Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie o to mi chodziło :-) dokładnie o to Kochana :-*
Niektóre dziewczyny wpadają jako nowe - juz będąc w ciąży i pa pa tyle ich widać ...
@Spark mierzę w ustach.
@Docia1975 testy owulacyjne mam kiepskie i trzeci miesiąc nawet cienia nie pokazują...
O kurcze to ja drugi pomiar robiłam 2,5 godziny później... czyli nie jest miarodajny?
Miło się pogawedziło z wami, faktycznie muszę znaleźć zawsze tą chwilę i popisać, razem jakoś jest raźniej. Teraz uciekam powoli - mam za godzinkę usg, muszę sprawdzić jak się mają moje kamyczki w woreczku żółciowym ;-) padam z głodu więc idę szykować kanapki i termos do przychodni
Miłego dnia dziewczyny
Jeżeli u mnie temp nie spadnie jutro i w czwartek
to w czwartek w terminie @ testuje
ja nie miałam pustych jajZ wałówką idziesz?
Oby się trzymała na równym poziomie A czy Ty wiesz czemu trafiały Ci się puste jaja? I czy można było temu zaradzić?
Oo chyba jest mój pinokio [emoji13]Lanvin zaiinstalowalam aplikacje bb za Twoją namową i ciekawe czy teraz zdj będą się wczyytywac
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom