reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja znalazłam swoje dwa usg jak byłam w ciąży, wrzucam niżej. Pierwsze w 10 tygodniu, drugie w 13 :) Jak ja bym chciała znowu tak niecierpliwie czekać do kolejnych wizyt.... ahhhh.

usg1.jpg

usg2.jpg

Załączniki

• usg1.jpg
    usg1.jpg
    100,7 KB · Wyświetleń: 335
  • usg2.jpg
    usg2.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 325
reklama
@Kociaciocia ale krejzolka jestes [emoji23]

@Lanvin piekne te drzwi od PAXa. My musimy kupic przesuwane bo za malo miejsca mamy na zwykle (wole zwykle).
A co do owulki to nie mam pojecia kiedy byla bo nie robilam testow. A ze mam cykle 28-32 dni to 4-8 dni przed owulka bylo przytulanko. Chyba Emsi czy Emzilka zaszla na 4 dni przed owulka. Takze wszystki mozliwe.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Kociaciocia ale krejzolka jestes [emoji23]

@Lanvin piekne te drzwi od PAXa. My musimy kupic przesuwane bo za malo miejsca mamy na zwykle (wole zwykle).
A co do owulki to nie mam pojecia kiedy byla bo nie robilam testow. A ze mam cykle 28-32 dni to 4-8 dni przed owulka bylo przytulanko. Chyba Emsi czy Emzilka zaszla na 4 dni przed owulka. Takze wszystki mozliwe.

Paraplu a kiedy ma być @? Bo już chcę wiedzieć czy będzie jak u mnie :p

@Lanvin taka chudzina w ciąży, super ;)
A synusia miałaś takiego maleńkiego, trzymam kciuki za kolejne, nowe usg u Ciebie! ;*
@NeSSi @Luxuorius jak u Was? :)
@bertha i Ty jak? :) milczyyyyysz!

Na początku mały, urodził się 3860 :p

@Kociaciocia ale krejzolka jestes
emoji23.png

My w sypialni i przedpokoju będziemy mieć przesuwne, a u małego zwykłe :)

A co do owu, to mam nadzieję, że się uda. Jak człowiek nie myśli, to ma większe szanse :)

Paraplu a kiedy ma być @? Bo już chcę wiedzieć czy będzie jak u mnie :p

Dobre pytanie :p
13 kwietnia przy 28-dniowym cyklu

Przy dluszych to chyba nie ma szans na zaplodnienie bo to 5 i wiecej dni od owulki. Zobaczymy ;)
No ale testowac musze tak czy siak od 13 kwietnia do prztjscia malpy zeby wiedziec co robic z lekami.

To moja dlugosc cyklow, moze widzicie jakas prawidlowosc? I mi powiedzie jak dlugi bedzie obecny? :)
1491299923-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobre pytanie :p
13 kwietnia przy 28-dniowym cyklu

Przy dluszych to chyba nie ma szans na zaplodnienie bo to 5 i wiecej dni od owulki. Zobaczymy ;)
No ale testowac musze tak czy siak od 13 kwietnia do prztjscia malpy zeby wiedziec co robic z lekami.

To moja dlugosc cyklow, moze widzicie jakas prawidlowosc? I mi powiedzie jak dlugi bedzie obecny? :)
1491299923-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Obstawiam 28 :D Od 28 do 32 Ci skacze, w kolejności, jak było niedawno 30-32-30, to teraz będzie 28 :D Takie wyliczenia :D

A ja się naoglądałam brzuszków, usg i teraz mi przykro, buuuu :(

reklama
Do góry