym postarala sie i od razu zaszla w ciaze, ja swojego Aniolka stracilam a ona cala ciaze mi opisywala ze szczegolami co i jak, jak sie czuje ze czuje ruchy itd. To bylo straszne dla mnie! Nie chcialam byc wredna i cieszylam sie jej szczesciem ale to tak bardzo bolalo! Do dzis jak sie widujemy i jak widze jej TO dziecko to od razu widze ze teraz juz takie duze mogloby byc moje!

Ja zaczelam krwawic w domu, zadzwonilam po rodzicow i mnie zawiezli do mojego gin, on mnie zbadal po czym oswiadczyl ze to przeciez jest normalne bo co 4 czy 5 ciaza sie tak konczy! Tego dnia byl trzeci dzien rekolekcji szkolnych i po mszy poszlam do domu bo mialam godzine do rozpoczecia lekcji i poszlam do toalety i to zobaczylam wiec zadzwonilam do pracy ze nie przyjde a moj Gin nawet nie dal mi zwolnienia na ten dzien, w pracy musialam brac urlop bezplatny! Potem kolejne dni chodzilam do pracy krwawiac i czekajac na wyniki bety czy napewno, przez tel podalam wyniki lekarzowi powiedzial ze mam przyjsc po skierowanie do szpitala na zabieg, i tam dostalam ze szpitala zwolnienie na dzien zabiegu i kolejny dzien bylam juz w pracy!
Moja Dyrektorka wiedziala o wszystkim a dwa tyg po zabiegu dala mi lekcje indywidualne z uczennica ktora wlasnie urodzila dziecko i co lekcje mi o nim opowiadala! :(

Ja od roku "walcze" w domu o remont :) glownie malowanie ale przy okazju jakies tam odswiezenie dodatkow i takie tam , w ttym roku powiedzialm ze juz musi byc i koniec i od dwoch miesiecy powoeli kupuje rozne rzeczy do remontu wiec moze w koncu laskawie M sie zlituje i pomalujemy :)

Witaj u Nas, a psinka piekna :)

Super ze lozysko poszlo do gory :) tyle kciukow zacisnietych tu na forum ze nie moglo byc inaczej :)

Sto lat, sto lat niech zyje zyje nam :) I oczywiscie zdrowego slicznego bobaska :)

oooo no to rzeczywiscie troche przegieli!

hahaha tez tak mam! ale coz niech strace i posiwce sie byle tylko dzidzia byla ;)

a to mnie zaciekawilas, a w ktora strone?? :)

hahahaha dobre , juz chyba wiem w ktora ;)

myslalam ze tylko ja tak mam :( Moj m ciagle chce a mi sie po prostu nie chce! teraz on sie cieszy jak sie staramy bo jest czesciej ;)

Niedawno sama sypialnie malowalam :) nic trudnego, a jak Ty zaczniesz to moze mezowi na ambicje wejdziesz. A co do libido to tez mam straaaaaaaaasznie niskie. Ochote mam jedynie w plodne. Po owulce seks dla mnie moze nie istniec ale ze mam fajnego chlopa to dla swych niecnych planow potrafi mnie nakrecic :)

Nie jestem ateistka tylko bezwyznaniowcem :) no ale dla czesci ludzi to i tak nie robi roznicy i dla nich jestem czczicielka szatana ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niedawno sama sypialnie malowalam :) nic trudnego, a jak Ty zaczniesz to moze mezowi na ambicje wejdziesz. A co do libido to tez mam straaaaaaaaasznie niskie. Ochote mam jedynie w plodne. Po owulce seks dla mnie moze nie istniec ale ze mam fajnego chlopa to dla swych niecnych planow potrafi mnie nakrecic :)

Nie jestem ateistka tylko bezwyznaniowcem :) no ale dla czesci ludzi to i tak nie robi roznicy i dla nich jestem czczicielka szatana ;)

z remontem to tak na stancji zrobialm , nie moglam patrzec na kolor scian i tapete prosilam prosilam az ktoregos dnia wrocil z pracy a tam sciana zdarta i trza bylo juz zrobic :)

Ludzie maja czasami problem z tym poniewaz mamy panstwo chrzescijanskei - przynajmnie w teorii i na papierze! Znaczna czesc tych "wyznawcow" do kosciola idzie jak potrzebuje sakramentu badz zaswiadczenia jakiegos ;p

Nie nadrobie, jestem wykończona... cały dzień wymiotuje (pierwszy raz w ciąży), do tego 38 stopni gorączki, poszłam doo zwykłego lekarza, mam wirusowke, przeziebienie czy grype... zainfekowane gardlo, powiekszone węzły itd. Boli mnie każdy mięsień :/ także jutro wyleguje się w łóżku...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sparkus nie powiem ci bo córka 2lata temu kupowała leciutki sama z małą nim jeździłam,składał się jednym kliknieciem 2800za niego dała
Właśnie dziś na październikowych już po moim poście tu był temat wózków, każda która miała x landera go poleca bo wytrzymały, ale każda też narzeka na wagę! :) może trafił się jakiś "inny" model hehe :) albo Pani silaczka :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry