Lanvin
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paraplu a kiedy ma być @? Bo już chcę wiedzieć czy będzie jak u mnie@Kociaciocia ale krejzolka jestes [emoji23]
@Lanvin piekne te drzwi od PAXa. My musimy kupic przesuwane bo za malo miejsca mamy na zwykle (wole zwykle).
A co do owulki to nie mam pojecia kiedy byla bo nie robilam testow. A ze mam cykle 28-32 dni to 4-8 dni przed owulka bylo przytulanko. Chyba Emsi czy Emzilka zaszla na 4 dni przed owulka. Takze wszystki mozliwe.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Lanvin taka chudzina w ciąży, super
A synusia miałaś takiego maleńkiego, trzymam kciuki za kolejne, nowe usg u Ciebie! ;*
@NeSSi @Luxuorius jak u Was?
@bertha i Ty jak? milczyyyyysz!
@Kociaciocia ale krejzolka jestes
@Lanvin piekne te drzwi od PAXa. My musimy kupic przesuwane bo za malo miejsca mamy na zwykle (wole zwykle).
A co do owulki to nie mam pojecia kiedy byla bo nie robilam testow. A ze mam cykle 28-32 dni to 4-8 dni przed owulka bylo przytulanko. Chyba Emsi czy Emzilka zaszla na 4 dni przed owulka. Takze wszystki mozliwe.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Paraplu a kiedy ma być @? Bo już chcę wiedzieć czy będzie jak u mnie
Dobre pytanie
13 kwietnia przy 28-dniowym cyklu
Przy dluszych to chyba nie ma szans na zaplodnienie bo to 5 i wiecej dni od owulki. Zobaczymy
No ale testowac musze tak czy siak od 13 kwietnia do prztjscia malpy zeby wiedziec co robic z lekami.
To moja dlugosc cyklow, moze widzicie jakas prawidlowosc? I mi powiedzie jak dlugi bedzie obecny?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ojeee przepraszam, że Ci przykro rozumiem Cię doskonale...Obstawiam 28 Od 28 do 32 Ci skacze, w kolejności, jak było niedawno 30-32-30, to teraz będzie 28 Takie wyliczenia
A ja się naoglądałam brzuszków, usg i teraz mi przykro, buuuu
Ojeee przepraszam, że Ci przykro rozumiem Cię doskonale...
@Paraplu ja myślę, że 29teraz [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom