Lanvin, poczytałam to co wkleiłaś z aplikacji i widzisz.. jedni piszą, że najlepiej co dwa dni a tu znowu że największa liczba plemników jest po 3-5 dniach.. i tak się nad tym zastanawiam bo ja w pierwsza ciąże właśnie tak zaszłam po 1 razie.. nie mieliśmy po ślubie warunków i tylko raz mieliśmy okazje bo mieszkaliśmy u mamy 3 miesiące [emoji6] brzuszek śliczny miałaś bez rozstępów !! Zazdroszczę!! A szafa tez piękna [emoji6] ja sobie tez dziś oglądałam zdjecia z usg [emoji16] a waga synka podobna do mojego - 3920 [emoji3]
Paraplu, zakładam 28 dni ! Ja też tak mam.. 30,28,28 a nagle 26 i tak w kółko..teraz zakładam że będę miała 26.. [emoji6]
Kotek, a dlaczego zakładasz, że ból jajników zwiastuje @??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Widzisz...to nigdy nie wiadomo jak to z tymi plemnikami, bo każdy mówi co innego, takie info podaje ovufriend
ale ma to sens, bo zobacz...Jak kochasz się co 3-4 dni, to plemników jest więcej, bo zdążą się namnozyc, jak co dwa dni, będzie ich mniej - analogicznie, ale w podwójnej dawce i może zwiększyć to szanse
taka dedukcja.
A co do brzucha...na zdjęciu z 27 tygodnia rozstępów jeszcze nie ma. Ono było robione pod koniec lipca, za to jakieś 3 tygodnie później wyszedł mi pierwszy rozstęp, byłam załamana, ale to było nic. Bo nagle wyskoczył mi brzuch i mam cały brzuch w rozstepach i żadne kremy nie pomogły.... Także widzisz
No nieeeee [emoji853] No to ja już w ogóle w te temperatury nie wierzę buuuu
Jak przeglądam wykresy na ovufriend to tam też nie ma reguły [emoji853] czasem temperatura szybuje i nie ma ciąży, a czasem jest na dole i ciąża jest [emoji853] tak samo jest z boboseksami. Czasem jest ciąża po codziennym seksie, a czasem po złotym strzale 5 dni przed owu.
U mnie @ ma być w poniedziałek, na nic już nie liczę.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Kurcze, ale to też trzeba zwracać uwagę na różne czynniki. Każdy jest inny i każdy ma temperaturę bazową na innym poziomie, u mnie plasuje się ok 36,5, u
@Agatusia1 z tego co pamiętam jest ok 0,2 niżej, jak skoczy do góry to u mnie rośnie do 37, a u niej będzie 36,7-8 także to różnie może być. Ogólnie w fazie lutealnej temperatura będzie wyższa, ale uważam, że nie ma co się nakręcac, że w 13 dpo jest wysoka, bo rano może być wysoka, a wieczorem przyjdzie @. Temperatura może wskazywać ciążę, jeśli np. utrzymuje się wysoko po terminie @, a @ nie ma, więc nie ma się co zrażać, trzeba działać!!