reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wlasnie o to mi chodziło :-) dokładnie o to Kochana :-*

Niektóre dziewczyny wpadają jako nowe - juz będąc w ciąży i pa pa tyle ich widać ...

No to jest najgorsze...jak ktoś już praktycznie jest w ciąży, napisze jednego posta, wrzuci dwie kreski i do widzenia. Fajnie wiedzieć, że innym się udaje, ale z drugiej strony trochę to przykre jak siedzimy tutaj miesiącami i nic, a ktoś "przyjdzie i zajdzie". Ja mam ogólnie pozytywne nastawienie do całych starań mimo, że mam takie długie cykle i ciężko mi się wstrzelić, ale kurde...
@Spark mierzę w ustach.
@Docia1975 testy owulacyjne mam kiepskie i trzeci miesiąc nawet cienia nie pokazują...

Zacznij na dole, zupełnie inaczej wykres będzie wyglądał :)

O kurcze to ja drugi pomiar robiłam 2,5 godziny później... czyli nie jest miarodajny?

Wydaje mi się, że nie, co nie oznacza, że temperatura nie podskoczyła. Musisz mierzyć o tej samej porze lub +/- 30 minut maksymalnie, mi np. ovufriend nie liczy danej temperatury jak zmierzę godzinę później lub wcześniej. Im później, tym temperatura wyższa. Ale równie dobrze mogło być tak, że skoczyła, ale nie aż tak wysoko, jutro zmierzysz, to zobaczymy :)

Miło się pogawedziło z wami, faktycznie muszę znaleźć zawsze tą chwilę i popisać, razem jakoś jest raźniej. Teraz uciekam powoli - mam za godzinkę usg, muszę sprawdzić jak się mają moje kamyczki w woreczku żółciowym ;-) padam z głodu więc idę szykować kanapki i termos do przychodni :errr:
Miłego dnia dziewczyny

Miło się pogawedziło z wami, faktycznie muszę znaleźć zawsze tą chwilę i popisać, razem jakoś jest raźniej. Teraz uciekam powoli - mam za godzinkę usg, muszę sprawdzić jak się mają moje kamyczki w woreczku żółciowym ;-) padam z głodu więc idę szykować kanapki i termos do przychodni :errr:
Miłego dnia dziewczyny

Z wałówką idziesz? :D

Jeżeli u mnie temp nie spadnie jutro i w czwartek
to w czwartek w terminie @ testuje :)

Oby się trzymała na równym poziomie :D A czy Ty wiesz czemu trafiały Ci się puste jaja? I czy można było temu zaradzić?

Z wałówką idziesz? :D

Oby się trzymała na równym poziomie :D A czy Ty wiesz czemu trafiały Ci się puste jaja? I czy można było temu zaradzić?
ja nie miałam pustych jaj
pierwsza ciąże poroniłam w 5 tyg 3dzien nic na usg nie było widać, beta niska i spadała
w drgiej poroniłam w 7 tyg, nieregularny kształt pęcherzyka niby zarodek był, serduszko nie biło

1491296146-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry