M2b
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emsi u mnie roznie.. raz pozytywnie nastawiona a pozniej zas boje sie jak szlag powtorki Za tydz.bede wiedziała w ktora stronę...
Oczekiwanie i jak dzisiejsza temp?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz wizyty mam częściej ze względu na kontrole tego łożyska, wiec za dwa tygodnie. Liczę, że już się pokaże. Mąż jest przekonany, że dziewczynka. Ja miałam na początku takie przekonanie a ostatnio w myślach powiedziałam do brzuszka mój synku [emoji23] i było równie miło.
@nimitii to wywróż @Emsi i mnie jaka płeć [emoji5]skoro masz sprawdzony sposób [emoji6]
Pamietam, ze pisałaś, ze może być wszystko dobrze z łożyskiem tylko musisz czekać tak? Teraz przymusowe leżenie do następnej wizyty?
Ciekawe kto będzie miał racje Ty czy mąż [emoji4]
Ja nie mam żadnych przeczuć albo lepiej raz takie, raz takie, zatem nic konkretnego [emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja nie miałam pustych jaj
pierwsza ciąże poroniłam w 5 tyg 3dzien nic na usg nie było widać, beta niska i spadała
w drgiej poroniłam w 7 tyg, nieregularny kształt pęcherzyka niby zarodek był, serduszko nie biło
Wczytują się, teraz możesz nam wrzucać usg, brzuszki i w ogóle wszystko Swoją drogą...pokaż brzuchaLanvin zaiinstalowalam aplikacje bb za Twoją namową i ciekawe czy teraz zdj będą się wczyytywac
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram![emoji4]Wczytują się, teraz możesz nam wrzucać usg, brzuszki i w ogóle wszystko Swoją drogą...pokaż brzucha
Strach chyba zawsze bedzie... nawet bez przeżyć. Moja koleżanka 26tydz chyba i szyjka jej się skraca. Zestresowana strasznie.Wiem, rozumiem Cię. Ja mimo, ze dalej tez cała w strachu...czy serce wciąż bije itp.
Ale wierze głęboko, ze nam się uda [emoji6]
Ja tez za tydzień wizyta
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sorki za bałagan z tyłu ale w pracy po młodej nie nadążam sprzątać [emoji20] [emoji14]