reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja znalazłam swoje dwa usg jak byłam w ciąży, wrzucam niżej. Pierwsze w 10 tygodniu, drugie w 13 :) Jak ja bym chciała znowu tak niecierpliwie czekać do kolejnych wizyt.... ahhhh.

usg1.jpg

usg2.jpg

Załączniki

• usg1.jpg
    usg1.jpg
    100,7 KB · Wyświetleń: 342
  • usg2.jpg
    usg2.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 332
reklama
@Kociaciocia ale krejzolka jestes [emoji23]

@Lanvin piekne te drzwi od PAXa. My musimy kupic przesuwane bo za malo miejsca mamy na zwykle (wole zwykle).
A co do owulki to nie mam pojecia kiedy byla bo nie robilam testow. A ze mam cykle 28-32 dni to 4-8 dni przed owulka bylo przytulanko. Chyba Emsi czy Emzilka zaszla na 4 dni przed owulka. Takze wszystki mozliwe.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Kociaciocia ale krejzolka jestes [emoji23]

@Lanvin piekne te drzwi od PAXa. My musimy kupic przesuwane bo za malo miejsca mamy na zwykle (wole zwykle).
A co do owulki to nie mam pojecia kiedy byla bo nie robilam testow. A ze mam cykle 28-32 dni to 4-8 dni przed owulka bylo przytulanko. Chyba Emsi czy Emzilka zaszla na 4 dni przed owulka. Takze wszystki mozliwe.

Paraplu a kiedy ma być @? Bo już chcę wiedzieć czy będzie jak u mnie :p

@Lanvin taka chudzina w ciąży, super ;)
A synusia miałaś takiego maleńkiego, trzymam kciuki za kolejne, nowe usg u Ciebie! ;*
@NeSSi @Luxuorius jak u Was? :)
@bertha i Ty jak? :) milczyyyyysz!

Na początku mały, urodził się 3860 :p

@Kociaciocia ale krejzolka jestes
emoji23.png

My w sypialni i przedpokoju będziemy mieć przesuwne, a u małego zwykłe :)

A co do owu, to mam nadzieję, że się uda. Jak człowiek nie myśli, to ma większe szanse :)

Paraplu a kiedy ma być @? Bo już chcę wiedzieć czy będzie jak u mnie :p

Dobre pytanie :p
13 kwietnia przy 28-dniowym cyklu

Przy dluszych to chyba nie ma szans na zaplodnienie bo to 5 i wiecej dni od owulki. Zobaczymy ;)
No ale testowac musze tak czy siak od 13 kwietnia do prztjscia malpy zeby wiedziec co robic z lekami.

To moja dlugosc cyklow, moze widzicie jakas prawidlowosc? I mi powiedzie jak dlugi bedzie obecny? :)
1491299923-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobre pytanie :p
13 kwietnia przy 28-dniowym cyklu

Przy dluszych to chyba nie ma szans na zaplodnienie bo to 5 i wiecej dni od owulki. Zobaczymy ;)
No ale testowac musze tak czy siak od 13 kwietnia do prztjscia malpy zeby wiedziec co robic z lekami.

To moja dlugosc cyklow, moze widzicie jakas prawidlowosc? I mi powiedzie jak dlugi bedzie obecny? :)
1491299923-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Obstawiam 28 :D Od 28 do 32 Ci skacze, w kolejności, jak było niedawno 30-32-30, to teraz będzie 28 :D Takie wyliczenia :D

A ja się naoglądałam brzuszków, usg i teraz mi przykro, buuuu :(

reklama
Do góry